as ir cia visai nebudavau,bet visai nieko cia o tu padaryk ta liniuote,pivelis dings ir...nors leliaus padarysi nieko tokio dar daug liko?gal per daug lendu
kadangi pati dirbau lietuvoje socialiniam, tad kai isykom cia visi apie tai zinojo, niekas manes negasdino ir nesake pirma laiko atsisakyt pinigu, tik kai pradejau cia gaut uz vaikus turejo man automatiskai isminusuot lietuviskus, bet nieks neminusavo ir as ramiai sau sedejau kol merginai suejo 3 metai, tada kaip tik buvom grize atostogu, uzejau pas buvusias koleges,pareiskima del 50 lt parasyt, aisku juoku formoj, tai tada ir suzinojau, kad viska dabar tikrina ir kad jai gausiu ir ten ir cia tai ten reiks grazint, bet manau kol cia negauni, negali ten atsisakinet, na o jai ir reiks tuos litus grazint, tai kaip pervede juos i lt saskaita, taip ir nusiims, nematau jokios bedos tiesa viena mano pazistama tai ilgai lietuvele melze, tik ji litukus greit internetu konvertuodavo i eurus ir kokius pamokejimus padarydavo ir visai niekas jai nieko nesake, nors net isvykima is lt ji yra deklaravusi,tad kiek ir kur tiesa sunku suprast
man šiandien atsiuntė laišką, kad išsiuntė į Lietuvą užklausimą ar negaunu aš ten sakė nuo lietuvių atsakymo priklausys jų galutinis sprendimas sausį bus metai, kaip padaviau
nera tikslo avykt cia ir kai gausi uz vaika cia, tada atsisakyt, NES, atvykus pildai data kuria atvaziavai, ir nuo tos datos ir gauni pinigus. girdejau naujiems atvykeliams reik airijoj pragyvent 7 menesius, tai todel ir sako tikriausiai atsakymas po 10 men..
man šiandien atsiuntė laišką, kad išsiuntė į Lietuvą užklausimą ar negaunu aš ten sakė nuo lietuvių atsakymo priklausys jų galutinis sprendimas sausį bus metai, kaip padaviau
SVEIKUTES,
Mes su vyru kai pildeme paraiskas,musu tiesiogiai paklause,kada gauta paskutine ismoka.O del prabuvimo,tai pteikeme vyro dokumentus irodancius,kad jis cia jau 6metai.Bus matyti kiek lauksime mes.....
Mano vyras irgi cia 6 metus.Bet niekas neprase jokiu dokumentu,dabar galvoju kad buciau zinojusi ,iskart pasakytumem kad vyras ilgai cia gyvena.Gal ir greiciau gautumeme Ir dabar net nezinau,o jei mes pakeisim gyvenamaja vieta,vel eiti sakyti ,ir vel lauksim dar nezinia kiek..