Man irgi patinka. Smagaus dizaino dalykėlių pasiūlo.
Beje, o Lietuvoje "Diesel" tašiukų yra kur nors pirkti?
man patinka diesel firmos tik dzinsai
va ir daba vienus nusiziurejus laukiu progos numint pasimerint. o visi kiti skudureliai, tai tikraja to zodzio prasme skudureliai-tysaleliai
aksesuarai - dirzai, tases, laikrodziai ir pan. taip pat neblogos kokybes.
QUOTE(Laurie @ 2006 11 16, 19:01)
Man irgi patinka. Smagaus dizaino dalykėlių pasiūlo.
Beje, o Lietuvoje "Diesel" tašiukų yra kur nors pirkti? 
Buvau neseniai Gedimino pr. Diesel parduotuveje, tai irgi klausiau ar neturi rankiniu, tai pardavejos sake, kad turi atsirasti greitu metu... Bet kainos tai turetu buti nerealios, nes internete ziurejau tos kurios man patinka kainuoja apie 200 eur
QUOTE(Faustulka @ 2006 11 16, 19:24)
Buvau neseniai Gedimino pr. Diesel parduotuveje, tai irgi klausiau ar neturi rankiniu, tai pardavejos sake, kad turi atsirasti greitu metu... Bet kainos tai turetu buti nerealios, nes internete ziurejau tos kurios man patinka kainuoja apie 200 eur 
a kokia cia nusiziurejai
Sios firmos rubeliai patinka ne tik man,bet ir mano vyrui
Tik Lietuvoj man ranka nekyla moket toookius pinigus.Nesakau,jog uzsieny juos pusvelciui parduoda,bet per nuolaidas galima isigyt geru daiktu uz gera kaina ,be to parduotuvese ir pasirinkimas nepalyginamai didesnis.
QUOTE(*leila* @ 2006 11 17, 00:10)
Sios firmos rubeliai patinka ne tik man,bet ir mano vyrui
Tik Lietuvoj man ranka nekyla moket toookius pinigus.Nesakau,jog uzsieny juos pusvelciui parduoda,bet per nuolaidas galima isigyt geru daiktu uz gera kaina ,be to parduotuvese ir pasirinkimas nepalyginamai didesnis. 
o kas ta gera kaina
Oi, labai patinka...Maikutes, rankinukai, batai...Kelnes, deja, man niekad netinka...Nors kartais buna ir labai keistu dalyku: pvz, kazkada su draugu 'besiknisant' po diesel outleta radom baltus vyriskus dzinsus uz 90EU, su geltonai rudu uzpakaliu: atrode kaip prisikti
Taip tragiskai tikroviskai
Kainos, aisku, labai dideles. Uz tai jei perku - tai tik outletuose (ten galima isigyti su 50% ar net didesne nuolaida).
Kainos, aisku, labai dideles. Uz tai jei perku - tai tik outletuose (ten galima isigyti su 50% ar net didesne nuolaida).
Man tai Diesel'io dzinsai patys paciausi
Man ir patinka, tik kainos nesvietiškos... turiu tokią juodą tipinę-amžinai žavią striukytę-visur pritaikysi ir nepabosta..
QUOTE(lanaa @ 2006 11 17, 00:17)
Pigiausiaiai JAV,ten dzinsus galima uz 40$per ispardavimus nusipirkt,tik ne taip daznai ten vaziuojam(maniskis praeita karta net 4 poras dzinsu sau nusipirko,bet grizes 2-jus pardave).