Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

QUOTE(georgiana @ 2007 02 02, 12:47)
na manau kad forumietes prijauciancios birstonui nesupyks, nes trasa dar bus neatidaryta si savaitgali, turiu galvoje nebus paleisti keltuvai, aisku pesciomis galima ropstis i kalna, tam problemu nera, taciua tikrai po sio savaitgalio jau bus pastatyti keltuvai

Tia jau ateinanti bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2007 02 06, 15:01)
Tia jau ateinanti bus bigsmile.gif

sveikute, na kolkas dar trasose neveikia keltuvai, visa informacija mes kasdien atnaujiname ir prasau apsilankyti www.birstonas.lt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , gal kas neseniai buvote "Versmėje"?
Kokie ten pliusai, kokie minusai? Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele: 07 vasario 2007 - 10:32
Vaka aš jau laukiu tavo įspūdžių po kelionės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeu @ 2007 02 07, 15:54)
Vaka aš jau laukiu tavo įspūdžių po kelionės  lotuliukas.gif

turiu nuliūdinti ax.gif , į birštoną šį savaitgalį nevažiuojam, nes nutarėm palaukti kol atsidarys nauji Tulpės baseinai
vyras įkalbėjo į druskininkus važiuoti, taip, kad nuo 12 d. važiuojam savaitei ten rolleyes.gif
Atsakyti
del Versmes galiu tik tiek pasakyti kad veikia vonios mini gydykloje, taciau Versme neturi baseino sad.gif taciau vonios tikrai neblogos
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2007 02 07, 16:02)
turiu nuliūdinti  ax.gif , į birštoną šį savaitgalį nevažiuojam, nes nutarėm palaukti kol atsidarys nauji Tulpės baseinai
vyras įkalbėjo į druskininkus važiuoti, taip, kad nuo 12 d. važiuojam savaitei ten  rolleyes.gif

ech, ką darysi, tada lauksim atsiliepimų Druskininkų temoj mirksiukas.gif sėkmės ir gerai pailsėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeu @ 2007 02 08, 10:32)
ech, ką darysi, tada lauksim atsiliepimų Druskininkų temoj  mirksiukas.gif sėkmės ir gerai pailsėti  drinks_cheers.gif

ačiū smile.gif
būtinai parašysiu atsiliepimus druskininkų temoje mirksiukas.gif , nes visada važiuojam vis į skirtingas vietas.
lauksiu kitų mamyčių atsiliepimų iš birštono drinks_cheers.gif
Atsakyti
Informacija apie Birštone esančias slidinėjimo trasas: cool.gif
trumpoji slidinėjimo trasa saugiam ir kokybiškam slidinėjimui yra pilnai paruošta, tačiau keltuvas šį savaitgalį (vasario 10 - 11 dienomis) NEDIRBS dėl techninių kliūčių.

Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 02 09, 16:54)
Informacija apie Birštone esančias slidinėjimo trasas: cool.gif
trumpoji slidinėjimo trasa saugiam ir kokybiškam slidinėjimui yra pilnai paruošta, tačiau keltuvas šį savaitgalį (vasario 10 - 11 dienomis) NEDIRBS dėl techninių kliūčių.

ačiū Georgiana už info smile.gif Gerai, kad šį savaitgalį ir nevažiavom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2007 02 09, 20:43)
ačiū Georgiana už info  smile.gif  Gerai, kad šį savaitgalį ir nevažiavom  drinks_cheers.gif

nera uz ka juk tai mano duona kasdienine:) siaip vakar vakare po darbo buvau nuejusi pasiziureti tai zmoguciu yra kas rogutemis vazinejasi, kas siaip i kalna spokso kas savo malonumui ropsciasi smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 02 10, 11:44)
nera uz ka juk tai mano duona kasdienine:) siaip vakar vakare po darbo buvau nuejusi pasiziureti tai zmoguciu yra kas rogutemis vazinejasi, kas siaip i kalna spokso kas savo malonumui ropsciasi smile.gif biggrin.gif

ui Georgiana o aš laukiu nesulaukiu info DIDELĖM RAIDĖM hihihi.gif kada atsidarys Tulpės naujos gydyklos, gal ką girdėjai ax.gif
Atsakyti