tik jau nebenaudojam teko nuimt nes ant lovytes buvo, kai mazoji pradejo stotis tai maisydavo jai jis.
Mes išsivertėm ir be vystymo lentos
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 19:22)
Sakykit gal jau įsigijot ją? Aš labai tokios norėčiau, tik nežinau ar ji praktiška, nes mačiau tik internete
Parašykit ar pasiteisino
Parašykit ar pasiteisino
tokiu vystymo vezimeliu pilna leliu parduotuvese, o vat tik lentos neradau kol kas
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 30, 20:44)
tokiu vystymo vezimeliu pilna leliu parduotuvese, o vat tik lentos neradau kol kas 
paziurekit didziuosiuose pc, bent maxomoj akro tai maciau yra lentu
Labai patogus daiktas.Mes naudojomes vystymo lenta.Isigyti galima visose vaikiskose parduotuvese
O mes isaugome be vystymo lentos. daug pazystamu turiu, kurios jas turi, bet taip jomis ir nesinaudoja
Augam puikiausiai be jokiu lentu. Man paciai klaikiai nugara skauda, tai ant komodos pasitiesem toki "ciuzinuka" kad minksciau nugarytei butu ir
QUOTE(*Savana* @ 2009 01 30, 11:22)
mes taip pat
jei neturite pavirsiaus ant kurio padeti, kad nugaros nereiktu lenkti - tai gal ir nereikia
- bet vat vyras sukale mini staliuka - vonioje pastatem ir ant jo uzdejom vystymo lenta - kaaaaifas
- kitaip ir pasakyt negaliu - ypac pirma menesi po gimdymo kai nugara zveriskai skaudejo - buvo tikra atgaiva
QUOTE(opalė @ 2009 02 09, 13:57)
jei neturite pavirsiaus ant kurio padeti, kad nugaros nereiktu lenkti - tai gal ir nereikia
- bet vat vyras sukale mini staliuka - vonioje pastatem ir ant jo uzdejom vystymo lenta - kaaaaifas
- kitaip ir pasakyt negaliu - ypac pirma menesi po gimdymo kai nugara zveriskai skaudejo - buvo tikra atgaiva

man tai dar ir dbar kaifas
Puikiai naudojau ilga laika vonioj ant skalb. masinos. Salia vanduo, serveteles, pampersai. Labai patogu.
man tai irgi labai reikalinga buvo kur reikia nusinesi i vonia i kambary ar ant lovytes, kai maziuke buvo, tai ten oro voneles darydavom
nebaisu kad perslaps
kazkaip man tai pirmus menesius buvo labiausiai pasiteisines pirkinys