Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

mums buvo labai reikalinga ir dar iki šiol tebenaudojame ,kadangi pas mus yra labai maža vonia tai žinojom tikrai kad pirksim ją,ir iki šiol naudojame kai maudomės vonioje,kai keičiamės pampersus,drabužėlius kambaryje smile.gif mums labai pasiteisinęs pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
nezinau ka daryciau be vystymo lentos doh.gif nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2008 11 19, 22:45)
mūsų lenta yra ant skalbiankės, plotas tas pats biggrin.gif ....

Mes iki siol tebesinaudojame savo vystymo lenta. Laikome visalaik ja vonioje ant skalbiankes (plotas tas pats biggrin.gif ) - vaikui nekieta, patogu sedeti po uzpakaliuko prausimo. Vonioje silta (silciau nei kambariuose), tad galime "procedurintis" ilgesni laika.... Kai visai mazas leliukas buvo, oro vonioms visuomet isrengdavome ir ant vystymo lentos paguldydavome maziu. Musu lenta buvo 100 kartu ir apsi...ota ir apk...ota, kai nespedavom palos patiesti blush2.gif bet tuo ir patogi vystymo lenta - nuvalai, nuplauni ir toliau naudoji ax.gif o jei visa tai daryciau ant miegamojo lovos, tai net nezinau i ka ji butu pavirtusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedraskiedra: 25 lapkričio 2008 - 23:23
jeigu namai nemazi ir visiems daiktams uztenka vietos , tai vystymo lenta su spintele vaiko daiktams l. patogus dalykas .
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2008 11 25, 13:09)
nezinau ka daryciau be vystymo lentos  doh.gif  nepamainomas dalykas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif neisivaizduoju kaip be jos reiktu vystyt
Atsakyti
gal tie visi pervystymo staliukai ir ne toks butinas dalykas, bet pervystymo lenta manau tikrai reikalinga, be to jos nera labai brangios...
Atsakyti
labai geras dalykas ta vystymo lenta thumbup.gif
Atsakyti
As turbut busiu is tu kuri pasakys, man vystymo lentos neprireike, kazkaip apsiejau ir be jos. Vaika pervystydavau ant lovos, po apacia pasitiesdavau palute neperslampama ir viskas budavo ok. Taip pat ir kelioneje, masinoje pakeisdavau sauskelnes. Mes draugavom su palute smile.gif
Atsakyti
puikiai ir be jos apsiejom ax.gif
Atsakyti
kiek skaitau, tai beveik visos vystymo lentą dedat ant skalbiankės, o gal kas nors bandėt ją uždėti tiesiai ant vonios? Man įdomu, ar lenta laikytųsi padėta skersai ant standartinės vonios, ar neslįstų?
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2008 12 04, 23:52)
kiek skaitau, tai beveik visos vystymo lentą dedat ant skalbiankės, o gal kas nors bandėt ją uždėti tiesiai ant vonios? Man įdomu, ar lenta laikytųsi padėta skersai ant standartinės vonios, ar neslįstų?

ne nebandėm

o šiaip kai čia kažkas rašė, kad galima apseit be jos....tai pritariu, bet vėlgi kam apseit...kaip taip patogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2008 12 04, 23:52)

Pas mus buvo ant vonios kurį laiką, viskas puikiai tinka 4u.gif . Bet vyst. lentų skirtingų ilgių būna, pasimatuok prieš pirkdama.

Mes lentą naudojom iki 2-jų metų doh.gif .
Atsakyti