Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

Migliuka, juk jeigu ir maziukai tie kugeliai gi galima veidrodelius visai "i zeme" nusireguliot ir matysi juos.. Arba gali "persisverus" per sedyne paziuret.. Bent jau as taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 02, 20:48)
Tai super, jei jie tik laika marinuoja smile.gif Tikiuosi uz neatsakyma i klausimus neislaikymo neduoda  rolleyes.gif

Dabar noriu dar paklausti, nes aikstele mane jau tuoj is proto isves. Kiek zinau regitros aiksteleje sudeti tokie kugeliai, bet ji jie labai zemi, ar jie matosi pro langa (pro ta trikampi langeli) ? Nes aiksteleje, kurioje mokinausi buvo tokios aukstos gaireles (jos tai gerai matydavosi)  g.gif

Ramiai, ramiai, be panikos! ax.gif Viskas matoma per veidrodelius, juk juos aiksteleje sukinedamasi nusileidi zemyn! Tai va per juos tie kugeliai puikiai matosi nors ir zemi jie (nu kiek daugiau nei gero sprindzio dydis). Bet jie tik toj trisalej, kur atbuliniu ivaziuoji ir isvaziuoji, kitur gaireles tikrai aukstos, matomos per langus liuosiai drinks_cheers.gif . Kas del techniniu klausimu, tai labai retas atvejis kad kas nors ko nors apie tai klaustu. Buvo vienai merginai taip, kad paklause (ji neatsake, bet tai toli grazu nereiskia, kad tave gali ismest is egzamino).O siaip nesunkus tie klausimeliai, yra KET knyguteje viskas aprasyta ir apie tuos tepalus ir apie ratu keitima, svarelius balansavima, stabdziu skysti, bet tikrai nemanau, kad to daznai klausia schmoll.gif
Laikiau su penktu golfuku 4u.gif Pirma karta teko polo, nors ir negesau, bet kazkaip man jis nelabai, golpukas fainesnis, patogesnis wub.gif 4u.gif
Tiesa, del garazo, tai nesu garantuota, bet lyg tai padangomis jis ten nuzymetas, kurias taipogi turi matyti per nuleistus veidrodelius (o gal tu ju nenuleidi??? g.gif ), dar buvo sniego tokia kruva, tai regitrininkas sake, va cia riboja garaza sitos ir ta va sniego kruva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritka-Banditka: 02 vasario 2007 - 21:05

Laikiau su penktu golfuku 4u.gif Pirma karta teko polo, nors ir negesau, bet kazkaip man jis nelabai, golpukas fainesnis, patogesnis wub.gif 4u.gif

O kad man tokia laime per egzamina.. Nes siaip tai jau kiek moku vazinet, tai tik su penktu golfuku..
Atsakyti
Na tikrai per 6 vaziavimus tik 1 karta buvau aikstelej, nes visada vairuoju vakare, kitaip neina, dienom dirbu doh.gif Tai dabar vaziuosi kita sestadieni ir sekmadieni, tai tikiuosi per 2 dienas viska ismoksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 02, 21:01)
Viskas matoma per veidrodelius, juk juos aiksteleje sukinedamasi nusileidi zemyn!

Taigi vat, kad per juos niekada neziuredavau, gaireliu uztekdavo smile.gif O regitrinese masinose veidrodeliai automatiskai nusileidzia? Nemokesiu blush2.gif

Vajezau, visai isskydau si vakar, tokia durne jauciuos blush2.gif
Atsakyti
Migliuka, ne Tu viena.. 4u.gif Per veidrodelius labai lengvai viskas matosi, viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 02 vasario 2007 - 21:20
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 02, 22:10)
Taigi vat, kad per juos niekada neziuredavau, gaireliu uztekdavo  smile.gif  O regitrinese masinose veidrodeliai automatiskai nusileidzia? Nemokesiu  blush2.gif

Vajezau, visai isskydau si vakar, tokia durne jauciuos  blush2.gif

man rodos kad ten reikia nuleisti tuo vidrodelius su mygtuku g.gif
Atsakyti
Bent jau penktam golfuke, tai toks "bumbuliukas" pasisuka, patrauki ji ant saves ir veidrodeliai i zeme "ziuri" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 02 vasario 2007 - 21:19
Labai aciu visoms uz atsakymus : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 21:19)
Bent jau penktam golfuke, tai toks "bumbuliukas" pasisuka, patrauki ji ant saves ir veidrodeliai i zeme "ziuri" 4u.gif

Teisingai, yra kairese durelese prie lango kampo toks ratukas besisukinejantis, tai su juo viska puikiai galima susireguliuot. Na o jei be veidrodeliu vazineji ir orientuojiesi vien tik pagal gaireles, tai siuo metu kaip tik liuks! Nes zemej nieko ir nesimato lotuliukas.gif Na su trisale ir garazu vis tiek teks but nusileidus tuos veidrodelius, nes kitaip tai nezinau, kaip ten ivaziuot reiketu... Na profai, tokie kaip musu MB tai, aisku, moka biggrin.gif

Migliuka, viskas gerai, zinau pati, kiek visokiu man klausimu kildavo, tik kad ne visada atsakymus padedavo kas rasti. Uztai dabar esu pasiryzus padet visoms 4u.gif Na, aisku, kiek tai mano "kompetencijoje" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritka-Banditka: 02 vasario 2007 - 21:30
Trisalej sankryzoj kai mane mokino linijos labai blogai matesi ir ne veidrodeliais vadovavausi.. blush2.gif
Atsakyti
O trisale, tai kas? Apsisukimas ribotame plote ? blush2.gif
Atsakyti