Laba wakareli,
Uzsukau wisai netycia pas jus... Gimdziau pernai Kaune Krikscioniskuose gimd.namuose, man si tyrima pasiule pati gydytoja. Ir sake kad jis nera itrauktas i walstybes finansuojamu, priwalomu nesciosioms atlikti tyrimu sarasa. Na gal po metu kas ir pasikeite, dar nesidomejau

Bet jeigu dar neitrauke, gal reiktu kokia peticija wyriausybei organizuoti internete (rinkti parasus), kad itrauktu

Man nebuwo rasta sita bacila, ir tik dabar suzinojau kokia jinai gali buti pawojinga. Tada man gydytoja sake tik tiek, kad pasidarom sita tyrima bus ramiau ir man ir tau, nes gali reikti gimdymo metu suleisti waistus. Nei kam tas tyrimas, nei kas is to gali buti neaiskino, turbut kad nenugazdintu, kadangi nerado tai taip ir baigesi laimingai
solele - manau ta mintis swiesti ginekologus

wisu 100%
dauguma gydytoju kompetencija nebegali pasigirti, ir perbuki kad tai suprastu ir pripazintu kad jau nebegelbsti gywybes, o per sawo atbukima jau kelia gresme ju isaugojimui. Jiems tik didesniu atlyginimu werkt, o ne gilint zinias

Aisku wisur yra isimciu bet iskur zmogus gali zinot wisas medicinos subtilybes jei net ne wisi gydytojai zino. Manau

reiktu sawarankiskesnemis buti ir per uos 9 men kiek imanoma daugiau susirinkti info apie tyrimus, rekomendacijas ir t.t. nes negali aklai pasikliauti priwaciu ar ne priwaciu gydytoju

SEKMES wisoms, linkiu kad sioj temoj nebebutu skaudziu pasisakymu