Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

QUOTE(Sypsenaa @ 2004 10 18, 12:22)
Jei bsuit su masina butinai nuvaziuokit i kavine "Birstono seklytele". Ji ne paciame Birstone, bet isvaziavus is jo, pakeliui i Prienus, visai netoli, vos kelios minutes masina (nesigaudau as tuose metruose ir tiksliuose atstumuose.... unsure.gif ) Tai pro tos kavines langus atsiveria Nemuno kilpu vaizdas. Pasaka!!!!!!!!! clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Buvom mes toj seklytelej, siaip nieko, tik gauti vieta kur atsiveria nemuno kilpų vaizdas gana sudėtinga schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kita savaite vaziuojam abi su drauge i Birstono "Tulpe"pasiprocedurinti. Uzsisakem anticeliulitini kompleksa "Gelmiu siluma". Kai grisim, parasysiu ispudzius. Esu buvusi su vyru Druskininku Eglei savaitgaliniam kompleksui, labai patiko thumbup.gif Galbut vaziuosim vel, o gal i Birstona, paziuresim, Birstonas mums butu arciau, todel patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 18, 16:19)
Kita savaite vaziuojam abi su drauge i Birstono "Tulpe"pasiprocedurinti. Uzsisakem anticeliulitini kompleksa "Gelmiu siluma". Kai grisim, parasysiu ispudzius. Esu buvusi su vyru Druskininku Eglei savaitgaliniam kompleksui, labai patiko thumbup.gif Galbut vaziuosim vel, o gal i Birstona, paziuresim, Birstonas mums butu arciau, todel patogiau.

siulau vaziuoti i Birstona, oras geras, silta, labai ramu. O tulpeje man patinka, geras aptarnavimas, darbuotojai nuosirdus
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2006 10 19, 16:10)
siulau vaziuoti i Birstona, oras geras, silta, labai ramu. O tulpeje man patinka, geras aptarnavimas, darbuotojai nuosirdus

o kaip ten su nauju kompleksu birstone?? tu kazkada minejai, kad zada ten kazkokias naujoves, kazka naujo atidaryti, pameni? ax.gif zadejai, kad pranesi kas ir kaip tongue.gif

P.S. Man seklytele labai patinka, bet paskutiniu metu ten labai suprastejes maistas.. buvau pries menesi ir tikrai nusivyliau.. nors gal ir gerai, jau zinau, ko ten geriau neuzsisakineti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 20, 12:07)
o kaip ten su nauju kompleksu birstone?? tu kazkada minejai, kad zada ten kazkokias naujoves, kazka naujo atidaryti, pameni? ax.gif  zadejai, kad pranesi kas ir kaip tongue.gif

P.S. Man seklytele labai patinka, bet paskutiniu metu ten labai suprastejes maistas.. buvau pries menesi ir tikrai nusivyliau.. nors gal ir gerai, jau zinau, ko ten geriau neuzsisakineti schmoll.gif

ax.gif pagaliau ir as prisesti galiu rie supermamu forumo, nes paskutiniu metu nelabai laiko turejau schmoll.gif tikiuosi gal rudenejant dazniau uzsuksiu, o dianita neparsaiu apie naujas gydyklas del to kad ju dar neatidare ir del to nauju paslaugu pasiulyti negali... nors siaip planuoja kad gruosi atidarys ir as tik suzinojusi pranesiu; o siaip kadangi kaip suprantu reklamos i foruma nepageidaujamos tad kainu ir nededu smile.gif tik galiu pasakyti kad Tulpes sanatorija siulo papildoma savaitgalio programa "busimiems teveliams-naujos gyvybes belaukiant"
dianita o kaip tavo papuginai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2006 10 21, 15:12)
ax.gif pagaliau ir as prisesti galiu rie supermamu forumo, nes paskutiniu metu nelabai laiko turejau schmoll.gif tikiuosi gal rudenejant dazniau uzsuksiu, o dianita neparsaiu apie naujas gydyklas del to kad ju dar neatidare ir del to nauju paslaugu pasiulyti negali... nors siaip planuoja kad gruosi atidarys ir as tik suzinojusi pranesiu; o siaip kadangi kaip suprantu reklamos i foruma nepageidaujamos tad kainu ir nededu smile.gif tik galiu pasakyti kad Tulpes sanatorija siulo papildoma savaitgalio programa "busimiems teveliams-naujos gyvybes belaukiant"
dianita o kaip tavo papuginai laikosi smile.gif

tai tu man i privata parasyk kai ka nors gero suzinosi mirksiukas.gif o as va kol kas mamyte nesiruosiu tapti, tai man nelabai tas kompleksas tinka schmoll.gif
siaip tai faina butu pasiorganizuoti grupele prijaucianciu mamyciu ir dar ne (as apie save tongue.gif ) ir nuvaryti i birstona issipirkus kelias valandas koki savaitgali mirksiukas.gif as tai visai nieko pries buciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 24, 15:54)
tai tu man i privata parasyk kai ka nors gero suzinosi mirksiukas.gif  o as va kol kas mamyte nesiruosiu tapti, tai man nelabai tas kompleksas tinka  schmoll.gif
siaip tai faina butu pasiorganizuoti grupele prijaucianciu mamyciu ir dar ne (as apie save tongue.gif ) ir nuvaryti i birstona issipirkus kelias valandas koki savaitgali mirksiukas.gif  as tai visai nieko pries buciau  tongue.gif

as manau kad tokiu atsiras o kai as kazka daugiau pakalbejusi su vadybininke ispesiu tau parasysiu i az gerai, tuomet taip ir sutariam bigsmile.gif arba tiesiog kazka pajungsime norinciu ir mamyciu kurios atlektu iki birstono pasipliuskenti ir pasimegauti pirtike ir as prisijungsiu po darbo kas be ko 4u.gif
Atsakyti
Taigis, grizom su drauge is Birstono, anticeliulitinio komplekso "Gelmiu siluma". O po viso procedurinimosi, dar i seklytele uzsukom. Kadangi buvo darbo dienos vidurdienis, nesunkiai gavom patogia vietele, is kurios atsivere nuostabus vaizdelis ! biggrin.gif
Taigi, Tulpes kompleksas :Gelmiu siluma"susidare is baseino su srovemis, turkiskos pirties, viso kuno istepimo kadagiu kauke, lengvo kuno masazo su eteriniais aliejais, apvyniojimo plevele. Turbut labiausiai patiko baseinas ir pirtele. Tik, mano nuomone, baseinas siek tiek mazokas. Musu buvo gal kokie 6 zmones, bet ir tai prie geresniu sroviu vietu buvo uzimta, nelabai kur ir issitiesi. Pirtis kaip pirtis. Kadagiu kauke neblogai, istepa tokia mase, apvynioja siltai ir guli sau pusvalandi, veliau nuplauna. O masazas buvo tikrai lengvas, nieko ypatingo, kas patyres gera masaza. Apvyniojimas plevele tai is viso kazkokia pajuoka- as sakau, manes tai nereikia, o drauge tai apvyniojo i tokia maistine plevele- rankas, kojas, pecius, pilva ir liepe taip pabuti 2 val. Kiek ten is to naudos, tai nezinia. Bendrai kompleksas neblogas, bet kaina tikrai per auksta uz tokio lygio paslaugas. Sakiau, jei dar kada vaziuosiu, geriau paimti atskiras proceduras, taip pigiau iseis. Oras pasitaike neblogas, pasivaiksciojom Nemuno krantine, todel tiesiog atsipalaidavom. Kelione masina, abiems pavalgyti (karstas patiekalas+puodelis kavos) ir kompleksas dviems atsiejo sum sumarum apie 250 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 29, 00:18)
Taigis, grizom su drauge is Birstono, anticeliulitinio komplekso "Gelmiu siluma". O po viso procedurinimosi, dar i seklytele uzsukom. Kadangi buvo darbo dienos vidurdienis, nesunkiai gavom patogia vietele, is kurios atsivere nuostabus vaizdelis ! biggrin.gif
Taigi, Tulpes kompleksas :Gelmiu siluma"susidare is baseino su srovemis, turkiskos pirties, viso kuno istepimo kadagiu kauke, lengvo kuno masazo su eteriniais aliejais, apvyniojimo plevele. Turbut labiausiai patiko baseinas ir pirtele. Tik, mano nuomone, baseinas siek tiek mazokas. Musu buvo gal kokie 6 zmones, bet ir tai prie geresniu sroviu vietu buvo uzimta, nelabai kur ir issitiesi. Pirtis kaip pirtis. Kadagiu kauke neblogai, istepa tokia mase, apvynioja siltai ir guli sau pusvalandi, veliau nuplauna. O masazas buvo tikrai lengvas, nieko ypatingo, kas patyres gera masaza. Apvyniojimas plevele tai is viso kazkokia pajuoka- as sakau, manes tai nereikia, o drauge tai apvyniojo i tokia maistine plevele- rankas, kojas, pecius, pilva ir liepe taip pabuti 2 val. Kiek ten is to naudos, tai nezinia. Bendrai kompleksas neblogas, bet kaina tikrai per auksta uz tokio lygio paslaugas. Sakiau, jei dar kada vaziuosiu, geriau paimti atskiras proceduras, taip pigiau iseis. Oras pasitaike neblogas, pasivaiksciojom Nemuno krantine, todel tiesiog atsipalaidavom. Kelione masina, abiems pavalgyti (karstas patiekalas+puodelis kavos) ir kompleksas dviems atsiejo sum sumarum apie 250 Lt.

sveika Palaiminta,
malonu girdeti kad per daug nenusivylei Birstonu ir galima sakyti sanatorija ,,Tulpes", o siaip manau kad tiek pabandyti kompleksa ir tiek pavienes proceduras tikrai apsimoka o jeigu dar geras oras ta pasivaiksciot Nemuno krantine bei uzlipti ant Vytauto piliakalnio tikrai verta, juolab kad vaizdas atsiveria nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Noriu savo išsekusį diedą išvežt vasario mėn pailsėt kelioms dienoms-na, tiksliau padovanot Kalėdų ar vedybų metinių proga keletą poilsio dienelių sanatorijoje.
Pramogų kažkokių nereikia, bet pageidautina: baseinas, masažas, pirtis, treniruokliai. Ar tokius dalykėlius turi kiekviena sanatorija? Ir aišku, domina, kaip pigiau prasisukti: ar geriau užsisakyti tik nakvynę, o procedūras rinktis pagal pageidavimą ir mokėti atskirai, ar labiau apsimoka imti siūlomus paslaugų kompleksus kartu su nakvyne?
Atsakyti
grazios nuotraukeles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ele* @ 2006 12 12, 19:04)
grazios nuotraukeles bigsmile.gif

čia tu apie kokias nuotraukas kalbi??? g.gif
Atsakyti