kazkada vartojau diane 35, spuogeliai taip ir nedingo...
Man tai vieninteles kontraceptines tabletes kurios sutvarke veida tai Diane35. Jau po pirmo menesio pajutau pagerejima, veidas nesiriebalavo ir spuogiukai apmazejo, o po triju menesiu dziaugiausi idealia oda

QUOTE(Pikciurna_ @ 2004 10 14, 19:50)
Sveikos merginos, norejau Jusu paklausti, kurie kontraceptikai padejo Jusu veido odai...
Dekoju uz atsakymus... 

yarina

Femina-35 padėjo

QUOTE(burbulina @ 2009 02 18, 23:00)
o mano veidelis labai pagrazejo nuo mercilono
kai nustojau gert, ziauriai bere, o poto praejo matyt tie spuogai savaime 

o kiek laiko bėrė po metimo?

Anksčiau vartojau ir KT, ir KP. Nepadėjo jie man veido odai, padėjo visiškai kiti dalykai. Tiesa, man labai ypatingos pagalbos ir nereikėjo.
po kiek pokuočių jums pradėjo matytis rezultatai? nes aš dabar geriu antrą pakuotę, na va galima sakyti dar tik pradėjau, tai spuogelių apmažėjo, bet aišku dar nėra norimo rezultato, bet galvoju jeigu visoms taip padėjo viliuosi kad ir man taip bus, tik reikia kantrybės:)
As einu i pabaiga antra pakuote yarinos ir ne velnio ji man nepadejo, net blogiau. dar daugiau beria.... 

Paskaitau, kaip jaunos mergaitės bando odą gydyti KT, tai baisu pasidaro, įsivaizduoju kokia čia problema ir negaliu teigti, kad visoms, bet pabandykit BIONAL "švari oda plius" maisto papildus pavartoti.. Aš gyvenime neturėjau spuogų, o va po antro vaiko, matyt labai išsireguliavo hormoninis fonas, prasidėjo siaubinga aknė ant kaktos, tai ko aš nebandžiau, kol vieną dieną kažkaip vaistinėj netyčia užmačiau šituos papildus, buvo akcija, o man nebuvo ko prarast ir nusipirkau pabandyt, negalėjau patikėti bet po kelių dienų spuogų ėmė kilti vis mažiau... sugėriau turbūt du ar tris kursus ir baigėsi mano aknė, jau du metai kai neturiu jos
tfu tfu... aišku, gal čia tik man abai tiko, bet prieš pradedant gerti KT tik dėl odos, gal verta pabandyti

QUOTE(Pikciurna_ @ 2004 10 14, 18:50)
Sveikos merginos, norejau Jusu paklausti, kurie kontraceptikai padejo Jusu veido odai...
Dekoju uz atsakymus... 

KONTRACEPTIKAIS gydytis veido oda - tai tas pats ,kas gydytis angina nusipjaunant galva

QUOTE(ateresa @ 2012 03 07, 10:24)
As einu i pabaiga antra pakuote yarinos ir ne velnio ji man nepadejo, net blogiau. dar daugiau beria.... 

QUOTE(žvarba @ 2012 03 23, 08:42)
Paskaitau, kaip jaunos mergaitės bando odą gydyti KT, tai baisu pasidaro, įsivaizduoju kokia čia problema ir negaliu teigti, kad visoms, bet pabandykit BIONAL "švari oda plius" maisto papildus pavartoti.. Aš gyvenime neturėjau spuogų, o va po antro vaiko, matyt labai išsireguliavo hormoninis fonas, prasidėjo siaubinga aknė ant kaktos, tai ko aš nebandžiau, kol vieną dieną kažkaip vaistinėj netyčia užmačiau šituos papildus, buvo akcija, o man nebuvo ko prarast ir nusipirkau pabandyt, negalėjau patikėti bet po kelių dienų spuogų ėmė kilti vis mažiau... sugėriau turbūt du ar tris kursus ir baigėsi mano aknė, jau du metai kai neturiu jos
tfu tfu... aišku, gal čia tik man abai tiko, bet prieš pradedant gerti KT tik dėl odos, gal verta pabandyti 

Na as juos geriu ne del veido odos, o del kitu problemu. O apie oda parasiau tik tarp kitko