Įkraunama...
Įkraunama...

Mirties priežastis - mamos bakterijos!

Stai Jav ta tyrima daro,o Norvegjoje -ne.Priezastis- per maza rizka,t.y. per mazai leliuku mire.Gal pries pusmeti laikrasciai pirmuose puslapiuose rase kaip viena seima prarado savo dziaugsmeli.Neko nera baisiau!
As taip noriu leliuko,bet daktarai cia tikri sundaktariai(dauguma,tame tarpe ir mano daktaras).Tai bijau kad kas blogo neatsitktu kai busiu nestuke.gif .
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
28 diena pas mane ateina žurnalistė iš "Žurnalistinio tyrimo". Būkit geros, sutikite ir Jūs papasakot savo istoriją. Kuo daugiau mūsų bus, tuo daugiau turime šansų padėti dar negimusiems lialiukams. Nebūkime abejingos mirksiukas.gif lauksiu Jūsų kordinačių asmeninėj žinutėj.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2006 12 22, 16:21)
Sveikos,  4u.gif
28 diena pas mane ateina žurnalistė iš "Žurnalistinio tyrimo". Būkit geros, sutikite ir Jūs papasakot savo istoriją. Kuo daugiau mūsų bus, tuo daugiau turime šansų padėti dar negimusiems lialiukams. Nebūkime abejingos  mirksiukas.gif  lauksiu Jūsų kordinačių asmeninėj žinutėj.
Ačiū

Fantastiškai graži nuotrauka ir pagirtina, sakyčiau net pilietiškumo, akcija, šaunuolė!
Kai gimdžiau savo dukrelę prieš veik 9-erius metus du kart atguliau po gimdymo į ligoninę, palikusi savo najagimį vyrui. Man darė reviziją, ir kaip suprantu, tuo metu ir "užnešė" infekciją. Dukra yra "atžindas", nes tiesiog maniakiškai tada pradėjau norėti maitinti - tarsi grąžinti laiką atgal, man pavyko išvengti baisių dalykų (sepsį įtarė man), bet baisiausia, kad niekas nieko nesakė!!!!! Visi daktarai susitarę tvirtino, kad aš pati kalta doh.gif , gal kur peršalau ... , o aš su 40 temp., "palikusi" savo vaiką, su nežmoniško dydžio krūtim buvau palikta sau. Ir mano vyras norėjo kur nors kreiptis ieškoti teisybės, bet....tada dėkojau Dievui, kad tiesiog grįžau namo sveika .... ir nieko nebedariau ... Gal tik nešiodama kitus savo vaikus pradėjau domėtis daug daugiau, tapau tikrai sąmoningesnė, deja, daugely sričių savimi turi pasirūpinti visų pirma pats.
Atsakyti
Solele pasiskaiciusios apie tavo istorija pas Rugsejo leliukus visos Spaliukes puole to tyrimo pas savo daktarus prasyt - daugeliui is ju buvo atsakyta mazdaug "ka cia issigalvoji nereikia tau jokiu tyrimu ir pas mus jie isvis nedaromi". Tai ejo merginos pas privacius daktarus ir daresi tuos tyrimus atskirai blink.gif
As gyvenu JAV tai tas tyrimas cia tikrai yra daromas visoms be isimties nestuke.gif - rado pas mane ta bakterija, todel liepe gimdymui prasidejus nelaukt kol bus saremiai kas 2-3 minutes o varyt i ligonine anksciau, na ir gimdymo metu kas 4 val. leido antibiotikus - vaikeliui vaistu nereikejo ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2006 11 23, 17:43)
KreKre, ar galėtum pasidomėt ar tikrai daroma? Negali būt, kad Kaune VISOM daro, o Vilnius -išimtis...

Galiu atsakyti, kadangi nestuke.gif lankiausi Kaune dviejuose skirtingose gimdymo įstaigose, kai KMUK - tikrai daro visom. O vat Mažylio g.n. nei žodeliu nebuvo užsiminta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(virtualred @ 2006 12 27, 17:29)
Solele pasiskaiciusios apie tavo istorija pas Rugsejo leliukus visos Spaliukes puole to tyrimo pas savo daktarus prasyt - daugeliui is ju buvo atsakyta mazdaug "ka cia issigalvoji nereikia tau jokiu tyrimu ir pas mus jie isvis nedaromi". Tai ejo merginos pas privacius daktarus ir daresi tuos tyrimus atskirai blink.gif
As gyvenu JAV tai tas tyrimas cia tikrai yra daromas visoms be isimties  nestuke.gif  - rado pas mane ta bakterija, todel liepe gimdymui prasidejus nelaukt kol bus saremiai kas 2-3 minutes o varyt i ligonine anksciau, na ir gimdymo metu kas 4 val. leido antibiotikus - vaikeliui vaistu nereikejo ir viskas buvo thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
vat taip mamkos, esu apšalusi. TIPO NEREIKIA, norėčiau aš tokioms daktadėms papasakoti savo istoriją.

Na aš ne medikė, bet manau tam įtakos turi imuninė sistema. Jei esame sveikuolės, tai mažiau ir bacilų visokių kimba. Logiška. Bet jei nors meniausia sloga, neštumo metu buvo- aš siūlyčiau išsitirti.

Reiks pasidomėt iš kur tas KMUK gauna pinigėlių g.gif
Atsakyti
Budama nescia pries pusmeti siame forume pasiskaiciau apie sia infekcija, ir pasiklausiau savo ginekologes del to tyrimo poliklinikoje. Tai tiediog buvo numygta kad nepriklausau rizikos grupei, todel neverta to tyrimo darytis. Neuzsikreciau ja. Taciau ir nezinojau kokios rimtos pasekmes gali buti. O gaila kad poliklinikose niekas nesivargina informuoti apie tai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi gimdžiau klinikose savo mažiukię, tai man irgi darė šį tyrimą. Klinikose daro tikrai visoms be išimties. Man kažkaip aiškino, kad ji yra I lygio ligoninė, jeigu nemaišau, dėl to ir daro unsure.gif
Taigi, man padarę šiuos tyrimus rado šią bakteriją, ir gimdymo metu leido antibiotikus kas 4 val. O jei būčiau kitur kur lankiusis, ir nebūtų darę šio tyrimo, baisu ir pagalvoti, kas galėjo nutikt verysad.gif
Atsakyti
katik islydejau zurnaliste. ziurekite sausio 9 diena "zurnalisto tyrima" ax.gif
Atsakyti
Kaip ir rase Virtualred, musu spaliukes labai buvo sujude del sio tyrimo. drinks_cheers.gif As gyvenu nedideliam mieste, ejau klausiau sesutes, kad noriu darytis si tyrima. Buvau isdurninta tiesiogine to zodzio prasme, kad prisigalvoju nebutu dalyku, maziau skaityt internete apie tokius dalykus, nes per sesutes 19 metu patirti nera buve tokio dalyko. blink.gif Ir dar pas mus mieste tokiu tyrimu niekas nedaro. blink.gif Vaiksciojau su gresianciu, 32 savaite prasidejo pilvo skausmai ir isveze i ligonine Panevezyje. Ten niekas nieko neklause is karto padare si tyrima ir rado streptokoka. Labai bijojau , kad neapkresciau kudikelio. Gimdziau 38 savaite, aciu Dievui gimdymas buvo ilgas , gavau 5 dozes antibiotiku, vaikelis neapsikrete. smile.gif Dar budama nestuke.gif norejau skusti savo sesute uz tokius pasisaipymus, bet laukiau kol pagimdysiu, nes nenorejau nervuotis, o dabar viskas praejo...
Atsakyti
Man taip pat niekas nesiūlė pasidaryt šio tyrimo. Po gimdymo praėjus kelioms dienoms išleido namo kaip sveikas, o po savaitės vaikutis sunegalavo, pasirodo buvo tas streptokokas ir sepsis verysad.gif , ačiū Dievui, kad išgyveno. Niekam nelinkėčiau to patirt 4u.gif . Kad kas nors būtų užsiminęs apie tokį tyrimą tai net negalvojus būčiau pasidarius, bet daktarė net neminėjo apie tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virtualred @ 2006 12 27, 17:29)
Solele pasiskaiciusios apie tavo istorija pas Rugsejo leliukus visos Spaliukes puole to tyrimo pas savo daktarus prasyt - daugeliui is ju buvo atsakyta mazdaug "ka cia issigalvoji nereikia tau jokiu tyrimu ir pas mus jie isvis nedaromi".

Rugsėjinukės, savaime suprantama, po tavo sunkios patirties irgi puolė darytis šiuos tyrimus. Beveik visos, kiek pamenu - savo iniciatyva, ne daktarų. Aš irgi pasidalinau savo nerimu su daktare iš Grybo klinikos, ji atsakė, kad čia yra išpūstas burbulas ir nerimauti neverta, bet kitą kartą atėjus man tas tyrimas (neprašant) buvo padarytas, sumurmėjus, kad nuo šol tokia tvarka, kad visoms privaloma.
Atsakyti