Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

As nemegstu daryti valgyti,na isskyrus jei gera nuotaika ir uzeina noras mirksiukas.gif .Bet visada taisau mirksiukas.gif As dziaugiuosi,kad mano vyras valgo viska ir nesikabineja prie maisto,ka padarau ta suvalgo...Man tik vakariene tereikia daryti,nes pietus pavalgo darbe-valgykloje.O pusrycius valgo kas lieka is vakarienes.Savaitgaliais neprisimenu kada begaminau thumbup.gif .Sestadieni pas vienus uosvius,sekmadieni pas kitus..vien zo pas mus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 27, 11:32)
o jei mano skrandis nesveikas - tai man vyras turi gamint? nu as tada ligone, negaliu pati... ar tada kitaip? vistiek as?

Na, ačiū Dievui, aš dar sveika. Tfu tfu tfu. O kai sirgau, tai ir gamino man. Ką mokėjo, tą ir gamino. Nesakau, kad tai buvo labai skanu, bet vien tas rūpestis ką reiškia. Neleido man net iš lovos pasikelti, o kai reikėjo pas gydytojus nuvažiuot, tai ant rankų nešė iš penkto aukšto, ir po to atgal. Nežinau, mergaitės, ko jūs tokios piktos. Turbūt pavargusios nuo maisto gaminimo, ar nuo gyvenimo. O aš nesiskundžiu. Mes pasiskirstom darbus draugiškai. Ir rūpinamės vienas kitu. Ne tik aš juo ,bet ir jis manim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruošiu kasdien vakarienę, nes pietus valgome darbuose. Gal pirmais santuokos metais ir pabosdavo, bet vėliau pripratau ir man tai yra normalu.
Atsakyti
Dažnai ruošiu pusryčius,vakarienę žmonai...dažnai per laisvadienius ir pietus gaminu...tai blogai?...iškrypimas tai?...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 03 27, 15:40)
Dažnai ruošiu pusryčius,vakarienę žmonai...dažnai per laisvadienius ir pietus gaminu...tai blogai?...iškrypimas tai?...

Visiškai nešiuolaikinis vyras bigsmile.gif
Atsakyti
Ruosdavau, bet kai leliukas gime, tai dabar nevisada galiu, tai kartais netn tenka laukti kol MB pareis ir dar mane pamaitins
Atsakyti
Jei būnu namie, tai stengiuosi ką nors pagaminti, o jei kartais būna taip, jog nepadarau, tai nedarom iš to tragedijos ir nusiperkam ką nors wub.gif
Atsakyti
o as megstu gaminti ir pati labai megstu namu maista ir man gaila manojo, nes jis galetu kasdiena konservus valgyt ax.gif tai man jo labai gaila ir darau ir dar darbe kantyne labai negeras maistas tai stengiuos ir sau ir jam padaryt viena karsta nes galima pasisildyti ir dar sumustiniu kitoms dviems pertraukoms. savaitgaliai ir pusryciai jei kartu iseidinejam kartu ruosiami, jei pageidavima i ssutinka, jei ne tai jis vaziuoja sau ruosto maisto isigyt, o man nuo jo sikna auga tai stengiuos nevalgyt.su indu plovimu problemu nera anksciau buvo as gaminu jis plauna, o dabar sako kad veliau suplaus tai as viska supakuoju i indaplove ir tiek uztenka kad gaistu laika prie puodu dar to betruko kad stovet ir gramdyt juos. tongue.gif
Atsakyti
Man nuo nuotaikos priklauso ar as jam pagaminu ka ar nelabai rolleyes.gif kartais kai blogas buna tai liepiu paciam pasigamint arba nusipirkt ko nors arba ir kitais atvejais rolleyes.gif bet kai nuotaika gera ir noro yra gamint tai pagaminu ir kartais net labai pasistengiu nustebint wub.gif
Atsakyti
gaminu tik vakarienę smile.gif
Atsakyti
taip,jei tik turiu laiko
Atsakyti
Jūs gal mane pavadinsit senamadiška, bet aš tikrai nesu feministė, ir labai mėgstu rūpintis savo vyru, net ir palepinti jį. Mėgstu gaminti maistą, ir tikrai esu įsitikinus, kad tai mano pareiga (ačiū Dievui, ta pareiga sutampa su hobiu smile.gif ). Gaminau, gaminu ir gaminsiu. O vyras turi kitų pareigų, kurias tikrai atlieka be priekaištų tongue.gif .
Atsakyti