Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

nu nzn, is nekramtytoju komentaru, tai atrodo (o gal taip buna) kad maistas paimamas i savo burna ir pilnai kramtomas iki vientisos mases biggrin.gif kazkaip as jei ner kur susmulkint arba kai karstas maistas, tai priekinais dantim tiesiog pergnybu vienoj ar dvejose cietose, bet kramtyt tai ne...ir su seilem nesusimaiso tikrai smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif aš kategoriška šiuo klausimu...nagi mačiau Akropoly kavinėje mama kramtė ir davė vaikui valgyt...ne koks vaizdas,ar mes valgytumėm mamų sukramtytą ???Tikrai NE...tai ir nebrukime saviems kūdikėliams"atrajoto maisto"juk yra daug būdų susmulkinti kitaip...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 11 20, 20:54)
ir su seilem nesusimaiso tikrai smile.gif

naivuole biggrin.gif
Atsakyti
Vat turiu viena pazistama mamyte, tai ji ir maista apkramtyta vaikams savo duoda ir ciulptukus apciulpia ir i burnytes kisa blink.gif. Supykina mane nuo tokiu vaizdeliu, bet nieko nesakau,jos gi vaikai. Saviskio ne uz ka taip nemaitinciau!!! schmoll.gif
Negriskim i priesistore, mamytes, taigi jau 21 amzius!!!
Atsakyti
Maisto tai tikrai nekramtau. O tute tai kartais apsimainom ax.gif Tik nieko blogo, cia nematau
Atsakyti
Niekada nei maisto nekramtau, nei soskes ,,nevalau" savo seilem, negaliu net ziuret, kas taip daro. O ir kosyte kai duodu, paragauju kitu sauksteliu. Man tai labai nehigieniska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 11 16, 20:18)
Kiekvienas daktaras pasakys, kad burnoje yra daugiausia mikrobų. Daugiau nei ant rankų. Ir kuo vaikas mažesnis, tuo svarbiau tai turėti omeny. O maisto smulkinimui puikiai tarnauja tiek šakutė, tiek sietelis. Man tas kramtymas, atleiskit, akmens amžium kvepia...  doh.gif

Pritariu. fui........... kažkokia nesąmonė sukramtant smulkint maistąschmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breira: 28 lapkričio 2007 - 15:08
ne ne ne schmoll.gif .As ne uz tokius pakramtymus ir ciulptuku"valymus".As savo mazes net pabuciuot i veida negalejau gal pora menesiu.Isitaisem alergija.Ir pasak gyd.nuo seiliu,tiksliau tai nuo mikr.seilese.
Atsakyti
doh.gif feee niekad nekramciau ir nekramtyciau, yra tam kitos priemones, kaip blenderiai,smulkintuvai ar pagaliau sakutes, bet su burna schmoll.gif
Atsakyti
Be to, kad tai slykstu, nehigieniska ir t.t., reikia prisiminti, kad pas mama burnoj ir lieka visos to maistelio sultys, o vaikuciui atitenka tik isciulpta mase. Turiu pazistamu, kurios kramte maista savo vaikams, aisku, nieko as nesakiau - ju teise rinkti. Pati tikrai nekramtysiu ir neaplaizysiu saukstelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritoolia: 10 gruodžio 2007 - 14:32
man maisto sukramtyto vaikui davimas tai vos ne tas pats, kaip is siknos doh.gif
Atsakyti
Veeee, kaip šlykštu schmoll.gif Nesuprantu, kaip taip galima blink.gif Aš nei čiulptuko, nei vaiko šaukštelio sau neleisčiau aplaižyti, nekalbant jau apie maisto sukramtymą. Fui, net supykino.
Atsakyti