as manau mes gyvenam pakankamai pazengusioje visuomeneje, yra ivairiausiu priemoniu susmulkinti vaikeliui ta meisteli ir nebutina ji sukramtyta duoti vaikui
, man tai siaubas yra, kiek bacilu musu burnose
. Smulkintuvai yra juk
, kurie ir palengvina mums gyvenima tokioje situacijoje
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 16, 21:45)
kad prieš 20 metų taip darė mano mama tai tikrai prisimenu, kaip mėsytę susmulkinus burnoj mano sesei mažylei duodavo. Tikiu kad tada daug kas taip darė. Bet kai prieš 4 metus pagimdžiau vaiką, jos viena pirmųjų dovanų buvo maisto smulkintuvas 
Fe,net šiurpas eina,jau pati tikrai nenorėčiau sukramtyto maisto valgyti,o tai kodėl taip vaiką maitint?
QUOTE(Kutuliukas @ 2006 11 16, 17:17)
Į šį skyrelį iš "Konkursų" perkeliama ne vietoje išsirutuliojusi, tačiau gana įdomi diskusija:
Ar tikrai visos vaikam sukramtytą maistą duoda?
Aš tada reta išimtis kur nedaviau
kažkaip radau ir švaresnių būdų jį susmulkint...
Ar tikrai visos vaikam sukramtytą maistą duoda?
Nu as irgi neduodavau ir neduosiu sukramtyto maisto. Tiesa sakant as isvis pirma kart girdziu, kad taip daro
Oi, kai baisu
Tikiuosi šiais laikais mažai kas taip daro...
oooj tikrai ne
Taip, mama pasakojo, kad duodavo man ir mano sesei sukramtyto maisto (ne veltui dabar abi turim problemų su dantimis). Ir dar zinau, kad jei tute nukrisdavo ant zemes, tai aplaizydavo mama ir paduodavo. Zinau, kad ir siais laikais daug kas taip daro (daug dazniau nei sukramtyta maistą)... Fe...
QUOTE(Ivė @ 2008 01 11, 12:04)
Taip, mama pasakojo, kad duodavo man ir mano sesei sukramtyto maisto (ne veltui dabar abi turim problemų su dantimis). Ir dar zinau, kad jei tute nukrisdavo ant zemes, tai aplaizydavo mama ir paduodavo. Zinau, kad ir siais laikais daug kas taip daro (daug dazniau nei sukramtyta maistą)... Fe...
Na cia nesamone nes sveiki dantukai ar ne - lemia genai ir trupuciuka prieziuros na aisku alkoholis, rukimas
tikrai ne
, tai galima atlikt ir su smulkintuvu ir su sakute manau to uztenka