Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

sveikos 4u.gif
pradejus naudot mercilon pranyko visi spuogai ir veidukas vo buvo thumbup.gif randukai islygejo. padariau pertrauka ir ve ju atsirado ir jau ne KT nebepadeda verysad.gif visa smakra pulingais varo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 13, 16:47)
sveikos  4u.gif
pradejus naudot mercilon pranyko visi spuogai ir veidukas vo buvo  thumbup.gif randukai islygejo. padariau pertrauka ir ve ju atsirado ir jau ne KT nebepadeda  verysad.gif visa smakra pulingais varo cray.gif

speju kad reikia laukt kol issivalys organizmas unsure.gif
vaje vaje ir kas manes laukia link pavasario blush2.gif speju ir as cia atbegsiu guostis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 13, 19:59)
speju kad reikia laukt kol issivalys organizmas  unsure.gif
vaje vaje ir kas manes laukia link pavasario  blush2.gif speju ir as cia atbegsiu guostis  blush2.gif

jau kai metai ve naudoju ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 13, 19:47)
jau kai metai ve naudoju ir nieko  schmoll.gif

negazdink.... unsure.gif veido valymo nebandei? unsure.gif gal padetu unsure.gif unsure.gif
as tai uz tu keturiu pakuociu kai mesiu, tai sakiau jei labai puls tie baisuokliai, kaip tik pavasariui griztam i LT ir butinai darysiuos veido valyma... aisku pirma savaite gal ir nekaip atrodysiu, bet esu kazkada dariusis ir rezultatai tikrai buvo geri...
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 14, 02:43)
negazdink....  unsure.gif veido valymo nebandei?  unsure.gif gal padetu  unsure.gif  unsure.gif
as tai uz tu keturiu pakuociu kai mesiu, tai sakiau jei labai puls tie baisuokliai, kaip tik pavasariui griztam i LT ir butinai darysiuos veido valyma... aisku pirma savaite gal ir nekaip atrodysiu, bet esu kazkada dariusis ir rezultatai tikrai buvo geri...

pas mane ant smakro sonu tik tie pulingi, kitur nekyla schmoll.gif tai kazi ar del tos vietos verta tiek moket uz ta valyma, dabar su tokeis vaistais gydausi tai jau bski pagrazeja tose vietose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 14, 07:41)
pas mane ant smakro sonu tik tie pulingi, kitur nekyla  schmoll.gif  tai kazi ar del tos vietos verta tiek moket uz ta valyma, dabar su tokeis vaistais gydausi tai jau bski pagrazeja tose vietose  ax.gif

tai jei tiek tera, tai tiek ir tos bedos gal tada ax.gif jei jau gyja per laika ir uzgis thumbup.gif
bet va kitom per visa veida ir net nugara buna beria.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 14, 17:41)
tai jei tiek tera, tai tiek ir tos bedos gal tada  ax.gif jei jau gyja per laika ir uzgis  thumbup.gif
bet va kitom per visa veida ir net nugara buna beria....  unsure.gif

nu joa buna kartais ant krutines koks spuogas ir ant nugaros, bet tokeis smirdzeis vaistais pasitepu kai jau nieztet kur pradeda smile.gif buvo ir kilo ant veido viso bet dabar tik ant smakro g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif .geriau logest 2,5 metu.Po 2metu nutariau mesti .Pries tai nebere isvis.Kai meciau bere smarkiai,(NEGERIAU APIE 6 MEN)neistveriau ir pradejau vel juos gerti,nustojo berti .Matyt hormonai issibalansavo labai .bANDAU ATSIKRATYT AS TU KT.DAKTARE ISRASE MAN GERTI MINOCIKLINO 50 G 2 KART DIENOJ NUO SPUOGU KOL SUSITVARKYS VISKAS ,tAI 4 SAVAITES NEGERIU KT IR GERIU ANTIBIOTIKUS :(NEBERIA ,BET BIJAU PAGALVOT ,KAS BUS KAI NUSTOSIU ANTIBIOTIKUS.Eisiu darystis hormonu tyrimus po menesio.NEGERKIT JUS JU!!!:(
Atsakyti
QUOTE(candyshop @ 2011 02 10, 08:49)
sveikos 4u.gif .geriau logest 2,5 metu.Po 2metu nutariau mesti .Pries tai nebere  isvis.Kai meciau bere smarkiai,(NEGERIAU APIE 6 MEN)neistveriau ir pradejau vel juos gerti,nustojo berti .Matyt hormonai issibalansavo labai .bANDAU ATSIKRATYT AS TU KT.DAKTARE ISRASE MAN GERTI MINOCIKLINO 50 G 2 KART DIENOJ NUO SPUOGU KOL SUSITVARKYS VISKAS ,tAI 4 SAVAITES NEGERIU KT IR GERIU ANTIBIOTIKUS :(NEBERIA ,BET BIJAU PAGALVOT ,KAS BUS KAI NUSTOSIU ANTIBIOTIKUS.Eisiu darystis hormonu tyrimus po menesio.NEGERKIT JUS JU!!!:(

Vaje... Nekokia tavo patirtis candyshop verysad.gif As irgi geriu Logesta, apie 4 men, tai dabar paskaicius taip neramu pasidare...
Tiesa, man ginekologas israse gydymo tikslais, tai net ir noredama bijociau keisti. O del veido odos tai deja jokiu geru naujienu, 25 metukus turiu, o visa kakta mazais spuogeliais nuseta, tikejausi kazkokio poveikio, bet teko nusivilti. Ka darysi, lauksiu, gal dar kas pasikeis... blink.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuriai atliko DIANE 35? mielai paimciau blush2.gif
Atsakyti
Jeanine ir lindynette20 man visiškai nepadėjo ir vsitiek koks spuogas iškyla laikas nuo laiko verysad.gif
Atsakyti
Is savo patirties... Teko extra kontracepcija isgert "Postinor" - nepilna menesiuka nieko, normaliai viskas, tik dienos, jauciau kad veluos, o po to kai prasidejo.... Niekad net neturejau rimtu bedu del spuogu...o db - visas smakras... baisu net. Ziauriai kompleksuoju. Ejau pas dermatologe - israse kazkokio tepaliuko ir tableciu. Jau beveik menuo kaip tasausi su tais pimpiais ant smakro . Gydytoja sake, kad organizmas tiesiog valosi ir veido valymo NEGALIMA daryti, nes viskas eina is vidaus ir jis niekuo nepades... Aciu Dievuliui - jau truputi maziau spuogu, bet tos demes... aina sau - beveik melynas visas smakras. Net nezinau kaip greiciau jas isbalinti... doh.gif ziauru, ypac kai i darba reikia eiti... Siaubingai tie extriniai kontraceptikai isderino visus mano hormoniukus verysad.gif
O anksciau yra teke gerti Mercilon tableciu. Veidui nieko nepajutau schmoll.gif - gal del to, kad ir problemu su juo beveik nebudavo, bet bendra savijauta.... gal 10 nestumo testu pirkausi lotuliukas.gif kvaisa blush2.gif Po poros men nutraukiau - ir mano nestumai baigesi blush2.gif Labai sunku atitaikyti KT, nes tai lb individualu. Bet gerti jas vien del to, kad isvengti problemu su veidu - taip pat neverta, nes nutraukus ju vartojima - spuogai kaip grybai po lietaus vel prades augti unsure.gif
Atsakyti