Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

QUOTE(sima341 @ 2009 03 02, 20:33)
mes irgi neturejom ir kazkaip neprireike, o dar ir su keliom draugem pakalbejau kurios turejo bet naudojo tik pirmus kelius menesius nes poto pasidare nepatogu ir nesaugu  blink.gif 

ir patogu ir saugu 4u.gif 4u.gif biggrin.gif ....super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudze @ 2009 03 02, 19:46)
O kokio dydzio geriau pirkti vystymo lenta: didesne ar mazesne?

net ir nežinau kokia ten pas mus skaitosi didesnė ar mažesnė g.gif ....svarbu kraštai užlenkti..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 02 kovo 2009 - 23:12
Mes irgi turim vystymo lenta, pirma menesi, tai labai man praverte, nes sunku po gimdymo ant lovos pervystyti vaika, o pasilenkti sunku, nugara skauda, reikejo klupeti prie lovos, tai po poros dienu isigyjom smile.gif dabar guli vonioje, kai ismaudom suneli, tai padedu ant lentos ir aprengiu. Bet butu galima ir be jos gyventi ax.gif o del dydziu, tai net nezinau g.gif maniau visos vienodos doh.gif musu irgi su uzlenktais krastais biggrin.gif
Atsakyti
Man tai vystymo lenta vienas pagrindiniu reikalingu dalyku. Uzdedam ant lovytes, kai reikia perrengti, pampersus pakeisti, vaistukus kokius tai sulasinti ir t.t Be jos mano nugarai butu sakes. Maziukei dabar 7 su puse, as ja dar vis naudoju ir man labai patogu. Vyras tai ne, jis pasitiesia neperslampama palute ant lovos ir ten rengia, man taip schmoll.gif
Atsakyti
Mes jos nepirkom ir sekmingao apseinam be jos
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2009 03 04, 16:35)
Man tai vystymo lenta vienas pagrindiniu reikalingu dalyku. Uzdedam ant lovytes, kai reikia perrengti, pampersus pakeisti, vaistukus kokius tai sulasinti ir t.t Be jos mano nugarai butu sakes. Maziukei dabar 7 su puse, as ja dar vis naudoju ir man labai patogu. Vyras tai ne, jis pasitiesia neperslampama palute ant lovos ir ten rengia, man taip  schmoll.gif

As labai pritariu , kad lenta labai reikalinga. Mes puikiai naudojom. Bet mes pirkom kartu su komoda, kur galejom ta virsu - lenta nuimti (ja naudojom tik iki kokiu 7 men), bet iki dabar naudojam komoda. Vis gavosi "du baldai viename".

Atsakyti
mes turim ir naudojam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamenka @ 2009 03 05, 11:17)
Mes jos nepirkom ir sekmingao apseinam be jos

Aš kai pirmą sūnų auginau irgi taip sakiau. Nepatogu žiauriai buvo: reikėjo ieškot vietos kur vaiką po maudynių padėt ir nušluostyt, sauskelnes keičiau kur papuola ir t.t. Bet man "jos nereikėjo" schmoll.gif .
Prieš gimstant antram vaikui, su vyru nusprendėm palengvinti sau gyvenimą. Vystymo lentos nepirkom (man norėjosi erdvios, ryškių spalvų, tinkamos padėti skersai vonios, o tokių pirkti nėėėėra schmoll.gif ), todėl ją patys padarėm. Dabar negaliu atsidžiaugt user posted image
Atsakyti
o sakykit ar kazkaip tvirtinat vystymo lenta, kai ja dedat ar vonios, ant loveles ar ant komodos? ar ji ir taip stabiliai laikosi lelius besisukiodamas saugiai ten guli, nebuna, kad lenta nuciuozia....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2009 03 06, 19:51)
o sakykit ar kazkaip tvirtinat vystymo lenta, kai ja dedat ar vonios, ant loveles ar ant komodos? ar ji ir taip stabiliai laikosi lelius besisukiodamas saugiai ten guli, nebuna, kad lenta nuciuozia....? g.gif

laikosi stabiliai mirksiukas.gif ....pas mus ant skalbimo mašinos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
neturejom ir nereikalinga buvo
Atsakyti
Mes tai nepirkome jos ir puikiai apsiejome be jos 4u.gif
Atsakyti
Man tai buvo reikalinga, pirmus mėnesius dėjom ant lovytės, paskui persinešiau ją į vonią thumbup.gif labai patogu ant jos perrengti vaikutį, paguldyti jei pati ką darai, nors ir šildomos grindys, bet nereikia tiesti ant žemės nieko ax.gif dar ir po šiai dienai ji guli ten pat, savo dičkę iškėlus iš vonios pasodinu ant jos, išsitepam kremukais ir t.t. thumbup.gif man ji buvo reikalinga ir vėl žadu pirkti kitą antram leliui, nes jau ta pasidėvėjo ax.gif
Atsakyti