manau jei valgio gaminimas nusibosta nors prie to ir priprantama - tai jau siokia tokia lengva vergoves forma
QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 08, 13:51)
Tai gal tavo vyras labai isrankus maistui.....
Man paciai kartais malonu pagaminti vyrui vakariene arba pusrycius. Pas mus tai nera privaloma, "zmona man valgyt!!!". As iskart vyrui pasakiau, kad nesiruosiu buti ploveja, skalbeja, vireja, turi buti darbu pasidalinimas. Beto, nenoriu pratinti prie tokio lepinimo, nes poto dar pripras.Siaip dazniau gaminu valgyti del to, kad vaikas yra, bet jims nepamainomas dalykas sausi pusryciai, o jau ta tai jis ir pats gali pasidaryti
daznai ir daugiausia dar azniau valgyt darau tik as
buna isimciu kai MB priverciu kokia tai proga man patarnaut
Labai įvairiai, priklauso nuo to kaip viską suspėju. Jei nepagaminu, tai abu atsidarom šaldytuvą ir bandom ką nors iš jo išsunkti. Nėra tragedijos jei nepadarau pietų, vaikus ką nors greitai sumąstau pamaitinti, o patys būna prasisukam.
QUOTE(Jurgulė @ 2007 05 15, 15:38)
Labai įvairiai, priklauso nuo to kaip viską suspėju. Jei nepagaminu, tai abu atsidarom šaldytuvą ir bandom ką nors iš jo išsunkti. Nėra tragedijos jei nepadarau pietų, vaikus ką nors greitai sumąstau pamaitinti, o patys būna prasisukam.
tai puiku kad esat tokie lankstus visiems gyvenimo atvejams
as del saves irgi kartais nesuku galvos atsidarau saldytuva ir kaip kad mano rusakalbe drauge sako,mama plove saldytuva patiekala pasidarau .Tai reiskia surenku viskas kas liko ir sumeistrauju i viena mase
QUOTE(Qanga @ 2007 05 08, 14:00)
na dar kol kas ne vyras, o mano vaikinas
isrankus tai tikrai..
ir maitinimosi kultura musu labai skiriasi, kiek pastebejau, nes jis yra prancuzas
nuo to, kad as nepertrinu sriubos buvo tiesiog pasiurpes ..
net nzn, ar man cia uzpykt baisiausiai ir visai nebegamint ar pasimokyt kazko naujo
QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 15, 22:15)
na dar kol kas ne vyras, o mano vaikinas
bet kas zino
isrankus tai tikrai..
ir maitinimosi kultura musu labai skiriasi, kiek pastebejau, nes jis yra prancuzas
nuo to, kad as nepertrinu sriubos buvo tiesiog pasiurpes ..
net nzn, ar man cia uzpykt baisiausiai ir visai nebegamint ar pasimokyt kazko naujo
isrankus tai tikrai..
ir maitinimosi kultura musu labai skiriasi, kiek pastebejau, nes jis yra prancuzas
nuo to, kad as nepertrinu sriubos buvo tiesiog pasiurpes ..
net nzn, ar man cia uzpykt baisiausiai ir visai nebegamint ar pasimokyt kazko naujo
nei tu pyk,nei ka
QUOTE(snaige @ 2007 05 15, 23:27)
nei tu pyk,nei ka
jis nuop mazens priprates taip tai jam sunku persiorietuoti ko nevalges...va maniskis arabas ir kaip man buvo sunku
jau daabar tai moku ir arabiskai gamint,bet as kadangi neisranki man viskas skanu...todel probelmu pas mus nekyla. 
Na butu idomu ismokt kazka naujo pagamint, nes kartais megstu paeksperimentuot (bet tikrai tik labai retais kartais). Bet as siaubingai nepernesu kritikos, ir man tie zodziai, kad as blogai gaminu, buvo skaudus.
QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 15, 23:45)
Bet as siaubingai nepernesu kritikos, ir man tie zodziai, kad as blogai gaminu, buvo skaudus.
Nors is dalies jis teisus, neesu as gera vireja ir nieko negaliu sau padaryt 
net neįmk į širdį! pertrinta sriuba
ar žinai, kad prancūzijos virtuvė labai skirtinga ir priklauso nuo srities,
o šiaurės prancūzijoje valgoma tikrai riebiai su sviestiniais padažais ir pan.?
koks prancūzas imtųsi pertrinti paryžietišką svogūnų sriubą? taip, populiarios trintos, bet tai neprivaloma.
be to, nuo kada kitaip gaminti yra nemokėjimas? tu gamini pagal lietuvos virtuvės tradiciją ir nėra čia nei blogai, nei gerai. tik kitaip nei pas juos, dėl klimato, auginamų produktų ir pan.
domėtis smagu, prancūzų virtuvė skani, bet ne vienintelė. savęs nenurašyk, tegu ir jis pasimoko
QUOTE(esp @ 2007 05 16, 00:32)
net neįmk į širdį! pertrinta sriuba
ar žinai, kad prancūzijos virtuvė labai skirtinga ir priklauso nuo srities,
o šiaurės prancūzijoje valgoma tikrai riebiai su sviestiniais padažais ir pan.?
koks prancūzas imtųsi pertrinti paryžietišką svogūnų sriubą? taip, populiarios trintos, bet tai neprivaloma.
be to, nuo kada kitaip gaminti yra nemokėjimas? tu gamini pagal lietuvos virtuvės tradiciją ir nėra čia nei blogai, nei gerai. tik kitaip nei pas juos, dėl klimato, auginamų produktų ir pan.
domėtis smagu, prancūzų virtuvė skani, bet ne vienintelė. savęs nenurašyk, tegu ir jis pasimoko
ar žinai, kad prancūzijos virtuvė labai skirtinga ir priklauso nuo srities,
o šiaurės prancūzijoje valgoma tikrai riebiai su sviestiniais padažais ir pan.?
koks prancūzas imtųsi pertrinti paryžietišką svogūnų sriubą? taip, populiarios trintos, bet tai neprivaloma.
be to, nuo kada kitaip gaminti yra nemokėjimas? tu gamini pagal lietuvos virtuvės tradiciją ir nėra čia nei blogai, nei gerai. tik kitaip nei pas juos, dėl klimato, auginamų produktų ir pan.
domėtis smagu, prancūzų virtuvė skani, bet ne vienintelė. savęs nenurašyk, tegu ir jis pasimoko
jis is Pietu, jo mama sriuba visada pertrina, o mano gaminama tai net neisivaizduoju kas gautusi pertrinus, gi nesamone





