Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

QUOTE(micefee @ 2009 05 07, 08:37)
Yra www.urbanoutfitters.com berods ~4 poros tokių džinsų. Irgi taip vadinasi. smile.gif

ka,vel draskyti dzinsai i mada pareina? doh.gif blink.gif kosmaras man jie.
o siaip diesel-mano favourite thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai turiu savo mylimus džinsus, bet jie per kelią suplyšo, galėsiu nešiot toliau sau sėkmingai. biggrin.gif
Atsakyti
DIESEL wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi patinka, tik kainos galėtų būti mažesnės.. Batukus turiu, labai šauniai nešiojasi ax.gif
Atsakyti
Turiu keleta dzinsu, keleta maikuciu, tai esu baisiai jais patenkinta, medziagytes tiesiog limpa prie kuno wub.gif Ir stiliukas fainas rubeliu bei batuku smile.gif
Atsakyti
ziauriai patinka wub.gif wub.gif turbut daugiausia rubu pas mane sitos firmos cool.gif
Atsakyti
Merginos sakykite kaip maikutes ju? kaip su dydziais nepazintos, nepadidintos?
nusiziurejau sia user posted image ir sia user posted imageLt nesioju kartais M kartais L priklauso nuo modelio tai db va ir svarstaus koki cia dydi paemus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 06 03, 19:12)
Merginos sakykite kaip maikutes ju? kaip su dydziais nepazintos, nepadidintos?
nusiziurejau sia user posted image ir sia user posted imageLt nesioju kartais M kartais L priklauso nuo modelio tai db va ir svarstaus koki cia dydi paemus g.gif

Labai grazios maikutes wub.gif Del dydziu tai kai kas gal padidinta, kai kas pamazinta. Turiu ir S ir M ir L dydziu maikuciu biggrin.gif Nors siaip M-S nesioju.
Papildyta:
Maikuciu medziagos tai super super malonios, gerai nesiojasi ir skalbiasi smile.gif
Atsakyti
patinka ir man diesel rubeliai ir kokybe labai gera,turiu vasarinius batelius tai jau trecia vasara si bus,o dar kaip nauji biggrin.gif tik va gaila kad pas mus mazas pasirinkimas tu rubeliu smile.gif
Atsakyti
dzinsai nepakeiciami wub.gif
Atsakyti
Labai patinka man ju kokybe ir medziagytes wub.gif
Atsakyti
Kur Vilniuj buna ju dzinsu?
Atsakyti