Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(LAILA @ 2006 12 20, 18:44)
Labai keista sapna sapnavau-----daug daug rudu ir geltonu vistu ir visciuku.............ir dar daznai sapnuoju, kad kazkur isvaziuoju, arba skrendu su lektuvu. Gal kas paaiskins ka tai galetu reiksti ??

Man atrodo , kad šeimos pagausėjimas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgute91 @ 2006 12 16, 21:35)
LinguLingu aciu labai uz sapno isaiskinima.Teisybe yra tai,kas dabar tokioje nerimo busenoje.mano vyras dirba uzsieni,tai labai pergyvenu del jo.jis toks''ekstremalas'',jau gyvenime turejo daug traumu.tai va turiu rupesteli,nors ir kai buvo lietuvoje,tai irgi nelabai nusaugodavau,nors ka tu ten gal nusaugoti...O siaip i viska ziuriu optimistisakai.
Dar karta aciu LinguLingu uz komentara 4u.gif

O as kiek sapnuoju ismatas , tiek kartu susiduriu su pinigais. Tikriausiai vyras grys su dideliais pinigais lotuliukas.gif
Atsakyti
[FONT=Times][SIZE=1]Man atrodo,kad sapnų simbolika labai individuali.Gal yra bendri kolektyvinės psamonės simboliai?Gal yra psichologų,kurie paaiškintų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vokė @ 2006 12 22, 22:09)
[FONT=Times][SIZE=1]Man atrodo,kad sapnų simbolika labai individuali.Gal yra bendri kolektyvinės psamonės simboliai?Gal yra psichologų,kurie paaiškintų? g.gif

Sutinku, kad sapnų reikšmės labai individualios. Aš kai sapnuoju vandenį, tai žinau, kad viduje vyksta jausmų audra. Švarus vanduo, kažkas gražaus (meilės, draugystės ar kažko panašaus aidas), jei vanduo purvinas ar drumzlinas, vadinasi esu pikta, suirzusi ir šeip ne kokios emocinės būsenos.
Nors paprastai mano sapnai gana tiesmukiškos prasmės - ką sapnuoju, tą ir reiškia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 12 23, 15:09)
Sutinku, kad sapnų reikšmės labai individualios. Aš kai sapnuoju vandenį, tai žinau, kad viduje vyksta jausmų audra. Švarus vanduo, kažkas gražaus (meilės, draugystės ar kažko panašaus aidas), jei vanduo purvinas ar drumzlinas, vadinasi esu pikta, suirzusi ir šeip ne kokios emocinės būsenos.
Nors paprastai mano sapnai gana tiesmukiškos prasmės - ką sapnuoju, tą ir reiškia smile.gif

Daugumos samoningai gyvenanciu zmoniu tiesmukiski sapnai.MAtyt esi vienas is biggrin.gif ju ...Dar daugiau - sapnai per simbolius atspindi dienos ivykius ir tai apie ka zmogus galvoja , kartais ir labai daznai nesamoningai - tai yra vidinio dialogo atspindziai, kuriuos zmones praziuri per proto ir emociju surmuli.
Atsakyti
Labas vakaras. Prieš dvi dienas susapnavau, kad mano vaikas ikrito i upę, ir didžiulė lydeka nukando jam koją. Nu koks siaubingas, nerealus sapnas. Rėkiu, rėkiu, kad kas padėtų, vežtų į ligoninę, bet negaliu per sapną išrėkti( aš dažnai rėkiu per sapnus, ir negaliu išrėkti tada, atrodo, kad neturiu balso). Beje, upę sapnavau gana švarią, senoje mano senelių sodyboje, kurioje niekas jau negyvena iš artimų, nes seneliai mirę. Kaži ką gali reikšti toks sapnas? pabudau apimta siaubo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2006 12 23, 23:23)
Labas vakaras. Prieš dvi dienas susapnavau, kad mano vaikas ikrito i upę, ir didžiulė lydeka nukando jam koją. Nu koks siaubingas, nerealus sapnas. Rėkiu, rėkiu, kad kas padėtų, vežtų į ligoninę, bet negaliu per sapną išrėkti( aš dažnai rėkiu per sapnus, ir negaliu išrėkti tada, atrodo, kad neturiu balso). Beje, upę sapnavau gana švarią, senoje mano senelių sodyboje, kurioje niekas jau negyvena iš artimų, nes seneliai mirę. Kaži ką gali reikšti toks sapnas? pabudau apimta siaubo. g.gif

Vis dar mastau apie sapna. Bet po to dar susapnavau du bjaurius sapnus, kuriuose vien kraujas, negyveliai. Nesuprantu , kodel apniko kosmarai, juk Kaledos, esam visi kartu su seima, viska sgerai.
Atsakyti
atrodo, pataikiau i bendraminciu skyreli...

Tikiu sapnais ir visokiais simboliais.
Planuojam leliu nuo rugsejo. Vis pries nelaukiamas mm sapnuodavau krauja ir, kad esu vis dar nepastojus. "Okurat"

Per Kucias paryciui "paturejau" labai malonu sapneli, kuris man tiek svarbus, jog pati nebegaliu isaiskinti...

.. po savo pacios gimdymo, matau ant kazkieno dideliu ranku savo ka tik gimusia dukryte. Pabuciuoju, o ji mane- atgal. Is nuostabos, kad ji jau moka buciuotis- apsiverkiu. Tas bucinys buvo labai tikroviskas...

Visa diena- sapnas pries akis. Buvau kaip niekada liudna ir kaip niekada nesugebejau prasigiedryti nuotaikos. Vakare, kai visi po senio dovanu soko, durnavojo- as kitam kambary zliumbiau. Is ilgesio savo vaikiukui.

Gal ji mane pabuciavo sapne, ispedama apie atejima... Kaip tik 30-31. man vaisingos dienos...

A?
Papildyta:
Kraujas reiskia gimines. Svarus upes vanduo- vidine harmonija. Jei sapne vanduo- svarbiausia, kad butu sraunus, svarus. LABAI GERAS ZENKLAS. Visokie negyveliai karstais sapnuojasi po socios vakarienes ir absoliuciai nieko nereiskia blush2.gif
Atsakyti
sveiki. vat taip nutiko kad apie dantis paskaičiau čia daug, tačiau tokios situacijos nepastebejau. sapnas toks kad su kažkuo apie kažka diskutuoju ir diskusiojos pabaigoj pašnekovas (-ė) man liepia eiti išsivalyti dantis. ka tai galėtų reikšti? ar nuėjau valytis ar ne, neatsimenu sad.gif
Atsakyti
Šiaip sapnų labai nesureikšminu, bet šianakt sapnavau keistą sapną, kuris mane nugąsdino. Sapnavau draugą, kuris prieš 2 mėn žuvo autoavarijoje. Jis stovėjo prieš mus visus su taure šampano ir visiems linkėjo gerų ir linksmų naujųjų metų. Ką tai galėtų reikšti? Ir iš vis, ką reikškia sapnuoti mirusį žmogų????
Atsakyti
O ka reiskia kai pastoviai sapnuoju save nescia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2006 12 29, 01:13)
O ka reiskia kai pastoviai sapnuoju save nescia?  g.gif

Tai reiskia jog pribrende dvasiniai pokyciai tavo pasamoneje, bet nieko nedarai , kad tai manifestuotum bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erina @ 2006 12 28, 23:30)
Šiaip sapnų labai nesureikšminu, bet šianakt sapnavau keistą sapną, kuris mane nugąsdino. Sapnavau draugą, kuris prieš 2 mėn žuvo autoavarijoje. Jis stovėjo prieš mus visus su taure šampano ir visiems linkėjo gerų ir linksmų naujųjų metų. Ką tai galėtų reikšti? Ir iš vis, ką reikškia sapnuoti mirusį žmogų????

Na jei nesureiksmini, tai nevertejo issigasti.Buna, kad mirusieji ilgiau uzsibuve zemesniuose astralo sluoksniuose lankosi sapnuose.Is sapno simboliu manyciau, kad jis pasiruoses iskeliauti, tik atejo atsisveikinti,Mano Tveukas mane lankydavo kas pusmeti apie 8 metus, kol galiausiai abu nusprendem jog as jau "didele mergaite" ir toliau tvarkysiuos pati, jug buna laikas gimti, buna laikas uzaugti, o taip pat ir iseit...nieko pavojingo siame sapnelyje smile.gif
Atsakyti
Sapnavau sapną, kurį labai puikiai prisimenu: sapno esmė - neužsidarančios durys. Dėl jų sapne pastoviai turėjau nemalonumų unsure.gif
Ką tai galėtų reikšti? g.gif
Atsakyti