QUOTE(solele @ 2006 12 22, 16:21)
Sveikos,
28 diena pas mane ateina žurnalistė iš "Žurnalistinio tyrimo". Būkit geros, sutikite ir Jūs papasakot savo istoriją. Kuo daugiau mūsų bus, tuo daugiau turime šansų padėti dar negimusiems lialiukams. Nebūkime abejingos

lauksiu Jūsų kordinačių asmeninėj žinutėj.
Ačiū
Fantastiškai graži nuotrauka ir pagirtina, sakyčiau net pilietiškumo, akcija, šaunuolė!
Kai gimdžiau savo dukrelę prieš veik 9-erius metus du kart atguliau po gimdymo į ligoninę, palikusi savo najagimį vyrui. Man darė reviziją, ir kaip suprantu, tuo metu ir "užnešė" infekciją. Dukra yra "atžindas", nes tiesiog maniakiškai tada pradėjau norėti maitinti - tarsi grąžinti laiką atgal, man pavyko išvengti baisių dalykų (sepsį įtarė man), bet baisiausia, kad niekas nieko nesakė!!!!! Visi daktarai susitarę tvirtino, kad aš pati kalta

, gal kur peršalau ... , o aš su 40 temp., "palikusi" savo vaiką, su nežmoniško dydžio krūtim buvau palikta sau. Ir mano vyras norėjo kur nors kreiptis ieškoti teisybės, bet....tada dėkojau Dievui, kad tiesiog grįžau namo sveika .... ir nieko nebedariau ... Gal tik nešiodama kitus savo vaikus pradėjau domėtis daug daugiau, tapau tikrai sąmoningesnė, deja, daugely sričių savimi turi pasirūpinti visų pirma pats.