Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

as manau mes gyvenam pakankamai pazengusioje visuomeneje, yra ivairiausiu priemoniu susmulkinti vaikeliui ta meisteli ir nebutina ji sukramtyta duoti vaikui doh.gif , man tai siaubas yra, kiek bacilu musu burnose verysad.gif . Smulkintuvai yra juk thumbup.gif , kurie ir palengvina mums gyvenima tokioje situacijoje
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 16, 21:45)
kad prieš 20 metų taip darė mano mama tai tikrai prisimenu, kaip mėsytę susmulkinus burnoj mano sesei mažylei duodavo. Tikiu kad tada daug kas taip darė.  Bet kai prieš 4 metus pagimdžiau vaiką, jos viena pirmųjų  dovanų buvo maisto smulkintuvas  biggrin.gif

mastau.gif net bloga pasidare, supykino fui
Atsakyti
Fe,net šiurpas eina,jau pati tikrai nenorėčiau sukramtyto maisto valgyti,o tai kodėl taip vaiką maitint? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukas @ 2006 11 16, 17:17)
Į šį skyrelį iš "Konkursų" perkeliama ne vietoje išsirutuliojusi, tačiau gana įdomi diskusija:
Ar tikrai visos vaikam sukramtytą maistą duoda?  blink.gif Aš tada reta išimtis kur nedaviau  blink.gif kažkaip radau ir švaresnių būdų jį susmulkint...

Nu as irgi neduodavau ir neduosiu sukramtyto maisto. Tiesa sakant as isvis pirma kart girdziu, kad taip daro blush2.gif Yra daug kitu budu kaip galima susmulkinti maista ir tikrai nesuprantu kam kramtyti g.gif Burnoje gi daugiau mikrobu, negu siknoj atsiprasant blush2.gif
Atsakyti
oi nea tpfu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif as sutrinu su sauksciuku arba sumalu
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Esu macius tokiu maitinimu.Neabejoju,kad ir mus tevai taip maitindavo.
Atsakyti
Oi, kai baisu unsure.gif Tikiuosi šiais laikais mažai kas taip daro... rolleyes.gif
Atsakyti
oooj tikrai ne blink.gif
Atsakyti
Kazkoks kosmaras,net neturiu komentaru,juk dabar ne viduramziai
Atsakyti
Taip, mama pasakojo, kad duodavo man ir mano sesei sukramtyto maisto (ne veltui dabar abi turim problemų su dantimis). Ir dar zinau, kad jei tute nukrisdavo ant zemes, tai aplaizydavo mama ir paduodavo. Zinau, kad ir siais laikais daug kas taip daro (daug dazniau nei sukramtyta maistą)... Fe...
Atsakyti
QUOTE(Ivė @ 2008 01 11, 12:04)
Taip, mama pasakojo, kad duodavo man ir mano sesei sukramtyto maisto (ne veltui dabar abi turim problemų su dantimis). Ir dar zinau, kad jei tute nukrisdavo ant zemes, tai aplaizydavo mama ir paduodavo. Zinau, kad ir siais laikais daug kas taip daro (daug dazniau nei sukramtyta maistą)... Fe...

Na cia nesamone nes sveiki dantukai ar ne - lemia genai ir trupuciuka prieziuros na aisku alkoholis, rukimas
Atsakyti
tikrai ne schmoll.gif , tai galima atlikt ir su smulkintuvu ir su sakute manau to uztenka 4u.gif
Atsakyti