mums buvo labai reikalinga ir dar iki šiol tebenaudojame ,kadangi pas mus yra labai maža vonia tai žinojom tikrai kad pirksim ją,ir iki šiol naudojame kai maudomės vonioje,kai keičiamės pampersus,drabužėlius kambaryje
mums labai pasiteisinęs pirkinys
nezinau ka daryciau be vystymo lentos
nepamainomas dalykas
QUOTE(Agotė @ 2008 11 19, 22:45)
Mes iki siol tebesinaudojame savo vystymo lenta. Laikome visalaik ja vonioje ant skalbiankes (plotas tas pats
QUOTE(sigasss @ 2008 11 25, 13:09)
puikiai ir be jos apsiejom
kiek skaitau, tai beveik visos vystymo lentą dedat ant skalbiankės, o gal kas nors bandėt ją uždėti tiesiai ant vonios? Man įdomu, ar lenta laikytųsi padėta skersai ant standartinės vonios, ar neslįstų?
QUOTE(Ruciake @ 2008 12 04, 23:52)
kiek skaitau, tai beveik visos vystymo lentą dedat ant skalbiankės, o gal kas nors bandėt ją uždėti tiesiai ant vonios? Man įdomu, ar lenta laikytųsi padėta skersai ant standartinės vonios, ar neslįstų?
ne nebandėm
o šiaip kai čia kažkas rašė, kad galima apseit be jos....tai pritariu, bet vėlgi kam apseit...kaip taip patogu
QUOTE(Ruciake @ 2008 12 04, 23:52)
Pas mus buvo ant vonios kurį laiką, viskas puikiai tinka
Mes lentą naudojom iki 2-jų metų