Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Aš tai esu tos nuomonės, kad apseit galima, bet kam apseit, jei žiauriai gerai ir patogu.... smile.gif
Atsakyti
Turejom lenta,bet mums jos neprireike smile.gif
Atsakyti
Iš pradžių dėdavom ant lovytės, o dabar yra padėta ant skalbiankės, nes pamperius visada keičiam vonioje.
Atsakyti
Mes neturejom ir neprireike tongue.gif
Atsakyti
Mes naudojam ir labai patenkinti, keiciam papmerius, darom masarus, persirengiam ant jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 12 27, 12:01)
Mes naudojam ir labai patenkinti, keiciam papmerius, darom masarus, persirengiam ant jos  thumbup.gif

na beveik iki 8mėn.mums ji buvo reikalinga biggrin.gif ,geras dalykiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
super dalykas thumbup.gif pas mus ant lovytes uzdeta yra tai labai patogu vaika perengti, rytini vakarini tuoleta atliukti, pamankstinti, pamasazuoti ir t.t. pasiliksiu antram vaikui net
Atsakyti
o mums ir skalbimo masinos uzteko, veliau ir ant lovos gerai. net negalvojom lentos pirkt. ne viena mano drauge irgi nepirko.
Atsakyti
QUOTE(jolitabe @ 2008 12 30, 16:22)
o mums ir skalbimo masinos uzteko, veliau ir ant lovos gerai. net negalvojom lentos pirkt. ne viena mano drauge irgi nepirko.

galai, kad nepabandėt smile.gif ....superinis daiktas 4u.gif
Atsakyti
As lb nemegstu apsikrauti daiktais kuriu mano nuomone nelabai reikia tai ir nesipirkau tokio daikto,o kai gavom dovanu tai mano mazasis ne nenorejo guleti tai padovanojom kitam leliukui kuris su mielu noru ten vartosi thumbup.gif
Atsakyti
Super naudingas dalykas. Butu turbut 2 vietoj po vezimelio mano naudingu dalyku sarase thumbup.gif Labai praverte iki 6 men. Gulejo visada ant lovytes. Ir masazus ten dariau. Bet dabar 7 men, tai jau nebenaudoju, nes labai vartosi, visai nenori ant nugaros guleti, tuoj ir ziurek, kad nenukristu.
Atsakyti
Mums vystymo lenta iki siol dar labai naudinga thumbup.gif ja laikau vonioje, ten silta, be to ir vanduo salia, galima visas higienos proceduras patogiai atlikti smile.gif jau nekalbu apie tai, kad masaziukus ten darome, be to oro voniomis megaujasi maziukas... gal jeigu pas mane vonioje butu skalbykle galima butu kaip nors ant jos viska daryti, bet kadangi ji yra virtuveje tai vonioje norisi kokio tvirto kieto pagrindo kur padeti maziuka, bet jau ne ilgai dar naudosim nes jam vis knieti apsiversti ir patyrineti kokie gi paveiksliukai ten yra biggrin.gif
Atsakyti