QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 02, 17:41)
turiu ir as keleta klausimuku

kas laiket teorijos egzamina, papasakokit kaip atrodo bilietai mazdaug, kadangi turiu kelias versijas pasrsisiuntus tai noreciau labiau pasipraktikuot su ta kuri yra regitrine, jei aisku tokia turiu

dar noreciau paklaust pries kiek dienu reikia registruotis egzamino laikymui? ar buna ten kokiu eiliu regitroj? ir dar klausimelis per kiek laiko mazdaug jums pagamino teises? per dvi savaites?
Originaliu bilietu tai patikek tikrai internete nerasi,bet klausimu yra panasiu daug,tik kitaip jie suformuluoti.Taciau mokinkis,pravers,o teises man padare per 4 dienas.Draugei per6dienas,nezinau nuo ko cia priklauso.Sekmes!
Papildyta:
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 02, 21:19)
Turiu klausima, ar is teorijos jusu klausinejo ? Jei manes paklaus tai man sakes, nes nieko nemoku apie masinas, zinau tik kaip rata pakeist ir viskas. O jei dar kapota atidarys ir lieps tikrint tepalus ir panasiai, tai ragas
O aikstelej tai labiausiai bijau garazo, pjaunu gryba, nezinau kurioje vietoje is pradziu pastatyt masina. Tipo reikia, kad uzpakalis kazkiek islindes butu, o tai kaip man zinoti kiek jis islindes, jei padangos sudetos (zemai, nematau). Gal kas nors galite pasakyti kaip regitros aiksteleje garazas nuzymetas
Labukas! Na as pries trys men laikiau egza,tai apie masinos sandara nieko neklausinejo,mano bendramoksliu taip pat

Nezinau kiek tiesos,bet vienas zmogus sake(jis dirba regitroj administracijoj)kad tie instruktoriai tokiu budu laika marinuoja,15min liezuviu mala,kad pravaziuoti maziau reiketu ir benzino susitaupytu

o kaip ten is tiesu,velnias zino