Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

Esu močiutė, bet niekad neduodavau sukramčius maisto savo vaikam, nei anūkam blink.gif blink.gif doh.gif Šakutė visad po ranka, tai argi sunku mirksiukas.gif Net keista, kad jaunos mamos šitaip daro, o dar sako močiutės darydavo blush2.gif Vat ir užmėtykit akmenim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajel: 08 rugsėjo 2009 - 21:01
Yr tokiu "stebuklu" kaip blenderiai pirkt biggrin.gif .Snekant rimtai,tai niekad neteko per dantis prakosto maisto vaikui pasiulyt doh.gif .Taip darancios,dovanokit bet man slykstu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 11 rugsėjo 2009 - 20:58
visai netycia cia uzklydau, trupuciuka paskaiciau ir taip slykstu pasidare, nenoriu nieko izeisti, bet siais laikais, kai yra tiek daug informacijos ir visokios technikos, taip daryti doh.gif
as savo didziaja kai auginau nezinojau apie jokius blenderius, maista trindavau per sieteli, aisku laiko uzimdavo, bet duoti sukramtyte maista, net nekilo tokiu minciu
karta dukra net paklause, ar ja taip maitinau, atsakiau, kad ne, jos zodziai: tai gerai, nes jeigu butum maitinus dabar buciau susivemus
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 05 20, 12:00)
O aš taip darau.  rolleyes.gif Aišku, dabar daug kas pasibaisės, bet... mano bernužėlis be galo ėdrus vaikas. jam dabar 9 mėn. jam paruošiam patiekalą, susmuliknam su blenderiu, pamaitinam, tada sėdam patys valgyti. Bet jam būtinai reikia ragauti viską, kas yra mano lėkštėje, o jeigu dar kokie koldūnai, tai gatavas su visa lėkšte suvalgyti. Įdomu, kaip sutrinti vieną mažą koldūnėlį blenderiu arba kaip jį susmilkinti šakute, jeigu pas jį tik tik išsikalę du dantukai? ir nieko čia pasibaisėtino nematau. O ir šiaip mūsų bernužėlis labai jau viską ragauja, todėl dažnai tenka pakramtyti ir duoti jam. Jis tik džiaugiasi smile.gif

o kam 9 mėn. vaikui koldūnai?
Manau, tokio amžiaus vaiką "apgaut" galima, pvz, kai maniškiai norėdavo paragaut iš mano lėkštės, nemačiom šalia įsidėdavau jo maistelio ir duodavau.
Atsakyti
book.gif , swoon.gif
Gelbekit vaikucius, nuo tokio siaubo help.gif soske.gif

Mociutes.. taip nedarydavo nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 24 spalio 2009 - 09:31
Esu maciusi toki vaizda kavineje, kai mama is savo burnos vaikiukui duoda blink.gif Visu pirma vos nesusivemiau, visu antra - taip vaiko pagailo, kad turi tokia bjaurasti valgyti verysad.gif
Bet tai sugalvok tu man taip doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snieshka: 24 spalio 2009 - 15:10
Tiesą sakant, net nemačiau nieko taip darant. Negi ir taip būną doh.gif
Atsakyti
blink.gif tikrai ne
Atsakyti
Nu mano sesuo duoda dukrai... O man tai slykstu... Fui. As negaliu ziuret, kai prie stalo jos pradeda taip "maitintis".Net dabar kai rasau jau pykina....
Atsakyti
o jezau kaip baisu blink.gif
Apskritai nieko negalima vieniems is kitu burnu valgyti ir pan., nes visos burnos bakterijos taip ir keliauja. Mamos baikit nesamones daryti blink.gif ,savo vaikuciams labai gera "dovanele dovanojat" - visus savo kariesus ir pan doh.gif . Beje, tai liecia ir tas mamas, kurios ciulptukus tokiu budu "nuplauna" doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:03)
kazkas kalbejo apie smulkintuves maisto, butu labai saunu, kad visos jas isgaletu tureti, bet deja, taip nera ir nebus, todel pilnai tikiu, kad tai dar yra daroma, ir as nematau kazko blogo cionais, as taip uzaugau, ir nenumiriau biggrin.gif  ir nesu garantuota, kad kada neaplaizysiu saukstelio, kurio maitinsiu vaika savo tongue.gif ir jam nebus taip blogai kaip gali kai kurios pamanyti, manau mano burna daug svaresne, nei rankos, kurios paduotu vaikui zaisliuka, o jis ji kis i burna tongue.gif  tai tada irgi nehigieniska lotuliukas.gif

Tikrai nesvaresne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milima: 28 spalio 2009 - 22:53
Smulkintuva prekybcentryje pati paprasciausia galima isigyti uz 25 lt, o akcijos metu ir uz 15 maciau. Itariu, kokia mamyte SM ir uz 9 parduotu...
Atsakyti
praktiskai visi taip uzaugom ir gyvi sveiki, as savo vaikui neduodu maisto is savo burnos, bet ir nematau cia nieko tragisko. Musu mociute, kai gime vaikas, liepe jo nebuciuot bent pora menesiu, kad savo bakteriju neplatint, tai as nutariau, kad geriausia butu is vis nesiliest, tai ir sterilu bus ir nepykins 4u.gif
Atsakyti