Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

Maketai? blink.gif Nu nea, tik is gaireliu sustatyta g.gif Bet jei tai skaitosi maketas, tai tada taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 30, 11:26)

Man instruktorius ten visada liepia sukti is pirmos juostos i pirma, o man kazkaip sunku, nes i kaire pripratus is antros ar trecios sukti  g.gif

Kur tada ivaziuotu tas, kuris kartu su tavim suktu is antros i antra? Tu is pirmos i antra, ir tas zmogenas is antros i antra? g.gif
Cia tau iskart Regitros egzaminatorius klaida uzvanotu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Armaneda @ 2007 02 01, 19:04)
Sveiki,
atsaukiau praktini vairavimo egza del sniego, nes nera galimybiu pasitreniruoti vazinetis aikstelej. Girdejau, kad pacioj Regitroj nesivargina valyti aiksteles, ir jei instruktoriui susviecia, kad uzvaziavai ant linijos, tai ir neislaikysi egzo.
Gal kas galetu man patarti?  blink.gif  Gal net neverta bijoti? 4u.gif

As girdejau, kad kaip tik dabar atlaidziau egzaminatoriai ziuri i laikanciuosius, butent del sudetingu vairavimo salygu. Nemato. Neziuri kur tu ten truputi uzvaziavai...
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 02, 14:50)
Maketai?  blink.gif Nu nea, tik is gaireliu sustatyta  g.gif Bet jei tai skaitosi maketas, tai tada taip  biggrin.gif

Ta prasme ar yra is gaireliu, stulpeliu sudarytas masinos maketas? Pavyzdiui, kai reikia atbulom isiparkuot istrizai arba staciu kampu?
Atsakyti
turiu ir as keleta klausimuku smile.gif kas laiket teorijos egzamina, papasakokit kaip atrodo bilietai mazdaug, kadangi turiu kelias versijas pasrsisiuntus tai noreciau labiau pasipraktikuot su ta kuri yra regitrine, jei aisku tokia turiu smile.gif dar noreciau paklaust pries kiek dienu reikia registruotis egzamino laikymui? ar buna ten kokiu eiliu regitroj? ir dar klausimelis per kiek laiko mazdaug jums pagamino teises? per dvi savaites? 4u.gif
Atsakyti
Visiskai rami, kiek zinau is neseniai issilaikiusiu teises pazistamu, tai is interneto platybiu parsiusti bilietai, labai mazai panasus i regitros klausimus teorijos egzamine..
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 18:33)
Visiskai rami, kiek zinau is neseniai issilaikiusiu teises pazistamu, tai is interneto platybiu parsiusti bilietai, labai mazai panasus i regitros klausimus teorijos egzamine..

vajei unsure.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 13:47)
Ta prasme ar yra is gaireliu, stulpeliu sudarytas masinos maketas? Pavyzdiui, kai reikia atbulom isiparkuot istrizai arba staciu kampu?

Man atrodo, kiad gaireles tebestovi taip kaip anksciau, niekas nepakeista, isskyrus trisale sankryza, kur juostos nuzymetos ornaziniais kugeliais maziukais, kitur gaireles tik is vienos puses. Ta prasme, jei istrizas, ar statmenas, tai tik is vienos puses gaireles, o kitoj pusej - linijos, vos iziurimos is po sniego smile.gif. Geriausia butu jei su instruktoriais tiesiog nuvaziuotumet iki Regitros paziuret aiksteles, as su savaisiais instruktoriais gan daznai iki Regitros vaziuodavau. O jusu neveza? g.gif

Ir apskritai laaabai keista, kad pravaziavus jau net 6 vaziavimus aisktelej tebuvot po karta ar du po 10 min. blink.gif Gal cia tik as tokia nevykele ta aikstele tiek zulinau blink.gif (kone kaskart pries vaziavimus) blink.gif blink.gif O dabar be liniju, tai turetu kaip tiki daugiau demesio aikstelei skirti, mokinti apskritai orientuotis erdveje ir parkuotis su vairo koregacijom eigoje atliekant pratima g.gif Na bet cia tik mano nuomone, gal jus isties labai gabios 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritka-Banditka: 02 vasario 2007 - 18:49
Nuraminai mane 4u.gif Tos gaireles is vieno sono ir yra masinos maketas mirksiukas.gif As tik pagal jas moku orentuotis kaip ivaziuot..

Iki Regitros buvom nuvaziave per pirmus kartus, bet nebuvo man kada aikstele tyrinet, apsisukt reikejo ir lauk vaziuot lotuliukas.gif

I aikstele mokytis vaziavau tik 4 ir 5 vaziavimus.. O gabi tikrai nesu..
Atsakyti
Turiu klausima, ar is teorijos jusu klausinejo ? Jei manes paklaus tai man sakes, nes nieko nemoku apie masinas, zinau tik kaip rata pakeist ir viskas. O jei dar kapota atidarys ir lieps tikrint tepalus ir panasiai, tai ragas g.gif

O aikstelej tai labiausiai bijau garazo, pjaunu gryba, nezinau kurioje vietoje is pradziu pastatyt masina. Tipo reikia, kad uzpakalis kazkiek islindes butu, o tai kaip man zinoti kiek jis islindes, jei padangos sudetos (zemai, nematau). Gal kas nors galite pasakyti kaip regitros aiksteleje garazas nuzymetas g.gif
Atsakyti
Migliuke, reikia kad gairele butu mazojo langelio vidury mazdaug.. As tai tiek palieku iskisus masinos "sikna".
Papildyta:
Ritka - Banditka, o su kokia masinyte Tu laikei egzamina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 02 vasario 2007 - 20:28
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 02, 17:41)
turiu ir as keleta klausimuku smile.gif kas laiket teorijos egzamina, papasakokit kaip atrodo bilietai mazdaug, kadangi turiu kelias versijas pasrsisiuntus tai noreciau labiau pasipraktikuot su ta kuri yra regitrine, jei aisku tokia turiu smile.gif dar noreciau paklaust pries kiek dienu reikia registruotis egzamino laikymui? ar buna ten kokiu eiliu regitroj? ir dar klausimelis per kiek laiko mazdaug jums pagamino teises? per dvi savaites?  4u.gif

Originaliu bilietu tai patikek tikrai internete nerasi,bet klausimu yra panasiu daug,tik kitaip jie suformuluoti.Taciau mokinkis,pravers,o teises man padare per 4 dienas.Draugei per6dienas,nezinau nuo ko cia priklauso.Sekmes!
Papildyta:
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 02, 21:19)
Turiu klausima, ar is teorijos jusu klausinejo ? Jei manes paklaus tai man sakes, nes nieko nemoku apie masinas, zinau tik kaip rata pakeist ir viskas. O jei dar kapota atidarys ir lieps tikrint tepalus ir panasiai, tai ragas  g.gif

O aikstelej tai labiausiai bijau garazo, pjaunu gryba, nezinau kurioje vietoje is pradziu pastatyt masina. Tipo reikia, kad uzpakalis kazkiek islindes butu, o tai kaip man zinoti kiek jis islindes, jei padangos sudetos (zemai, nematau). Gal kas nors galite pasakyti kaip regitros aiksteleje garazas nuzymetas  g.gif

Labukas! Na as pries trys men laikiau egza,tai apie masinos sandara nieko neklausinejo,mano bendramoksliu taip pat g.gif Nezinau kiek tiesos,bet vienas zmogus sake(jis dirba regitroj administracijoj)kad tie instruktoriai tokiu budu laika marinuoja,15min liezuviu mala,kad pravaziuoti maziau reiketu ir benzino susitaupytu mirksiukas.gif o kaip ten is tiesu,velnias zino g.gif
Atsakyti
Tai super, jei jie tik laika marinuoja smile.gif Tikiuosi uz neatsakyma i klausimus neislaikymo neduoda rolleyes.gif

Dabar noriu dar paklausti, nes aikstele mane jau tuoj is proto isves. Kiek zinau regitros aiksteleje sudeti tokie kugeliai, bet ji jie labai zemi, ar jie matosi pro langa (pro ta trikampi langeli) ? Nes aiksteleje, kurioje mokinausi buvo tokios aukstos gaireles (jos tai gerai matydavosi) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 02 vasario 2007 - 20:49