QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 09, 23:59)
Lina 444 -žiū tavo vyriausias tą pačią dieną gimtadeinį švenčia katu su mano mažuoju
beje tavo vidurinėlis ir mažasis- tą patį mėnesį ir dieną gimę..ot sutapimas....

beje tavo vidurinėlis ir mažasis- tą patį mėnesį ir dieną gimę..ot sutapimas....

Jo sutapimas tai tikrai retas

QUOTE(naitas @ 2007 02 10, 13:27)
Aišku, kad ne visi. bet kai pamatau atsėlinančią kokią pagyvenusią ponią pasidomėti "ai ai ai, tai ko tas tavo vaikas vis dar nekalba.. negražu.. ai ai ai, tai koks gi tavo vardas?? nenori kalbėti?
vai koks begėdis" ir pan, tai taip noris į knockout'ą padėti tokią "gudruolę"
O va jaunesnė karta jau žymiai supratingesnė. Ko gero, jau reta šeima neturi kokių bėdų bėdelių su vaikais, tai ir nepuola taip žinoviškai teisti.

O va jaunesnė karta jau žymiai supratingesnė. Ko gero, jau reta šeima neturi kokių bėdų bėdelių su vaikais, tai ir nepuola taip žinoviškai teisti.
va va labai dažnai ir maniškio paklausia koks tavo vardas o jis tik atkartoja tą patį klausimą tik labai nesupratingai,tai ką dar šitoks vaikas nebekalba atsakau kalba tik labai neina suprast,o mano vaikas labai mėgsta garsiai kažką pasakyti pvz.jei pamato kraną [kaną] tai kaip sušauks garsiai tai viena boba net išlipo prieš lipdama aišku neapsėjo be komentarų tipo aš geriau jau persėsiu į kitą autobusą negu klausysiuos kaip vaikas garsiai kažką pasako pasakė matosi kokia motina tai ir toks vaikas,tai man toks siutas paima kad man norisi tokius žmones biški pamokyt