Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

QUOTE(vivaflame @ 2007 05 31, 13:39)
Gaila...
Turiu visa procedūrų sarasą, nors manau internete irgi galima rasti smile.gif

O vakar buvau Birstone, infoture...
Labai faina, nei neisivaizdavau kad Birstonas tooooks grazus, ramybe, grazi gamta, gydyklos, viskas grazeja.
Labai patiko Birstonas thumbup.gif
Atsakyti
o prieš kiek laiko reikia užsisakyt procedūras ir kambarius. ? sesuo buvo Druskininkuos, tai prieš 2 mėn užsisakė, bet vos gavo, nes kažkas netikėtai atlaisvino vietą smile.gif o taip sakė pusę metų reik laukt
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2007 06 06, 13:42)
o prieš kiek laiko reikia užsisakyt procedūras ir kambarius. ? sesuo buvo Druskininkuos, tai prieš 2 mėn užsisakė, bet vos gavo, nes kažkas netikėtai atlaisvino vietą smile.gif o taip sakė pusę metų reik laukt

Laisvu vietu yra tik nuo rugpjucio 20 d. doh.gif
Atsakyti
gal kas nores Birstone "Tulpes" sanatorijoje pabuti?.. ax.gif teta perleido man savo uzsakyma, emiau mamai, bet ta persigalvojo doh.gif tad jeigu nepersigalvos iki savaitgalio, galesiu perleisti rezervacija. Uzsakytas nuo 2007-07-09 iki 2007-07-13 dvivietis kambarys, 2 suauge + vaikas, 3k. maitinimas, ~3 proceduros per diena, kaina zmogui ~80Lt kiek pamenu su maistu ir proceduromis 4u.gif Teta man rekomendavo, nes pati ten daznai lankosi, sake suremontuotos gydyklos ir viskas normos ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2007 06 13, 11:56)
gal kas nores Birstone "Tulpes" sanatorijoje pabuti?..  ax.gif  teta perleido man savo uzsakyma, emiau mamai, bet ta persigalvojo  doh.gif  tad jeigu nepersigalvos iki savaitgalio, galesiu perleisti rezervacija. Uzsakytas nuo 2007-07-09 iki 2007-07-13 dvivietis kambarys, 2 suauge + vaikas, 3k. maitinimas, ~3 proceduros per diena, kaina zmogui ~80Lt kiek pamenu su maistu ir proceduromis  4u.gif  Teta man rekomendavo, nes pati ten daznai lankosi, sake suremontuotos gydyklos ir viskas normos ribose  ax.gif

o čia vienam žmogui siūlot? g.gif aš mielai savo mamą išsiųsčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 06 13, 11:05)
o čia vienam žmogui siūlot? g.gif aš mielai savo mamą išsiųsčiau ax.gif

ten dvivietis kambarys, bet gal ir vienas zmogus gali buti.. tiksliai nezinau.. blush2.gif rezervuota 2-iems zmonems, bet gal ir vienas gali buti..
http://www.tulpe.lt/...&q_pars=k_gyd_p kiek ziurejau, tai supratau pagal kaina, jog 75Lt kaina dienai.. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif gal kas buvote viešbutyje "Sofijos rezidencija", nes galvojame važiuoti apsistoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniene @ 2007 06 17, 15:11)
smile.gif gal kas buvote viešbutyje "Sofijos rezidencija", nes galvojame važiuoti apsistoti g.gif

keliais psl atgal buvo parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniene @ 2007 06 17, 15:11)

Man teko ten visai neseniai lankytis SOFIJOS REZIDENCIJOJE.
Ispudziai vien tik puikiausi...labai graziai ten jie viska isirenge! O lovos dydis!!! thumbup.gif aerodromas biggrin.gif hihihi.gif
Vonia - dusas, ranksluoscius duoda, yra muilo, duso zele, netgi duso kepuraites supakuotos ax.gif ir netgi vatos diskeliu buvo indelyje, oj ir fenas buvo! Kambaryje paruosto geriamo vandens radome.

Pusryciai nuo 9 iki 10 val. (ankstokai - taip norejosi miegelio sekmadieni blush2.gif ) Oj, bet pusryciai labai skanus ir turtingi - kiausiniene, keptos bulves su kumpeliu, desreles, ivairios darzoves (agurkai, pomidorai, salotos), suris, kumpis, duona, vaisiu asorti, kava, pienas, 2 rusiu sultys, kazkoks gerimas su ledukais, saldus pyrageliai. Man tai pilnai uzteko. Ypac, kad ten yra tik 14 numeriu, tad ir pusryciaujanciu zmoniu nebuvo minia mirksiukas.gif

Ir administratore Jurgita laaaabai miela, maloni, paslaugi. Labai daug info apie Birstona suteike. Gavom zemelapi viesbutyje. Pati administratore uzsake mums veikla TULPEJE thumbup.gif Zodziu, esam suzaveti poilsiu siame viesbutyje!

Tik vienas minusiukas del kambario virsutiniame aukste - karstis blush2.gif tad jei imanoma, prasykite, kad apgyvendintu zemiau...nes ventiliatoriaus atsigaivinimui nepakanka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 18 birželio 2007 - 09:18
labas,parasykite,kaip surasti vaiku sanatorijas,ta prasme,gal zinot kokius telefono numerius?
o tu siulai sanatorija,cia ieina ir vaiku proceduros,nes as noreciau labai savo mazyliui proceduras atlikti?
dekui
susidomejau
Papildyta:
QUOTE(Gabe @ 2007 06 13, 11:19)
ten dvivietis kambarys, bet gal ir vienas zmogus gali buti.. tiksliai nezinau..  blush2.gif  rezervuota 2-iems zmonems, bet gal ir vienas gali buti..
http://www.tulpe.lt/...&q_pars=k_gyd_p kiek ziurejau, tai supratau pagal kaina, jog 75Lt kaina dienai..  rolleyes.gif

labas,as noreciau su vaiku ir dar aisku galeciau ka nors paimti kartu,tad jai dar vis turi,parasyk issamiau,laukiu
aciu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2007 06 06, 13:42)

Puse metu tikrai nereikia laukti!

QUOTE(pikciurniene @ 2007 06 17, 13:11)

tik geriausi ispudziai! Yra baseinelis, su dirbtinom bangom, toks fainas thumbup.gif ir pirtele smile.gif
Atsakyti
NORIU TRUMPAM(KELIOM DIENOM)PALEKT IKI BIRSTONO SU VAIKAIS
GAL KURI BUVOT IR ZINOT KUR GERIAU IR PATOGIAU,IR SMAGIAU ax.gif
Atsakyti