Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

QUOTE (_Too_Young_ @ 2004 11 03, 08:56)
o po kiek laiko pajautete rezultatus? as geriu diane35, bet kolkas tik savaite, tei dar nejauciu nei salutiniu poveikiu, nei kad oda grazetu..

Po savaitės nelabai ką jaust ir turi. Paprastai poveikiai pasijaučia į tablečių pakuotės gėrimo pabaigą, nors kartais nemalonumai, kol pripranti jau pirmą savaitę jaučias. O pagerėjimo galima ieškot antrą-trečią mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2004 11 03, 09:35)
Po savaitės nelabai ką jaust ir turi. Paprastai poveikiai pasijaučia į tablečių pakuotės gėrimo pabaigą, nors kartais nemalonumai, kol pripranti jau pirmą savaitę jaučias. O pagerėjimo galima ieškot antrą-trečią mėnesį.

As irgi geriu jau savaite, bet pokyciu dar nepastebejau ... aisku ju taip greit ir nelaukiau, bet pasaliniu pojuciu jau turiu (gal tai nuo visu KT, nezinau). Nei is sio nei is to pradejo teplioti po triju dienu kai baigesi menesines sad.gif
Atsakyti
Man tai padejo Diane geriau 5 metus, bet pradejo reikstis salutinis poveikis, nerealus galvos skausmas pries dienas
Atsakyti
Aš irgi gėriau Diane35, poveikis pasirodė maždaug po poros pakuočių, toks jau apčiuopiamas rezultatas. Mano gydytoja sako, kad neatsinaujintų spuogai, vaistus reikia gerti bent jau pusę metų, nors yra moterų, kurios juos vartoja net po 3-4 metus, kol visai išsigydo.
Tiesa, dabar nusipirkau "femina35", irgi esmė ta pati, tik pigesni maždaug 5 litais.
Atsakyti
As irgi geriau Diane 35 puse metu, pries menesi subaigiau paskutine pakuote per didziausia prievarta, nes vakarais jauciausi, akd tuoj tuoj prades pykint bei prasidejo nerealus galvos skausmai mazdaug nuo ketvirtos pakuotes (iki tol nei karto nebuvo 'normaliai' skaudeje galvytes tongue.gif ) Nuo pat pirmos pakuotes buvau apsisprendus, kad gersiu 6 men ax.gif Oda tai labai sutvarke (turejau daug problemu del jaunatviniu spuogu), bet deja, jau kelios dienos, kai pradejo inkstirai kilt doh.gif Bandau tvarkytis kosmetinem priemones, nes prie kt nebezadu grizt schmoll.gif
Atsakyti
Anksciau geriau Cilest, dabar naudoju Evra pleistra. Ir nors savo sudetimi sie du preparatai yra panasus, veido odai zymiai geriau padejo pleistrai thumbup.gif Gal del to, kad hormonai patenka tiesiai i krauja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 22, 10:21)
tame ir bajeris, kad beveik kad negydymas, tik trumpalaikis (na arba ilgalaikis, jei ilgai geri KT) efektas, retai kuri išsigydo tokiu būdu, na bent dar neteko su tokiom susidurt  rolleyes.gif .

Na tai aš būsiu tas egzempliorius, kuris išsigydė. Vartojau Diane gal 3 metus, bet ne kiekvieną mėnesi pirkdavau, vis dėlto 30 lt...Dabar geriu tik tam, kad oda būtų ne tokia riebi, be to, vis iškyla vienas kitas spuogeliukas, bet nepalyginti su ta katastrofa, kuri buvo prieš Diane. Ant veido rasdavosi ne tai kad spuogai, bet tiesiog poodiniai pūliniai, kurie laikydavosi keletą savaičių, ir kurių randus iki šiol reikia maskuoti pudra. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 22, 17:53)
Na tai aš būsiu tas egzempliorius, kuris išsigydė. Vartojau Diane gal 3 metus, bet ne kiekvieną mėnesi pirkdavau, vis dėlto 30 lt...Dabar geriu tik tam, kad oda būtų ne tokia riebi, be to, vis iškyla vienas kitas spuogeliukas, bet nepalyginti su ta katastrofa, kuri buvo prieš Diane. Ant veido rasdavosi ne tai kad spuogai, bet tiesiog poodiniai pūliniai, kurie laikydavosi keletą savaičių, ir kurių randus iki šiol reikia maskuoti pudra.  cool.gif

Tai aš apie tai ir šneku, kad kol geri KT, tai ir būna tas pagerėjimas, o kai nutrauki - schmoll.gif . Dėl to sakau, kad tai ne gydymas, o tik poveikis, kol geri KT. Šiaip visi KT turi savybę pagražint odą.
Atsakyti
Esu nevartojusi Dianos gal pusmetį, na oda buvo gal ir neideali, inkštirai, blizga, nu pačios žinot. Bet spuogų kaipo tokių jau neatsirasdavo, nebent iš vakaro suvartodavau plytą šokolado ar šašlykų su kečiupu. Laikau save išsigydžiusia, nes ta baisybė, kurią kenčiau nuo paauglystės, jau nebeatsinaujina.
Atsakyti
Man Diane-35 labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 03 23, 16:30)
Man Diane-35 labai padejo  thumbup.gif

as pati esu kazkada pries pora metu vartojusi Diane 35, bet dideliu pokyciu nepastebejau, o vat dabar pradejau vartoti Femine 35 ir jau pirma menesi matau, kad spuogu kyla maziau nei pries vartojima thumbup.gif
Atsakyti
Man pagerejo nuo Logest 4u.gif
Atsakyti