Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

QUOTE(lanaa @ 2006 11 16, 19:33)
a kokia cia nusiziurejai  g.gif  as i tokia ruda ala sendintos odos jau koks geras menuo ziuriu ir danti galandu  ax.gif va radau grazuole...  wub.gif  wub.gif
user posted image

Tikrai labai faina ta ruda... super tasyte thumbup.gif
O man tokia juoda patinka...ir stilinga ir talpi turetu buti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 11 16, 19:33)
a kokia cia nusiziurejai  g.gif  as i tokia ruda ala sendintos odos jau koks geras menuo ziuriu ir danti galandu  ax.gif va radau grazuole...  wub.gif  wub.gif
user posted image

bigsmile.gif ir as tokia paimciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 00:39)
Pigiausiaiai JAV,ten dzinsus galima uz 40$per ispardavimus nusipirkt,tik ne taip daznai ten vaziuojam(maniskis praeita karta net 4 poras dzinsu sau nusipirko,bet grizes 2-jus pardave). blush2.gif Vokietijoj paieskojus ir galima rasti,kadangi vyras ten vaziuoja dazniau,tai  jis labiau ir papildo savo garderoba sios firmos rubais,pvz. odinis dirzas,nakainaves 30 euru,tasyte per peti 30 euru ir striuke-svarkelis 70euru thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oj, amerikoj, tai isvis rubai papigiai... gerai tiems, kas ten sedi biggrin.gif o europoj kazkaip ant ispardavimu neuztaikau. reiks turet omeny. nes tie daiktelia, kuriu kainas cia parasei, tai kaip ir pusdyki gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 18 lapkričio 2006 - 13:27
Zinai,bet tie kas ten sedi Amerikoj,nelabai vertina,kad gali tokiuu gerybiu pigiai nusipirkt, doh.gif (nenoriu apsmeizt savo draugu ir pazystamu),bet jiems toks stiliaus supratimas nelabai prie dusios.Nusiperka kokius .....dzinsus ir jiems liuks thumbup.gif O ypac grize i LT puola pirkt eilinius rubus nes cia atseit grazesni...
O ten apskritai man yra graziu rubu,pvz. ANTIK denim firmos dzinsai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 15:44)
Zinai,bet tie kas ten sedi Amerikoj,nelabai vertina,kad gali tokiuu gerybiu pigiai nusipirkt, doh.gif (nenoriu apsmeizt savo draugu ir pazystamu),bet jiems toks stiliaus supratimas nelabai prie dusios.Nusiperka kokius .....dzinsus ir jiems liuks thumbup.gif O ypac grize i LT puola pirkt eilinius rubus nes cia atseit grazesni...
O ten apskritai man yra graziu rubu,pvz. ANTIK denim firmos dzinsai  thumbup.gif thumbup.gif

siaip tai teisybe, kad amerikonai nelabai madom ir stilium domis. kiek turiu draugu amerikieciu, tai dauguma rengias kaip tu ir aprasei. dzinsai ir kokia XXL dydzio nutysus maike doh.gif o man amerikoj aplamai nerealiu rubeliu yra. nebutu ji taip toli, jej bogu ten shopintis varyciau tongue.gif tik va su batais ten nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena,

Jum rasau su reikalu: mano pussesere vasario menesi pirko Diesel dzinsus (su lopais, nubalinti) is "Dzinsu centro" (Europoje) per ispardavima uz 350Lt, anksciau uz 700Lt jie buvo pardavinejami "VIP-X" (abi parduotuves priklauso tai paciai firmai) Pirmiausia prestiziniai dzinsai buna pardavinejami "VIP-X'e, o kas lieka nenupirkta, atiduodama i "Dzinsu centra" sumazinta kaina. Pries skalbima dzinsus buvo uzsidejusi 4 kartus. Isskalbus juos ir vel uzsidejus suplyso abi klesnes po "sedimaja".
ji nese i siuvykla pacioje Europoje, siuvejos minejo, kad labai daug moteru nesa situos pacius dzinsus. pussesere nunese dzinsus parduotuves vedejai. buvo atsisakyta grazinti pinigus, nes atseit dabar tokia mada ir cia praktiskai reikia dziaugtis.
tuomet padave skunda vartotoju tarnybai. vyksta teismas. ateinancia savaite galutinis posedis ir bus priimtas teismo sprendimas.
Jeigu kazkam is Jusu atsitiko tas pats, galite prisijungti ir paliudyti. Bei pacios susigrazinti pinigus.
Pusseseres telefonas 8-615-93242
LABAI DEKOJAM UZ PAGALBA BEI TARPININKAVIMA
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 11 18, 15:59)
siaip tai teisybe, kad amerikonai nelabai madom ir stilium domis. kiek turiu draugu amerikieciu, tai dauguma rengias kaip tu ir aprasei. dzinsai ir kokia XXL dydzio nutysus maike  doh.gif  o man amerikoj aplamai nerealiu rubeliu yra. nebutu ji taip toli, jej bogu ten shopintis varyciau  tongue.gif  tik va su batais ten nelabai  schmoll.gif

Nu jo,batu pasirinkimas nera l.didelis,bet norint visko rast galima drinks_cheers.gif.drauge-amerikone sake kazkur mate graziu diesel moterisku batu tik uz 40$.Bet jai nepatiko,kad ant auksto kulno,nes ji tokiu nenesioja.Ech,manes ten nebuvo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 11 18, 16:33)
Laba diena,

Jum rasau su reikalu: mano pussesere vasario menesi pirko Diesel dzinsus (su lopais, nubalinti) is "Dzinsu centro" (Europoje) per ispardavima uz 350Lt, anksciau uz 700Lt jie buvo pardavinejami "VIP-X" (abi parduotuves priklauso tai paciai firmai) Pirmiausia prestiziniai dzinsai buna pardavinejami "VIP-X'e, o kas lieka nenupirkta, atiduodama i "Dzinsu centra" sumazinta kaina. Pries skalbima dzinsus buvo uzsidejusi 4 kartus. Isskalbus juos ir vel uzsidejus suplyso abi klesnes po "sedimaja".
ji nese i siuvykla pacioje Europoje, siuvejos minejo, kad labai daug moteru nesa situos pacius dzinsus. pussesere nunese dzinsus parduotuves vedejai. buvo atsisakyta grazinti pinigus, nes atseit dabar tokia mada ir cia praktiskai reikia dziaugtis.
tuomet padave skunda vartotoju tarnybai. vyksta teismas. ateinancia savaite galutinis posedis ir bus priimtas teismo sprendimas.
Jeigu kazkam is Jusu atsitiko tas pats, galite prisijungti ir paliudyti. Bei pacios susigrazinti pinigus.
Oho kaip nemalonu...nu sekmes ieskant teisybes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 16:39)
Nu jo,batu pasirinkimas nera l.didelis,bet norint visko rast galima drinks_cheers.gif.drauge-amerikone sake kazkur mate graziu diesel moterisku batu tik uz 40$.Bet jai nepatiko,kad ant auksto kulno,nes ji tokiu nenesioja.Ech,manes ten nebuvo... doh.gif
Papildyta:
Oho kaip nemalonu...nu sekmes ieskant teisybes 4u.gif

o dar prie tos pacios temos tai noriu pridurt,kad pas mus labai negerbia pirkejo teisiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 15:44)
O ten apskritai man yra graziu rubu,pvz. ANTIK denim firmos dzinsai  thumbup.gif thumbup.gif

Tikrai, dauguma Amerikonu nesidomi mada, jiems tai visiskai neaktualu. Kiek man teko matyti tai visas ju stilius susideda is senu nunesiotu dzinsu (gal kokiu 5-6 metu senumo) nutysusiu ir apdribusiu maikiu bei sportiniu bateliu... Kaip jie patys issireiskia - svarbiausia, kad butu patogu!
O shoppintis tai ten jau tikrai yra kur ir kainos visai nedideles thumbup.gif , po paskutinio apsilankymo tiek smutkiu prisipirkau, kad vos i lagamina tilpo ax.gif ax.gif . Parsiveziau ir vienus ANTIK denim dzinsus, be to ir sumokejau uz juos visai nedaug, nes pirkau outlete, kuriu ten be proto daug. Siaip dar anksciau "True religion" dzinsai patiko, bet paskutiniu metu kazkaip suprastejo sis zenklas.
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 11 18, 16:33)
Laba diena,

Hmm... Idomu netgi kaip viskas baigsis, bet kaip supratau tavo pusesere dzinsus pirko vasari, o pretenzijas pareiske tik dabar... Kodel taip ilgai lauke?
O siaip tai expertize tures nustatyti ar ta preke buvo su defektu ir ar dzinsai suplyso tikrai del gamintojo kaltes... Jei taip, tai galbut kazka ir pasieksit.
Atsakyti
QUOTE(Faustulka @ 2006 11 18, 16:55)
Hmm... Idomu netgi kaip viskas baigsis, bet kaip supratau tavo pusesere dzinsus pirko vasari, o pretenzijas pareiske tik dabar... Kodel taip ilgai lauke?
O siaip tai expertize tures nustatyti ar ta preke buvo su defektu ir ar dzinsai suplyso tikrai del gamintojo kaltes... Jei taip, tai galbut kazka ir pasieksit.

ivyko jau ekspertize, ekspertai "ciupinedami" medziaga pripazino, kad ji yra labai "plona"
krepesi jau seniau, negaliu pasakyti kada konkreciai. tik ji neturi nei interneto, nei gali su jumis susisiekti.
siaip puske jau keli metai perka tik diesel dzinsus ir visus po sioliai sekmingai nesioja, dar vienus ir man atidave, nes jai dydis nebetinka biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
kaip jums sios?
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2006 11 18, 17:56)
user posted image
kaip jums sios?

Man ta desinej pusej faina ir spalva gera wub.gif Kazin kiek kainuoja?
Atsakyti
man desinioji kaip "meno objektas" idomus, bet kaip tases tai nenesiociau. neatrodo ji man patogi unsure.gif o kastuoja itariu ji padoriai unsure.gif
Atsakyti