savaitgaliais pas juos ne visas proceduras atlikt galima, pvz., purvo proceduru nera. kambariuose tikrai nesalta, ypac jei kambarys be balkono. paaugliams tai nelabai yra kas veikti, kaip jau ir minejau, su pramogom pas juos liudna. maistas neypatingas, bet ner labai prastas. Tulpe savo kavinukes neturi, tik valgykla, kavine yra tik Versmej ir dar kazkokia picerija mieste.
slidinejimu nesidomejau, bet, kiek girdejau, yra galimybe issinuomot inventoriu
Savaitglis Birstone
Miestelis tikrai mazas, bet laikas neprailgo
Manau vasara, kai aplinkui zalia ten tikrai grazu ir butu kaveikti - gerai paminti dviracius
[attachmentid=50794]
Slidinejimo trasa, vakare
[attachmentid=50795]
Uzsales Nemunas
[attachmentid=50793]
nakvynes vieta - labai patiko

Manau vasara, kai aplinkui zalia ten tikrai grazu ir butu kaveikti - gerai paminti dviracius

[attachmentid=50794]
Slidinejimo trasa, vakare
[attachmentid=50795]
Uzsales Nemunas
[attachmentid=50793]
nakvynes vieta - labai patiko

Ar su vaiku iki2 metu Birstone bus , aks veikti? Ar yra tose sanatorijose vaiku kambariai? Kai skambinausi Versmei, tai sake nieko neleidzia, nei i baseina, nei i drusku kambari. Kas buvote, pasakykit, kokia situacija??
Norim savaitgalį nulėkt pasiprocedūrint tik mėtomės tarp Druskininkų ir Birštono gydyklų... Birštonas labai jau netoli
Gal galėtųmėt parašyt atsiliepimus apie "Tulpės" sanatorijoje atliekamas procedūras? Kokias verta pasirinkti? Kompleksai kelioms dienoms nelabai domina, nes važiuot žadam tik vienai dienelei be nakvynės...
Dėkui už info

Dėkui už info

QUOTE(Eimutė @ 2006 05 10, 12:21)
Norim savaitgalį nulėkt pasiprocedūrint tik mėtomės tarp Druskininkų ir Birštono gydyklų... Birštonas labai jau netoli
Gal galėtųmėt parašyt atsiliepimus apie "Tulpės" sanatorijoje atliekamas procedūras? Kokias verta pasirinkti? Kompleksai kelioms dienoms nelabai domina, nes važiuot žadam tik vienai dienelei be nakvynės...
Dėkui už info

Dėkui už info

Procedūras ten reikia užsisakyti iš anksto, nes atvykus nieko negausit. Labai mėgiamas yra baseinėlis su Vytauto mineraliniu vandeniu.
Lyginant Druskininkus su Birštonu tai akivaizdus skirtumas kokybės/pasirinkimo/pramogų prasme. Jauniems aktyviems žmonėms - tik į Druskininkus!!!

QUOTE(Amelie @ 2006 05 11, 18:04)
Lyginant Druskininkus su Birštonu tai akivaizdus skirtumas kokybės/pasirinkimo/pramogų prasme. Jauniems aktyviems žmonėms - tik į Druskininkus!!! 

Aš nevisai tau pritarčiau. Tai labai priklauso nuo to, kokiu tikslu važiuoji. Aš, pavyzdžiui, norėdama pilsėt ieškau ramybės ir man labai tinka tam Birštonas. Ir šiaip

mes po poros savaiciu irgi vaziuojam i tulpe sanatorija. is jusu atsiliepimu supratau, kad ten visai faina
bet neradau atsakymo i klausima, ar ten yra vaiku kambariai, ka mes su vaiku 2m. darysim?vaziuojam 3 d., kai grisim parasisiu, savo ispudzius. per Kaledas buvom Druskinkuose egles sanatorijoje - mums labai patiko

sveikos. na tai va buvom mes Birstone...
atvaziavom apsiziurejom ir isvaziavom...salygos
, ir aplamai, ne patiko snatorijos vieta (miesto viduryje)...su Eglės sanatorija druskininkuose net nepalyginsi. tai ir nuvaziavom sekancia diena i druskininkus...

norim su vyru ir vaiku beveik 2 metų važiuot vienai dienai į birštoną pasilepinti procedūrom, gal gali pasipasakot kokios patiko ir kokios nevertos dėmėsio (ir kurioje iš sanatorijų)
ačiū iš anksto už info
ačiū iš anksto už info
QUOTE(Raganėlė @ 2006 06 29, 15:05)
norim su vyru ir vaiku beveik 2 metų važiuot vienai dienai į birštoną pasilepinti procedūrom, gal gali pasipasakot kokios patiko ir kokios nevertos dėmėsio (ir kurioje iš sanatorijų)
ačiū iš anksto už info
ačiū iš anksto už info
man labiau patiko Tulpė (http://www.tulpe.lt/lt/index.php), cia moderniau irengta... bet vienas dalykelis.. pradekite skambinti ir klausti kada yra vietu... bent jau pavasari, tai keliems menesiams i prieki buvo uzsakyti visi savaitgaliai

O i Druskininkus nenorite?? ten zymiai graziau (man labai patiko Afrodite), tik aisku toloka vaziuoti....