mums tai superinis daigtas
Galvojau, kad bus reikalingas tik pirma menesi, bet mums jau 3men ir kuo puikiausiai tebetelpame ant vystymo lentos. Labai patogu ant jos perengineti vaikuti, pakeisti pamperi. Ant lovytes uzdeta ir nei kiek vietos neuzima
Mes taip pat turim vystymo lenta, l.patogus daigtas,padeje ant maniezo-vietos neuzima,aprengti vaikuti ar pampersiuka pakeisti super;) vonioj kai einam maudyti ant skalbimo masinos uzdedam ir pasodine ant jos nusisluostom issimaudzius,apsirengiam,super daigtas;)
As irgi neturiu ir nereikia. Man geriausia vaika vystyti ant lovos arba ant skalbimo masinos
neturejau ir neprireike
Siaip man patogu buvo ant lovos, visada turejau tokias paklodes, patiesdavau ir tiek. Vonioje pas mus mazai ir taip vietos. daugiau bedos butu buve su ta lenta. Vein zo, nebutiniausias dalykas
Siaip man patogu buvo ant lovos, visada turejau tokias paklodes, patiesdavau ir tiek. Vonioje pas mus mazai ir taip vietos. daugiau bedos butu buve su ta lenta. Vein zo, nebutiniausias dalykas
Neturėjau ir nepasigedau
Labai pravercia mums vystymo lenta, nereikia jokiu ciuzinuku tiesaliot. Labai patogu, tik kadangi ji sunkoka vaziuodami pas senelius nesivezame, tada jau gerai ir visokie patiesaliukai ant stalo.
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 02 21, 02:23)
As savo mazei vystimo lentos nepirkau,o paprasciausia ciuzinuka pirkau.Sutaupiau nerealiai daug pinigu,nes tai yra tox dalykas kuri naudoji iki max 5 menesiu,tad galima ir be jo apsieiti 
o kas liečia taupymą, tai ką žinau 60lt....koks čia sutaupymas....
o mes su vystymo lenta draugavom labai ilgai,kol maziuke buvo ant jos mazazuodavomes ,siaip labai patogu pampersa keist,jei issiteplioja,ne beda
,ir jei leidzia mamytem pinigine-patariu ja isigyti
Mums geras daiktas buvo gal iki 4 mėn
, po to kažkaip ir nebnaudojom
As dar galvoju ar verta ja pirkt....