Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

Na jums tikrai neįtiksi  :) Kabinsitės kol kažką rasit  :D Ot tas moteriškas būdas, viską jums reik žinoti  :smile.gif Ką nesitiki, kad šiais laikais gerų žmonių būna  :smile.gif ;D

Na nieks ir nesako, kad tavo kaimynė blogas žmogus wink.gif
Atsakyti
Aš ne apie kaimynę  ;) ;D
Atsakyti
neutrale, tai dėk ranką prie krūties ir sakyk visą tiesą, ko tie vyrai nori?  ;D
Atsakyti
Na jau, Neutralel, negi meginsi dabar itikint, kad negeri nerukai nes amoralu,  pas mergas neitum ne is tolo, nes tik tyra meile tau svarbu, o kaimynes tau patinka tik 70metes, nes ju didele gyvenimiska patirtis, o sportai - tai durniu ismislas, ir tikrasis grozis buna tik dvasinis?  :smile.gif Ir su draugais eit gert alaus tai tik laiko gaisinimas - laiko, kuri galetum skirti intelektualiai bendraudamas su zmona? Ir kad automobilis - tai tik susiskiekimo priemone, o pestieji  turi teise eiti per gatve palei tavo nosi?
Tik parasyk, kad taip galvoji, ir kaipmat pakeisiu savo nuomone apie vyriska gimine, iskilmingai pasizadu :-*
Atsakyti
 [smiley=lol.gif] [smiley=lol.gif] [smiley=lol.gif]
gerai parasyta

Pritariu [img]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102good_1_prv.gif[/img]
Atsakyti
negeri nerukai nes amoralu - negeriu ir nerūkau, nes man tai nepatinka  :smile.gif
pas mergas neitum ne is tolo - šiuo metu neinu, o kas bus ateity nežinau  ???
nes tik tyra meile tau svarbu - aha  :D
o kaimynes tau patinka tik 70metes - man atvirkščiai - jos nepatinka, nes pastoviai kažkuom nepatenkintos
sportai - tai durniu ismislas - žiūrint kas, ar pats sportuoji, o žiūri per teliką  :smile.gif
Ir su draugais eit gert alaus tai tik laiko gaisinimas - nėr kada  :'(
automobilis - tai tik susiskiekimo priemone - o kas daugiau  ???
pestieji  turi teise eiti per gatve palei tavo nosi - jei laikosi kelių eismo taisyklių  :smile.gif
Tik parasyk, kad taip galvoji, ir kaipmat pakeisiu savo nuomone apie vyriska gimine, iskilmingai pasizadu - neapsimoka, pas mane daug kitų trūkumų  :smile.gif sad.gif
Atsakyti
He he he ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Atsakyti
na bet internetiniam bendravimui su moteriškėmis laiko tai užtenka? ;D nors tiek gerai - dar ne visai prarastas esi ;D ;D ;D ;D
Atsakyti
[smiley=ciaas.gif]Ko vyrai nori ??? ??? ??? ???viska jie ir daro,bet jei moteris ko nori,tai jau tada negalima.Pas mergas vaiksto,tai jiems galima,bet va jei moteris i sona,tada OI NE,vyrai ziuri krepsini-gerai,va moteris"Stiliu",tai nesamones ziuri,vyrai kalba,kad moterys pletkininkes didziausios,bet man atrodo,kad vyrai dar  [smiley=hah.gif] [smiley=hah.gif]didesni [smiley=Ignored.gif].Oi tie vyrai,vyrai [smiley=heart.gif] [smiley=heart.gif],su jais blogai,be ju irgi! [smiley=box2.gif]
Atsakyti
cia gerai, neutrale, suvartei, tiesiog jegiskai...man patiko....unreal tiesiog.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D smile.gif
Atsakyti
clap.gif g.gif nu neviskas tiesa biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif geras cia biggrin.gif
Atsakyti