Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

Duodu ir nematau čia nieko blogo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2009 09 11, 20:51)
Yr tokiu "stebuklu" kaip blenderiai pirkt biggrin.gif .Snekant rimtai,tai niekad neteko per dantis prakosto maisto vaikui pasiulyt doh.gif .Taip darancios,dovanokit bet man slykstu doh.gif  doh.gif

Įdėsiu į tokį stebuklą blenderį du makaronus ir sutrinsiu, kažin kiek liks vaikui paragauti makarono? Vaika metų, o turi tik du dantis, bet nori paragauti makarono....
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 10 29, 17:45)
Duodu ir nematau čia nieko blogo  tongue.gif
Papildyta:
Įdėsiu į tokį stebuklą blenderį du makaronus ir sutrinsiu, kažin kiek liks vaikui paragauti makarono? Vaika metų, o turi tik du dantis, bet nori paragauti makarono....

Brr... maza kieki imanoma paprastai su sakute sutrinti, nei indu mozosi, nei seilemis savo dalinsies.. yra visokiu ligu, bakteriju, kuriomis geriau su mazu vaiku nesidalinti. Jau visi esame ir herpeso/TBC nesiotojai.. mazam vaikui dar to nereikia. Vaikai mazi visas ligas renka tik daina... kiek pamenate mirtingumas kudikiu buvo didelis, kol antibijotiku ir visokiu kitokiu vaistu nebuvo. Bobutes bekramtydamos maista prisidedavo ...
Brr...
Atsakyti
Tikrai, kad neduodu.
Ta pati makarona galima ir su sakute patrinti ir iduoti, pati puikiai zinau, kaip mano vaikas beveik metu, o dantu vos trys.
Taip pat galima didesni kieki ir pablendinti.
Atsakyti
Dukrytei maista trindavau su "blenderiu"ir net nepagalvojau,kad reiktu pirma paciai sukramtyti.Man tai slykstu,nors zinau ne viena mama kuri taip daro.
Atsakyti
Gal kas ir uzaugo taip, taciau tikrai ne VISI, kaip kazkas cia rase. Tycia paklausiau mamos. Ji sake niekas nekramte man nei sesei. Turejo plastmasine mesmalyte maza sovietine kudikiu maisteliui. Ir mociute sake nekramte, nors mano mama augino sibire tremtyje...
Bet kas kaip nori, tas taip daro. Mano sistra kramto, tai tegul kramto. Jei nesileidzia i kalbas, tai ne musu reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 29, 22:27)
Gal kas ir uzaugo taip, taciau tikrai ne VISI, kaip kazkas cia rase. Tycia paklausiau mamos. Ji sake niekas nekramte man nei sesei. Turejo plastmasine mesmalyte maza sovietine kudikiu maisteliui. Ir mociute sake nekramte, nors mano mama augino sibire tremtyje...
Bet kas kaip nori, tas taip daro. Mano sistra kramto, tai tegul kramto. Jei nesileidzia i kalbas, tai ne musu reikalas.

Mano mama irgi nekramte doh.gif , rado kitokiu smulkinimo budu biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu cia visos tokios kategoriskos... O kramto ne viena ir ne dvi - ir kas cia tokio.... Nejaugi pas jus jau taip viskas sterilu???? Zinoma, kad nepatartina taip daryti - bet daug kas pastaruoju metu napatartina... Ir nereikia cia taip stebetis...
Atsakyti
QUOTE(paulauske @ 2009 10 30, 14:57)
Ziuriu cia visos tokios kategoriskos... O kramto ne viena ir ne dvi - ir kas cia tokio.... Nejaugi pas jus jau taip viskas sterilu???? Zinoma, kad nepatartina taip daryti - bet daug kas pastaruoju metu napatartina... Ir nereikia cia taip stebetis...

Ne sterilumo siekiama, bet nehigieniska. Pvz. ar jus namuose visi naudojates vienu dantu sepetuku, vienu ranksluosciu? Ar dalinates pakramtytais kasniais su vyru? g.gif
Atsakyti
Net mintis tokia nebuvo kilusi g.gif ....
Atsakyti
man slykstu,mano drauge duoda savo vaikui,tai net negaliu ziuret,brrr..
su savo seilem kisti vaikui,o pati purtosi,kai vaikas jai veida apseileja,tai jai slykstu,o kad savo seiles vaikui kisa,tai jau gerai..
be to,manau,kad sukramtytas patiekalas nebetenka savo maistines vertes..

Atsakyti
QUOTE(paulauske @ 2009 10 30, 14:57)

Stebetis as nesistebiu. Man tiesiog slykstu ziureti, kai taip daroma. Bet jei kas daro, tegul, jei jiems taip geriau.

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 26 lapkričio 2009 - 19:13
QUOTE(milima @ 2009 10 30, 16:47)
Ne sterilumo siekiama, bet nehigieniska. Pvz. ar jus namuose visi naudojates vienu dantu sepetuku, vienu ranksluosciu?  Ar dalinates pakramtytais kasniais su vyru? g.gif

Sepeteliu nesinaudojam, bet ranksluostis vienas drinks_cheers.gif Visi sveiki, gyvi, be bakteriju.
Megsta vyras atsikasti obuolio nuo manes blush2.gif
Ir buciuotis su vyru megstu labai, pasidalinam tom seilem, mastau, n+k kartu irnesakyk.gif

QUOTE(_Orinta_ @ 2009 10 30, 18:49)
be to,manau,kad sukramtytas patiekalas nebetenka savo maistines vertes..

Ech, kad butu tai tiesa, israstas naujas dietos budas butu drinks_cheers.gif

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 26 lapkričio 2009 - 19:14