QUOTE(ursule @ 2004 10 16, 00:20)
labutis,
nors ir daug jau kalbeta apie reakcijas i skiepus, bet mane domina mamu , kurios pasirinko mokamus skiepus ir sulauke reakciju patirtis. Manajai mergaitei dabar 5 men, vakar skiepijomes mokamu skiepu ligonineje, nes i pirma mokama reagavo baisiai, taigi gavome siuntima i Santariskes, ten prileido vaistu nuo alergijos, temperaturos, ir ka, baige tie vaistai veikti ir vel temperatura 38.5, vaikas visas dege, siand jau antra diena ir vel temperatura

bet mes jau namie, gyd sako kad tai normalu, aisku, o ka jiems belieka sakyti

o man sirdis plysta ziurint i savo vaika, o gal visai ju nereik???????????????????????? o dar net du liko, baisu pagalvoti, ir dar manau, kad nuo ju galima vaiko imuniteta taip susilpninti , kad oho oho...
KA JUS PATYRETE?<ACIU.
Sveiki.Mes pirmą kartą kai skiepijom vaiką su valdišką vakciną,buvo sukilusi tempertatūra,bet vaikas buvo ramus,daug miegojo.Antrą kartą kai skiepijom,tai mum taip išreklamavo mokomą vakciną,kad mes sutikom ir pasiskėpijom,reakcija buvo baisi.Sūnelis šauke,verke,pakilo temperatura,kitą dieną vaiką išbere.Į namus kvietem gydytoją,nes labai išsigandom.

:verysad:Po keliu dienu viskas stabilizavosi.Aš sau padariau išvadą,kad daugiau nesiliaisiu buti įkalbinėjama.

Gimė:svoris-3920 kg ,ūgis-56 cm
1metukas:svoris-10 kg ,ūgis-84 cm
1m.6mėn.:svoris-12 kg, ūgis-88 cm