Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis implantas

QUOTE(betite @ 2006 11 16, 20:12)
Jeigu ka , radau siek tiek informacijos va cia , jeigu kam idomu.  bigsmile.gif Bet vistiek as to daikto nesideciau.  schmoll.gif

Paskaicius si straipsniuka kazkaip susidaro ne kokia nuomone, nekelia pasitikejimo. Aisku tai yra patogu, bet idomu ka sakys ji naudojancios po kokiu 5 metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaPati*: 15 sausio 2009 - 23:57
laba, praejo jau keturi menesiai po implanto idejimo ir pajutau, kad krutis padidejo ir tapo skausmingos, kartais ima pykinti, bet tas pykinimas nepastovus...issigandau, net pasidariau nestumo testa, bet kolkas jis neigiamas...man labai idomu, ar kuriai nors turinciai implanta buvo kazkas panasau...gal cia tik salutinis poveikis, nes niekad anksciau ir pries mmm nebuvo tokios skausmingos...baisu, kad tik nebuciau pastojus, nors gydytoja pries dedant implanta, aiskino , kad tai beveik neimanoma... unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif turejau implanta 13savaiciu,aciu dievui issiemiau ji penktadieni.kolkas negaliu but laimingesne ax.gif kai idejo pakraujavau dvi sav,tada sulaukiau mmm po savaites kurios vel tesesi savaite,tada buvo ramu gan ilga laika,mmm dingo,bet va davar kraujavau 20 dienu be perstojimo doh.gif labai gausiai,turejau eit pas gydytoja,kad duotu vaistu kraujavimo sustabdymui.aciu daugiau tokio gero as nenenoriu doh.gif tiesa PMS buvo nerealiai ziaurus ir nuo implanto prasidejo depresija doh.gif
Atsakyti
taigi pries dedant implanta ir pasako kokie salutiniai poveikiai gali butu, vienas is ju ir yra arba kraujavimas per daug, arba visai menesiniu nebuvimas kuri laika (net iki metu), man sitie nepasireiske, implanta turiu jau metai, esulabai patenkinta thumbup.gif matai, vienoms tinka, kitoms ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2006 11 16, 11:24)
Taigi, mano pazystama UK naudoja tokia kontraceptine priemone kaip implantas. Sakau kas cia per velnias. Ji sako , kad tai panasus i siuleli daikciukas, kuris isiuvamas po oda. Ir jis laikomas 3 metus.

Jei ji isiuvo po rankos oda is vidines puses netoli pazasties. Sako, kad kitur tai labai brangu, o sitoje salyje visos KT priemones yra nemokamos.
Su juo tipo negausios menesines (beveik is vis ju nepastebi) ir viskas ciki.

Na nezinau, bet as turbut nerizikuociau ir tikrai tokio dalyko nedeciau, vistiek juk dedama narkoze ir daroma siokia tokia operacija.

Gal jus ka girdejot? Ar net naudojat???

[COLOR=red][COLOR=red]

Siandien isidejau, uz dyka nes gyvenu uk ir skausmo dejimo metu nera jokio toks pats jausmas leidziant adata i vena ,o istiesu tai ir yra sioka tokia storesne adata kuria ileidzia po oda tuopat metu per ta svirksta ibedzia ta gumini implanta ir leidzia paciai paciupinet, o ka girdeja esat apie narkozes ar tokias visokias nesamones tai cia tik moteru plepalai. tos kurios nebijo naujoviu ir modernios kontraceptines priemones ,sutinku kartais ne visom ji tinka, bet dalykas tas kad viskas po implanto idejimo susinormalizuoja po puses metu ,menesines ,pastovus kraujavimas ir t.t bet tos kurios negali su implantu but dauguma ju issitraukia ji po keliu menesiu kada dar nespeja organizmas apsiprast prie implanto. Mano drauge yra isidejius implanta menuo ir ji kraujuoja vos ne kiekviena diena, bet cia priklauso nuo organismo, nes jos drauge metai kaip turi ir menesines trunka vos keleta dienu, bet svoris padidejo. Taivat ir nenustebkit mielosios nes visos cia dedasi nuo 16metu implantus taipogi mano geros drauges kurios yra16 17 ir 18 kas anglijoj yra aktualu, nes nestumas cia yra daznas ir visos juk nori but saugios o ir beje 16 cia skaitosi kaip 18 taivat. Numanau ka jus galit pagalvot bet modernus jaunimas bijo pastot irgi ir galbut daugiau rupinasi negu dauguma kitu, nieko blogo pries tai neturiu bet sakau visa tai yra labai normalu jei klinikoms tai yra priimtina tai vadinasi nera uzdrausta visai. Pati esu 17 ir tuom didziuojuosi taipogi ir visos tos kurios rupinasi del saves turetu didziuotis drinks_cheers.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif wub.gif beje implantas yra 3metams o ne 5kiems bent jau anglijoj man sesele sake buvo bandomas tik vienas implantas 5metams bet kol kas dar tobulinamas, o apie 5 metus nieko negirdejus esu.. blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji sazininga: 10 kovo 2009 - 22:03
QUOTE(Ji sazininga @ 2009 03 10, 21:00)
[COLOR=red][COLOR=red]

Siandien isidejau, uz dyka nes gyvenu uk ir skausmo dejimo metu nera jokio toks pats jausmas leidziant adata i vena ,o istiesu tai ir yra sioka tokia storesne adata kuria ileidzia po oda tuopat metu per ta svirksta ibedzia ta gumini implanta ir leidzia paciai paciupinet, o ka girdeja esat apie narkozes ar tokias visokias nesamones tai cia tik moteru plepalai. tos kurios nebijo naujoviu ir modernios kontraceptines priemones ,sutinku kartais ne visom ji tinka, bet dalykas tas kad viskas po implanto idejimo susinormalizuoja po puses metu ,menesines ,pastovus kraujavimas ir t.t bet tos kurios negali su implantu but dauguma ju issitraukia ji po keliu menesiu kada dar nespeja organizmas apsiprast prie implanto. Mano drauge yra isidejius implanta menuo ir ji kraujuoja vos ne kiekviena diena, bet cia priklauso nuo organismo, nes jos drauge metai kaip turi ir menesines trunka vos keleta dienu, bet svoris padidejo. Taivat ir nenustebkit mielosios nes visos cia dedasi nuo 16metu implantus taipogi mano geros drauges kurios yra16 17 ir 18 kas anglijoj yra aktualu, nes nestumas cia yra daznas ir visos juk nori but saugios o ir beje 16 cia skaitosi kaip 18 taivat. Numanau ka jus galit pagalvot bet modernus jaunimas bijo pastot irgi ir galbut daugiau rupinasi negu dauguma kitu, nieko blogo pries tai neturiu bet sakau visa tai yra labai normalu jei klinikoms tai yra priimtina tai vadinasi nera uzdrausta visai. Pati esu 17 ir tuom didziuojuosi taipogi ir visos tos kurios rupinasi del saves turetu didziuotis drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif beje implantas yra 3metams o ne 5kiems bent jau anglijoj man sesele sake buvo bandomas tik vienas implantas 5metams bet kol kas dar tobulinamas, o apie 5 metus nieko negirdejus esu.. blink.gif  blush2.gif

na as ir gyvenu UK ir viskas cia uzdyka be kai pasiteiravau keliu ginekologu is lietuvos ir keliu ginekologu is UK nuomones tai susidariau spudi kad nuo ju labai gerai auga svoris, tai tos minties atsikraciau pas mane jau ir taip to svorio doh.gif dabar man atrodo kad visos UK moterys vaiksto su tais implantais nes jos visos kvadratines blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 04 05, 19:35)
na as ir gyvenu UK ir viskas cia uzdyka be kai pasiteiravau keliu ginekologu is lietuvos ir keliu ginekologu is UK nuomones tai susidariau spudi kad nuo ju labai gerai auga svoris,  tai tos minties atsikraciau pas mane jau ir taip to svorio doh.gif  dabar man atrodo kad visos UK moterys  vaiksto su tais implantais nes jos visos kvadratines blink.gif

lotuliukas.gif tikrai ne visos kvadratines ir tikrai ne visos tuos implantus isidejusios juk lotuliukas.gif Man asmeniskai tai nuo jo svoris neauga (turiu ji virs metu), bet man neaugo ir nuo KT. Isidejau implana keli menesiai po gimdymo, kai dar turejau papildomu kg po nestumo sukaupusiu, bet jie sekmingai istirpo, implantas tam nei padejo, nei trukde mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 balandžio 2009 - 13:08
O kas iveda ta implanta? GP ar tik ginekologe gali?
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2009 04 08, 18:55)
O kas iveda ta implanta? GP ar tik ginekologe gali?

gydytojas, bet ne gp g.gif gp tik nurodys, kur eiti, jei nori ji isideti.
Atsakyti
praejo jau puse metu nuo implanto idejimo.... prasidejo man problemos su sveikata, dariausi jau dauguma tyrimu, visi neigiami.... ginekologe pasake, kad greiciausiai teks imt inplanta lauk...panasu, kad jis sukele man nemenka depresija ir dideliu problemu su sveikata....gal zinot kuri, kur LT galima butu ji issiimti... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos turiu diane35 atliekamu jei ka sudominau rasykite per az parduosiu pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 04 08, 21:57)
gydytojas, bet ne gp  g.gif gp tik nurodys, kur eiti, jei nori ji isideti.

Cia, UK, deda ji nurse GP centre. Kita savaite kaip tik ir des man implanta, tai skaitau visus uz ir pries blush2.gif viliuosi, jog busiu is tu laiminguju, kurioms mmm bus negausios cool.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti