Migliuka, juk jeigu ir maziukai tie kugeliai gi galima veidrodelius visai "i zeme" nusireguliot ir matysi juos.. Arba gali "persisverus" per sedyne paziuret.. Bent jau as taip manau

QUOTE(Migliuka @ 2007 02 02, 20:48)
Tai super, jei jie tik laika marinuoja
Tikiuosi uz neatsakyma i klausimus neislaikymo neduoda
Dabar noriu dar paklausti, nes aikstele mane jau tuoj is proto isves. Kiek zinau regitros aiksteleje sudeti tokie kugeliai, bet ji jie labai zemi, ar jie matosi pro langa (pro ta trikampi langeli) ? Nes aiksteleje, kurioje mokinausi buvo tokios aukstos gaireles (jos tai gerai matydavosi)

Dabar noriu dar paklausti, nes aikstele mane jau tuoj is proto isves. Kiek zinau regitros aiksteleje sudeti tokie kugeliai, bet ji jie labai zemi, ar jie matosi pro langa (pro ta trikampi langeli) ? Nes aiksteleje, kurioje mokinausi buvo tokios aukstos gaireles (jos tai gerai matydavosi)

Ramiai, ramiai, be panikos!

Laikiau su penktu golfuku

Tiesa, del garazo, tai nesu garantuota, bet lyg tai padangomis jis ten nuzymetas, kurias taipogi turi matyti per nuleistus veidrodelius (o gal tu ju nenuleidi???

Laikiau su penktu golfuku

O kad man tokia laime per egzamina.. Nes siaip tai jau kiek moku vazinet, tai tik su penktu golfuku..
Na tikrai per 6 vaziavimus tik 1 karta buvau aikstelej, nes visada vairuoju vakare, kitaip neina, dienom dirbu
Tai dabar vaziuosi kita sestadieni ir sekmadieni, tai tikiuosi per 2 dienas viska ismoksiu

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 02, 21:01)
Viskas matoma per veidrodelius, juk juos aiksteleje sukinedamasi nusileidi zemyn!
Taigi vat, kad per juos niekada neziuredavau, gaireliu uztekdavo

Vajezau, visai isskydau si vakar, tokia durne jauciuos

Migliuka, ne Tu viena..
Per veidrodelius labai lengvai viskas matosi, viskas bus gerai, pamatysi

QUOTE(Migliuka @ 2007 02 02, 22:10)
Taigi vat, kad per juos niekada neziuredavau, gaireliu uztekdavo
O regitrinese masinose veidrodeliai automatiskai nusileidzia? Nemokesiu

man rodos kad ten reikia nuleisti tuo vidrodelius su mygtuku

Bent jau penktam golfuke, tai toks "bumbuliukas" pasisuka, patrauki ji ant saves ir veidrodeliai i zeme "ziuri"

Labai aciu visoms uz atsakymus :

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 21:19)
Bent jau penktam golfuke, tai toks "bumbuliukas" pasisuka, patrauki ji ant saves ir veidrodeliai i zeme "ziuri" 

Teisingai, yra kairese durelese prie lango kampo toks ratukas besisukinejantis, tai su juo viska puikiai galima susireguliuot. Na o jei be veidrodeliu vazineji ir orientuojiesi vien tik pagal gaireles, tai siuo metu kaip tik liuks! Nes zemej nieko ir nesimato

Migliuka, viskas gerai, zinau pati, kiek visokiu man klausimu kildavo, tik kad ne visada atsakymus padedavo kas rasti. Uztai dabar esu pasiryzus padet visoms

Trisalej sankryzoj kai mane mokino linijos labai blogai matesi ir ne veidrodeliais vadovavausi..

O trisale, tai kas? Apsisukimas ribotame plote ?