Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje

mes tai viska tvarkem akis i aki,socialiniam.nereikejo ten nieko siuntinet, OZKOS ten jums kokios papuole doh.gif manau turit nueit,jei iseina ir ten issiaiskint. o Lietuvisko adreso kam??? g.gif ka jie tuo tikisi suzinot? blink.gif cia jau gaunasi spec.vilkinimas blink.gif
Atsakyti
vat butent vikinimas,jau man taip atsibodo siaubas bet rytleksime pas lietuviu daktara parasys atgaline data kad vaikas cia yra,nes mus nieks istikruju nesake kad reikia is anksto usirasyti pas daktaru,o kam jiems musu lt adresas geriau neklausk man jau stoga rauna nuo ju klausimu ir poperiu jai neisprotesiu tai bus gerai doh.gif ir butent pas ozka kazkokia papuoliua nes mano draugei tai iskart po kokiu 3men persiunte pinigus uz metus laiko nei prase irodimu nei nieko cia kaip kam istikruju,tikiuosi mano paskutinis bus siustas jiems laiskas gal po sio laisko jau atsius pinigus verysad.gif
Atsakyti
tikrai uzjauciu console.gif gerai.kad daktareli radot thumbup.gif .mums tai tik nesamoniu su tais PPS numeriais vaikam, problemu buvo,ir pas tokia ziezula pataikiau.o mano anglu nebaisiai stipri,tai ir zaide,bet vyras visas piktas pusdieni laisva pasiemes,ten jai grieztai paaiskino,iskart sutvarke biggrin.gif na reik tiketis jums pinigeliai tuoj parkeliaus thumbup.gif ir visi...
Atsakyti
tikiuosi kad greit perves pinigelius nes jau laukiu 1,3men.as nuvaziuociau iki ten bet matai pas mane irgi nekokia kalba neparekauciau ten lotuliukas.gif bet ziuresim kaip dabar bus kaip ryt pasiimsime is daktaro laiska ir isiuim manau daugiau prie nieko netures prisiknisti.ir tiesa ten skaiciau kad kazkuri mergaiciuke rase kad dar pridejo laiska kad jai nors vienas is tevu dirba cia tai vaikui priklauso pasalpa nors jo cia ir nera tai as manai kad irgi taip padarysiu.nes cia mano manimu grynas isidirbinejimas
Atsakyti
Ugneee, nepergyvenk šitaip console.gif dabar jau turėtų visko užtekti, o paskui kai gausi pinigėlius, tai visus iš karto bigsmile.gif va kiek sutaupei thumbup.gif
Atsakyti
tai zinau kad sutaupiau,ir labai dziaugiuosi.tik kiek nervu isgadinta siaubas.na ziuresiu jau sausi tureciau gauti cool.gif
Atsakyti
Man tas pats buvo kai pirmą kartą susidūriau su airių tempais, o dabar jau žinau kad taip bus ir nesinervinu irnesakyk.gif Vis tiek nieko nepakeisi, tik sau blogiau padarysi, tai jei ko reikia - ramiai laukiu. Arba tada jiems vos ne kas dieną reikia skambinti, tada pajuda doh.gif
Atsakyti
aga,tu ta istatymuka ir imesk,tegul zino,kad ne su kokiais dundukais reikala turi thumbup.gif.cia jie kai pamato,kad daugiau zinai,nei jiem atrodo,nustoja issidirbinet.auksciau nosi!Isivaizduok kiek krautuviu nusiaubsi su tais eurais! wink.gif
Atsakyti
tai jau jo butinai idesiu,ir pagal viska mums isvis priklauso pinigai uz 3metus nes mano vyras jau cia 3metai o as 2,5.o vaikeli atsivezem pries 1,3men
Atsakyti
va del sito,tai as nezinau,mums tada sake,o mes susitvarkem pries 1m.8men.kad mokes nuo tos dienos,kuri bus ant tu pridavimo popieriu g.gif
Atsakyti
tai jo bet matai juodai ant balto parasyta kad pasalpa visi turi gauti kurie yra ES salyse.nors ir nesi airijoje su vaiku svarbu kad nors vyras cia dirbtu smile.gif todel butent paziuresiu kas ir kaip cia bus
Atsakyti
mes pinigelius gavom nuo tada kai vaikai cia, nes vyras atvaziavo pirmas, ir tik beveik po 8 men as su vaikais,nejau ir teisybiu neieskojau, o gal vertetu atgaline data pasiknist,8 men uz 2 vaikus neblogai gautusi,bet va neaisku nuo kada tas istatymas galioja kad nesvarbu kur vaikai jai nors vienas tevas cia dirba legaliai,
Atsakyti