Įkraunama...
Įkraunama...

Reakcija į mokamus skiepus

QUOTE(ma @ 2009 04 12, 08:55)
norėjau sudalyvaut apklausoj, ale tokiam klausimui neturiu atsakymo  doh.gif kokia reakcija - lengva ar sunki? ką reiškia po pirmo antro trečio - ar čia tik toms vakcinoms, kurios skiepijamos keliomis dozėmis? g.gif

atsiprasau uz netikslumus 4u.gif
mane domino 1, 3 ir 6 men skiepu reakcijos. bet kokios - tiek lengvesnes, tiek sunkesnes. ir is vis kaip tie vaikuciai po skiepu jauciasi. nekalbu apie extremalius atvejus. bet apie tokias reakcijjos kurios laikomos normaliomis.
va mano vyresnelei - nuo nemokamu baisi temp budavo, bet ribos neperzengdavo (po to emem mokamus - tokios reakcijos nebuvo, bet vis tiek labai ramiomis poros dienu po skiepu nepavadinciau) o kai jau mazyle skiepijau uztikrino kad l retai buna reakcijos po skiepu - va tuom as ir suabejojau. norejosi patikrint ar tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 12, 11:56)
atsiprasau uz netikslumus 4u.gif
mane domino 1, 3 ir 6 men skiepu reakcijos. bet kokios - tiek lengvesnes, tiek sunkesnes. ir is vis kaip tie vaikuciai po skiepu jauciasi. nekalbu apie extremalius atvejus. bet apie tokias reakcijjos kurios laikomos normaliomis.
va mano vyresnelei - nuo nemokamu baisi temp budavo, bet ribos neperzengdavo (po to emem mokamus - tokios reakcijos nebuvo, bet vis tiek labai ramiomis poros dienu po skiepu nepavadinciau) o kai jau mazyle skiepijau uztikrino kad l retai buna reakcijos po skiepu - va tuom as ir suabejojau. norejosi patikrint ar tikrai 4u.gif

tuomet balsuosiu, kad reakcijų nebuvo. jei gerai pamenu, po 1,5 m. skiepo gal buvo mieguistesnė, bet net tempa nepakilo mirksiukas.gif vienintelę reakciją, kurią gerai prisimenu - nemaža vietinė reakcija po BCŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 12, 09:49)
kažkaip aš tavo vaikams nepalinkėjau susirgti vėžiu ar dar kuo,kaip,kad tu palinkėjai mano vaikui susirgti 4u.gif

tavo vargsei dukrytei ir busimiems vaikeliams as nepavydziu tik tokios mamytes, o siaip duok dieve jiems sveikatos. o apie "linkejima" - pasiskaityk pora lapu atgal ka pati prirasei, as tik ji atidaviau atgal 4u.gif nei man nei mano lelytem tokiu nereik - priimam tik nuosirdzius ir gerus palinkejimus - o kiti tepasilieka "linketojams"
bet kaip matau su tavim diskusijos be prasmiskos. net neprisimeni ka pati rasai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 02 16, 19:50)
vien zo jau nusibodai. neinu per visas tavo temas ir prie zodziu nesikabineju. nepatinka issibrauk sita tema. ok. 
ir negazdink. ok. ir tegu visi isvardinti "palinkejimai" (tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....) limpa prie taves ir tavo vaiku.

ačiū dar karta 4u.gif tavo tema į ją lįsti negalima schmoll.gif o šiaip ne vienoje temoje mamas įžeidinėji,kurios neitinka tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 12, 13:39)
tavo vargsei dukrytei ir busimiems vaikeliams as nepavydziu tik tokios mamytes, o siaip duok dieve jiems sveikatos. o apie "linkejima"  - pasiskaityk pora lapu atgal ka pati prirasei, as tik ji atidaviau atgal 4u.gif nei man nei mano lelytem tokiu nereik - priimam tik nuosirdzius ir gerus palinkejimus - o kiti tepasilieka  "linketojams"
bet kaip matau su tavim diskusijos be prasmiskos.  net neprisimeni ka pati rasai doh.gif

idomu kodėl vargšė mano dukrytė g.gif todėl,kad patyrė skiepų žalą g.gif o jūs man atsakykite,kokliušas,stabligė gali sutrikdyti klausą ar prarasti klausą visam gyvenimui,na ir man netikėti,kad klausa dingo nuo skiepo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 12 balandžio 2009 - 11:49
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 16, 16:13)
o tu skiepykis nors ir nuo visų galų,ir negalvok,kad jei nebuvo reakcijos ji neatsiras vėliau(tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....)šiomis ligomis serga vis jaunes ni vaikai,ir daug kur aprašyta,kad nuo vakcinų cool.gif
taip,kad nesijuok anksčiau laiko bigsmile.gif

o sita kaip suprast? nes va sita tai as jau tiesiogiai supratau kaip skirta man. ir i ji suregavau. o tu gal cia visom skiri kas nesutinka su tavim ir skiepija savo vaikus? g.gif

nugi sakau su tavim diskutuot neina doh.gif nes pap .neprisimeni ka rasai pati.

viskas. dedu ignora ant taves. o tu dek ant manes jei jau taip nepatinku. ok smile.gif
ir bus ramybe ir taika mirksiukas.gif paskui dar abi bana gausim. o tu to neverta, kad ji as gauciau schmoll.gif

p.s. daskaityk iki galo. paskui isvadas daryk. l tingiu kartotis mirksiukas.gif

kaip kazkur rasiau cia viesas forumas, ir nuomone visi savo gali isreikst. o kad tu kitokia nuomone priemi kaip puolima ant taves, sorry as cia jau nekalta. kaip ir kiti.

Atsakyti
soriukas ar tau tiesiogiai parašiau g.gif taip kaip tu mano vaikui tiesiogiai parašei,kad linki,kad susirgtu g.gif
o šiaip su tavim net nėra ko diskutuoti,tavo pozicija aiški 4u.gif
ir šiaip per Velykas nėra ko pyktis,kiekviena elgiamės taip kaip geriau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 12 balandžio 2009 - 12:38
tikrai gi, mergytės, Velykos už lango 4u.gif linkiu visoms kuo mažiau reakcijų po skiepų ir kuo stipresnio imuniteto 4u.gif apsikabinkim user posted image
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 04 12, 15:44)
tikrai gi, mergytės, Velykos už lango  4u.gif linkiu visoms kuo mažiau reakcijų po skiepų ir kuo stipresnio imuniteto  4u.gif apsikabinkim user posted image

nugi ma,kad gera,net nesitiki blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 12, 14:53)
nugi ma,kad gera,net nesitiki blush2.gif  4u.gif

kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 04 12, 15:59)

šiaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 12, 15:02)

reiškias tiesiog diena kaip tyčia labai gera flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma: 12 balandžio 2009 - 14:08
QUOTE(gederika @ 2009 03 31, 12:37)
Sveikos mamos, noriu paklausti jusu nuomones del skiepu. Kiap gime sunus ji kaip visus vaikus paskiepijo gimdymo namuose, po kurio laiko atsirado pazasteleje guzelis. Medikai paaiskino jog jusu vaikuciui per stipri vakcina g.gif . Ejome pas kelis medikus ir vis tikrinomes g.gif , buvo nuspresta laikinai atideti kitus likusius skiepus kol sueis 1 metukai. Apie skiepus dabar  prisiskaiciau forume, net plaukai eme siaustis doh.gif . Ne
bezinau ka daryti? ar isvis skiepyti? o jei vel tokia pat reakcija doh.gif . O gal kaip jau bus metuku nebera jau tokia didele rizika? Mums jau greit metai sueis bigsmile.gif .

Prasau visu mamyciu patarimo, 4u.gif ka jus darytumete tokioje situacijoje blush2.gif

sveika,mums lygiai tokia pat situacija,visi tą patį sakė,kad iki metukų laukt,atceit jie išsivaikšto,nu lyg ir sumažėje yra,du mažiukai guziukai pas mus,tai taip ir laukiam,taip vis tampos nervai verysad.gif
Atsakyti