Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

QUOTE(Laurencija2 @ 2006 11 18, 16:33)
Jum rasau su reikalu: mano pussesere vasario menesi pirko Diesel dzinsus (su lopais, nubalinti) is "Dzinsu centro" (Europoje) per ispardavima uz 350Lt, anksciau uz 700Lt jie buvo pardavinejami "VIP-X" (abi parduotuves priklauso tai paciai firmai) Pirmiausia prestiziniai dzinsai buna pardavinejami "VIP-X'e, o kas lieka nenupirkta, atiduodama i "Dzinsu centra" sumazinta kaina. Pries skalbima dzinsus buvo uzsidejusi 4 kartus. Isskalbus juos ir vel uzsidejus suplyso abi klesnes po "sedimaja".
ji nese i siuvykla pacioje Europoje, siuvejos minejo, kad labai daug moteru nesa situos pacius dzinsus. pussesere nunese dzinsus parduotuves vedejai. buvo atsisakyta grazinti pinigus, nes atseit dabar tokia mada ir cia praktiskai reikia dziaugtis.
tuomet padave skunda vartotoju tarnybai. vyksta teismas.

Šaunuolė, kad skundą padavė, jei jau daiktas nekokybiškas. Šiaip "Diesel" džinsai pasižymi visokiomis audinių "sendinimo" technologijomis, bet tokiu atveju pardavėjas turėjo perspėti, kad čia tokia medžiaga, kuri gali plyšti.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 11 18, 18:30)
man desinioji kaip "meno objektas" idomus, bet kaip tases tai nenesiociau. neatrodo ji man patogi  unsure.gif  o kastuoja itariu ji padoriai  unsure.gif

Padoriai tikrai kainuoja vienur radau,kad virs 400svaru... ax.gif ach....as eisiu siutis rankine,tai maniau,tai siuvejai parodyciau,bet jauciu,kad ta 2a nors ir grazi,bet ja nepatogu butu ant peties nesiot...
Papildyta:
ta grazuole dar kitam psl.radau 550euru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 18:40)
Padoriai tikrai kainuoja vienur radau,kad virs 400svaru... ax.gif ach....as eisiu siutis rankine,tai maniau,tai siuvejai parodyciau,bet  jauciu,kad ta 2a nors ir grazi,bet ja nepatogu butu  ant peties nesiot...

man atrodo, kad as sita tasioka parduotuvej kilojau unsure.gif daba neatgaminu 100%, bet labai panasus. siaip tas tasiukas buvo nedickas, o rankena skirta nesiotis rankoj, o ne ant peties unsure.gif
o del "grazuoles", tai kaina tikrai biski kosmosas doh.gif uztat tik paganau akis ir psio:( kazkaip ranka nekyla, tiek moket schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 18 lapkričio 2006 - 17:47
QUOTE(lanaa @ 2006 11 18, 18:47)
man atrodo, kad as sita tasioka parduotuvej kilojau  unsure.gif daba neatgaminu 100%, bet labai panasus. siaip tas tasiukas buvo nedickas, o rankena skirta nesiotis rankoj, o ne ant peties  unsure.gif
o del "grazuoles", tai kaina tikrai biski kosmosas  doh.gif uztat tik paganau akis ir psio:( kazkaip ranka nekyla, tiek moket  schmoll.gif

Biski cia tave suklaidinau del tu kainu. blush2.gif Cia ta pati,su kisenelem tiek kainuoja,o ta kur tau patinka BERNINI modelis,tai kainos neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 19:14)
Biski cia tave suklaidinau del tu kainu. blush2.gif Cia ta pati,su kisenelem tiek kainuoja,o ta kur tau patinka BERNINI modelis,tai kainos neradau ax.gif

O ta BAROQUE BERNINI ruda tase, pasirodo yra daugiau lagaminas ir kainuoja ji mazdaug 1000 eur doh.gif
Atsakyti
tai va, kad tokia kaina nevisai reali doh.gif schmoll.gif nebent seilu laukt. ale turbut jau geriau ir pigiau eit pas serapiniene siutis tases tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 18 lapkričio 2006 - 18:39
Laba 4u.gif
Ziuriu tema aprimus,tai reik pajudint vacation1.gif .Norejau paklaust Diesel faniu kaip jums patinka sios firmos avalyne?As tai jau du metus mylejau,avejau wub.gif stai tokius batukus kaip mano
bet jau noooriuuu nauju kokiu ax.gif
Atsakyti
man tai lietuvoje kainos kosminės. Kai pamačiau, jog Venesueloje Diesel džinsai BRANGIAUSI kainuoja 350 Lt, tai dabar nežinau, ar dar noriu juos pirkt smile.gif) ..

Turiu baltinukus, kokybė super duper smile.gif) ..
Atsakyti
Tai ir JAV tas pats...Vidutiniskai dzinsai kainuoja apie 100$,tai o jei dar nuolaidos... ax.gif
Atsakyti
Man Diesel gaminiai irgi thumbup.gif
Atsakyti
gal matet vilnius diesel'y parduodant toki laikrodi g.gif http://watchandjewel...063-p-1591.html
Atsakyti
Šį penktadienį varysiu į GDP, tai pasižiūrėsiu smile.gif .. Noriu ir aš į Diesel'io prekes akeles paganyt..

Ai, tiesa, o Vilniuje kur nors yra Diesel išparduotuvė? 4u.gif
Atsakyti