Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbiukų klubas...

Ramunele
Meginsiu ir as parasyti kaip kalba mano vaikinas ax.gif
Mama, tete, sese, baba, dede, Palanga,miegam sese,vienas, du, trys,mano batai, eik is cia, kas cia, einam, cia mano, cia man, gerti, aciu, man geda, i sona, noliu(noriu), buna , kad maiso dvibalsius pvz. vietoj eik sako iek, mama skatiek (skaityk) ir idomiai taip minkstai sako kai kuriuos zodzius, pvz. vietoj lape sako liape, vietoj labas liabas. Zodynas gan gausus jau, visu jau ir nebeisvardinsiu zodziu, sakinius iki triju zodziu pasako.
O i darzeli dabar neinam, nes sirgo, kitasavaite vyras atostogauja tai vel neisim. taip, kad su mumis logopede praktiskai dar ir rimciau neuzsieme verysad.gif
Atsakyti
Helga -mūsų vaikų kalba laabai panaši mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. Norečiau paklausti, gal jūsų vaikučiai vartojo vaistus (nootropus) ir jeigu vartojo, ar buvo koks pagerejimas.
Atsakyti
QUOTE(julasa @ 2007 02 06, 09:57)
Labas. Norečiau paklausti, gal jūsų vaikučiai vartojo vaistus (nootropus) ir jeigu vartojo, ar buvo koks pagerejimas.

4u.gif labutis ,o nuo ko tie vaistai blush2.gif
Atsakyti
julasa,2007 02 06, 08:57
gal jūsų vaikučiai vartojo vaistus (nootropus)
Įdomu, kodėl kilo toks klausimas g.gif . Ar Jums logopedas skyrė kažkokius farmacinius preparatus blink.gif ???
Atsakyti
Vaistus mums skyrė neurologas (vienas iš geriausiu mūsų mieste). Aš daug skaičiau apie jų poveikį. Labai daug ivairių nuomonių, todel norejau paklausti jųsu.
Atsakyti
mums tai vaistuku neskyre ax.gif neurologe sake,kad is jos puses viskas ok rolleyes.gif tik daug darbo bus logopedei su mumis ax.gif kol prakalbesime
Atsakyti
Iš neurologijos puses mums irgi viskas gerai. Pasak neurologes tie vaistai paspartins vaiko kalba. Nors kita neurologe mums rekomendavo tik užsiemimus pas logopedą (jos nuomonė apie tos vaistus buvo kita- "tas pats, kad duotum tu vaistų, del to, kad vaikas greičiau su dviračių išsimokintų važiuoti"). Jos manymu nera vaistų, nuo kurių vaikas imtų kalbėti.
Atsakyti
julasa,2007 02 06, 17:47
Vaistus mums skyrė neurologas
Aaaa, tai viskas tvarkoj ok.gif . Maniau, kad gal koks logopedas imasi saviveiklos. Medikamentus gali skirti tik medikas, logopedas nebent kokių maisto papildų galėtų parekomenduoti bendrai vaiko sveikatai stiprinti, bet... Net nežinočiau, kokie vitaminai ar papildai šiuo metu siūlomi mažamečiams g.gif . Reklamose matau tik "Marsiečius" lotuliukas.gif .
Papildyta:
julasa,2007 02 06, 18:40
Jos manymu nera vaistų, nuo kurių vaikas imtų kalbėti.
Štai čia - šventa teisybė! Tik pedagoginės priemonės skatina ir lavina vaiko kalbą good.gif .
Atsakyti
sveikos, mano mergina pradėjo tarti kai kurias priebalses thumbup.gif anksčiau tik balsėm dainuodavo.
dabar pasako ir g ir k ir h su balsėm junginyje.
tokia burzgalė pasidarė.
lankomės pas logopedę ankstyvojoj reabilitacijoj poliklinikoje.ir kažkaip nebendrauja ji su ta logopede, nos ji ir labai gražiai kalbina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 06, 08:19)
Helga -mūsų vaikų kalba laabai panaši mirksiukas.gif

Aha ir mazuju taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2007 02 06, 20:32)
Aha ir mazuju taip pat ax.gif

Atsakyti