Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas. Kas tai tokio?

Ei, kur dingo Zvirbliuke ir Rimaiste? Man taip įdomu dėl to, kaip sekasi suderinti NŠP ir norą mylėtis, o čia niekas nepaaiškina... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Bitkresle @ 2004 05 20, 22:28)
Ei, kur dingo Zvirbliuke ir Rimaiste? Man taip įdomu dėl to, kaip sekasi suderinti NŠP ir norą mylėtis, o čia niekas nepaaiškina... sad.gif

Rimaiste kiek pastebejau nebesilanko siame forume wink.gif.

O suderinti toki dalyka manau nelabai iseina. Pagal NSP bazines temperaturos metoda saugiai myletis galima tik nuo 3 BT pakilimo dienos vakaro. Tokiu budu, priklausomai nuo kiekvienos moters individualiu organizmo ypatybiu, saugus periodas tesudaro 9-11 dienu iki menesiniu. Bent jau man siuo periodu noras myletis kyla daug reciau. Taip kad, be kitu apsaugos priemoniu lytinis gyvenimas gali tapti nepilnaverciu doh.gif.

Atsakyti
kaip tik vakar teko skaityti straipsni, kuriame buvo teigama, kad galima myleti be jokiu apsaugu tris dienas pries ir tris dienas po mmm g.gif
tai va as ir galvoju, ar toks teiginys yra teisingas ir patikimas dry.gif
nor turiu drauge, kuri vadovaujasi tuo jau 3 metus ir pakolkas vaikuciu neturi (nenori) dry.gif
tai cia tiesa ar..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2004 12 13, 12:00)
kaip tik vakar teko skaityti straipsni, kuriame buvo teigama, kad galima myleti be jokiu apsaugu tris dienas pries ir tris dienas po mmm g.gif
tai va as ir galvoju, ar toks teiginys yra teisingas ir patikimas dry.gif
nor turiu drauge, kuri vadovaujasi tuo jau 3 metus ir pakolkas vaikuciu neturi (nenori) dry.gif
tai cia tiesa ar.....  smile.gif

Mes taip saugojomes nuo... 15 (jam tada buvo 17) blink.gif Bet as imdavau vidutiniskai 28 dienu cikla,tai nuo 1c.d. iki 10 c.d nesisaugodavom,11-20 saugodavomes,o nuo 21 iki mmm nesisaugodavom. Tai gaunasi,kad saugodavomes tik 11-20 ciklo dienomis. Veliau bandziau gerti KT,bet netiko,tai ir toliau taip saugojomes. Tik dabar neaisku ar man tiko toks saugojimosi budas,ar tiesiog negaledavau pastot,nes dabar jau dvyliktas menuo niekaip nesisaugom,bet taip ir nepastoju... sad.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal galit pasakyti, kada gali vykti ovuliacija, jei yra 36 dienų ciklas? g.gif
Atsakyti
Labai apsimoka lankyti natūralaus šeimos plavaimo kursus. smile.gif Į juos pastoviai renkamos grupės įvairiuose miestuose, šeimos centruose. Aš lankiau Kaune. Organizavo leidybinis centras "Už gyvybę". Užsiėmimai vyko krikščioniškuose gimdymo namuose. Ir po kursų nepalieka nežinioje mūsų. Vyksta reguliarūs susitikimai su konsultacijomis. Tikrai profesionali ir labai įdomi informacija.
Atsakyti
Ar tokie kursai vis dar tebevyksta? Kaip dažnai? Kokia jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlė @ 2007 11 27, 00:03)
Ar tokie kursai vis dar tebevyksta? Kaip dažnai? Kokia jų kaina?

vyksta KGN, pasiskambink ten mirksiukas.gif
Atsakyti
tema, tai jegele... 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas zino, kur placiau galima apie visa tai suzinoti, apie visus metodus naturalaus planavimo? smile.gif
Atsakyti
Labas, gal galite pasakyti ar vyksta kokie mokymai šiuo klausimu vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 04 14, 15:49)
Labas, gal galite pasakyti ar vyksta kokie mokymai šiuo klausimu vilniuje?

vyko kaip tik šį šeštadienį verysad.gif

pamėgink pasiskambinti į Šeimos centrą gal žada vėl kada neužilgo rengti.
Atsakyti