Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje

niekaip negaliu uzsakyti bilietu is ryanair'o. Vis meta, kad klaida, o tiek norinciu yra, nes lelius gimsta, tai visi is eiles nori atskristi. Tuo labiau tie kur po 0 eu. Tik neuzsisako g.gif
Atsakyti
o tu nakti velai pabandyk...ir gal leis...rainier kaip visda gryba pjauna...man irgi ilgai neleido usakyti bet is priev... galu gale biggrin.gif o ir po 0.00 centu gaunasi 80 euriuku uz abu galus...bagazo kaina tai nejuokinga..
Atsakyti
na va koki bajeri papasakosiu.. blink.gif Taigi vakar vis bandziau uzsisakyti ryanair bilietus lapkriciui, kol man atsibodo ir isijungiau airbaltic pasiziureti. ir radau po 70 Litu i viena puse su visais tax !!! bigsmile.gif O ryanair'e gaunasi po 0 litu, o tax 75 ? Bagazas beje pigesnis ir dar leidzia 20 kg ! Beto ir lektuvas geresnis (mano nuomone) bendroje sumoje gavosi tas pats su airbaltic, na nebent kam patogiau is Kauno skristi, va mano mama praso tik is Kauno, o sesei geriau is vln,nes ten gyvena. Tai tiek thumbup.gif
Papildyta:
ech, merginos, turiu pagal kalendoriu ryt gimdyti biggrin.gif Tik, kad dar nesijaucia, tas kleckiukas pilve vis duodasi, na tikiuosi neuzgais ilgai nestuke.gif
Atsakyti
Bagažo bendras svoris gaunasi vienodas, AirBaltic su savim gali pasiimti 5 kg, tik kad patogiau, nereikia po orouostus tamptytis su tašėm.

RutaPuta, lengvo gimdymo tau ir šilto pirmo susitikimo 4u.gif
Atsakyti
tai va koks bairis man nutiko. taigi man vis mete klaida ryanair, kad negaliu uzsisakyti, tipo serveris neveikia ir t.t. bet korteles duomenis tai spejau surasyti doh.gif na ir tada laukiau laukiau atsakymo i email'a, bet nieko negavau, tai pasakiau sesei,kad ji pati uzsisakytu. Na ji ir uzsisake tai paciai datai. siandie gaunu ellaiska, kad mano uzsakymas iskaitytas ir as tipo nusipirkau bilietus !!! doh.gif doh.gif doh.gif net apsiverkiau, nes sesuo tai irgi uzsisake!!! doh.gif vyras cia mano sunerimo, labai stengiasi, kad nesinervuociau, o man jautrumas per krastus lenda nestuke.gif tai jis skambino, ir ,aciu dievui, atsauke. net teko eit prigulti, kaip mane sunervino, bet viskas gerai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
ai nu visai jie supratingi kai nori buti biggrin.gif mums irgi tokia klaida buvo kai atostogu skridom, ir net nznz kad pirkom 2 kartus, bet pries skrydi isiaiskinom tik ir zinok nuskaiciavo tik uz viena karta biggrin.gif niu o del tokiu dalyku nesijaudink smile.gif ba nuo streso dar tikrai leliukas pasibels ir nedatemsi tada iki liepos biggrin.gif beje koks jausmas paskutinemis dienomis???
Atsakyti
Ruta pupa kur tu dingusi?ar viskas ok??kaip lelius???
Atsakyti
niu va jau metai laiko kaip pridavus dokumentus del CB,bet pakolkas nieko negirdet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remonda: 16 liepos 2008 - 16:15
Sveikutes mergaites, na jau turim leliu, gime liepos 4d. Jau dziaugsmas neispasakytas !!!! thumbup.gif Tik siandie prisedau prie kompo pirma karta po gimimo, nes negalejau savo mergytes is ranku paleisti. Dar mama buvo atskridusi, vakar jau isskido. Tai mes ir sveciu pasikvietem- ji viska suruose, tai man laaabai gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na, o todel,kad tema apie pasalpas, tai va pridesiu,kad siandie gavau jau pps Ainytes ir pasalpu lapa, kad nuo rugpjucio gausiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu ruta puta susilaukus dziaugsmelio thumbup.gif

as ir jau gavus pps, ir pasalpos jau eina, ir gimimo liudijima turim, ir pasas pakeliui jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2008 05 22, 23:06)
Sveikutes,
as is Portlaoise. As del vaiko pasalpos pridaviau 2004 rugseji, o gavome 2005 birzeli ir uz visa praejusi laika, tai galit nepergyventi, gausit nuo tos dienos, kurios pridavet.
Tada dar buvo maziau imigrantu... O dabar kiek  doh.gif  ir visi pasalpu laukia, reik ir tuos vargselius airius suprasti  rolleyes.gif  ypac visokie kinai ir juodziai. Pastarieji vedasi penkis vaikus su savim ir dar moteris nescia, kaip kralikai dauginasi  lotuliukas.gif
Beje musu mieste yra Citizen Information, kur nueini, ir geri zmogeliai uz tave visur suskambina, viska issiaiskina ir adresiukus duoda reikalingus. Visada ten einam jei koks klausimelis. Airiai labai saziningi, jokiu problemu mes su jais neturejom,daugiau problemu cia su saviskiais  mirksiukas.gif

labutis, ir as cia 4u.gif esu cia jau nuo 2007 10 o apie child benefit suzinojua tik pries 2 savaites ,jau ruosiames issiusti, tik dar i garda reik nueiti, o kokiu adresu reik siusti nes as ant anketu niekur neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2008 07 16, 17:12)
niu va jau metai laiko kaip pridavus dokumentus del CB,bet pakolkas nieko negirdet g.gif

nesuprantu kodel taip ilgai tenka laukti.... viena paguoda kad pasalpas ir atgaline data sumoka - savotiskas taupymas biggrin.gif
Kiek bandziau skambint - be sansu sulaukt kol kas atsilieps...
Atsakyti