Kadangi tavo vyras toks išrankus maistui,todėl ir nejauti meilės valgio gaminimui.Man irgi tas pats,jei jau pati sugalvoju,ką gaminti,tai dažniausiai neįtinku savąjam,tai lieka nevalgęs,pats kanors pasigamina,todėl visiškai neturiu noro gaminti.O vat jei laukiu svečių,gaminu su meile,žinau,kad skaniai gaminu ir kai lieki įvertintas,smagu ir sukinėtis toj virtuvėj.
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 07 12, 07:48)
Kadangi tavo vyras toks išrankus maistui,todėl ir nejauti meilės valgio gaminimui.Man irgi tas pats,jei jau pati sugalvoju,ką gaminti,tai dažniausiai neįtinku savąjam,tai lieka nevalgęs,pats kanors pasigamina,todėl visiškai neturiu noro gaminti.O vat jei laukiu svečių,gaminu su meile,žinau,kad skaniai gaminu ir kai lieki įvertintas,smagu ir sukinėtis toj virtuvėj.
Nu ka as bepagaminciau, dazniausiai sako, kad skanu. Bet demonstruoja neapykanta galviju mesai, nors desra valgo, labai myli visokius keistus prieskonius. Ir juokais ir truputi rimtai, save vadina vegetaru

Nezinau..Kazkodel manau, kad moterys turi moketi ruosti valgyti..
Apie save - savaitgaliais man tiesiog malonumas paruosti pietums ka nors idomaus ir skanaus, atsisedame visi kartu ir pietaujame, malonumas.
Taio pat ir pusryciams ir vakarienei..O buna ir vyras kokiu blynu uztaiso sekmadieniais
Darbo dienom griztame velokai, tai buna ir desreliu musu racione, bet jei netingiu pagaminu ka nors normaliasnio.PVZ sriuba isverdu keliom dienom, tai uztenka vyrti 3 kartus per darbo savaite.
Man nelabai skanus parduotuvinis maistas, visos tos maximines salotos ne mano soniui...
be to vyro jautrus skrandis, tai nesinori ji "pickinti" visokiu slamstu...Kartais, jei nepramiegu, paruosiu jam ir kose pusryciams..
Apie save - savaitgaliais man tiesiog malonumas paruosti pietums ka nors idomaus ir skanaus, atsisedame visi kartu ir pietaujame, malonumas.

Darbo dienom griztame velokai, tai buna ir desreliu musu racione, bet jei netingiu pagaminu ka nors normaliasnio.PVZ sriuba isverdu keliom dienom, tai uztenka vyrti 3 kartus per darbo savaite.
Man nelabai skanus parduotuvinis maistas, visos tos maximines salotos ne mano soniui...

be to vyro jautrus skrandis, tai nesinori ji "pickinti" visokiu slamstu...Kartais, jei nepramiegu, paruosiu jam ir kose pusryciams..
Kadangi auginu vaikuti ir bunu namuose visa diene,o vyras dirba nuo ryto iki vakaro,tai gaminu kekviena diena kad gryzes galetu sociai pavalgytu.Butu geda jei net tiek negaleciau padaryti.Pripratau ir man tai atrodo savaime suprantamas dalykas."iseiginiauju" nuo maisto savaitgaliais kada valgome kas yra ar uzsisakome maisto i namus

kadangi nedirdau pora meteliu
tai nori nenori teko
sei as seipsau kulinare
vyras geresnis
tai teko priekaistu gauti
sake issius i kulinarinius kursus mane

sei as seipsau kulinare

vyras geresnis

tai teko priekaistu gauti

Pietus , as pavalgau kavineje, o vakariene visada gaminu as.

As tai galvoju - juk cia malonumas gaminti savo brangiesiems valgyti..Juk idedi visa duse..Aisku, kai pavargti, tai nereik saves kankinti prie puodu, bet kai laiko turi..Ar gi parduotuvinis maista gali prilygti pacios pagamintam?
Turime tokius draugus, na zodziu zmona valgyti daryti aiskiai nemoka, bet ir nebando mokytis, kas man keista..Net ir per vyro gimtadieni kai susirenkame pas jos, ant stalo parduotuveje pirktos salotos, desra, net vista kepta ne pacios o parduotuveje...Na atsiprasau, cia man nepriimtina...

Turime tokius draugus, na zodziu zmona valgyti daryti aiskiai nemoka, bet ir nebando mokytis, kas man keista..Net ir per vyro gimtadieni kai susirenkame pas jos, ant stalo parduotuveje pirktos salotos, desra, net vista kepta ne pacios o parduotuveje...Na atsiprasau, cia man nepriimtina...

QUOTE(salomejka @ 2007 07 26, 16:27)

Žmonės turi įdomesnių užsiėmimų nei valgyti daryti.
Be to, man visada keistas stebėjimasis, kaip čia žmona valgyt daryt nemoka ir nesimoka. Kodėl nesistebima dėl vyro tuomet? Kiek suprantu, nė vienas iš jų nemoka.
Gaminu kiekviena diena, vyras turbut tik kiausiniene issikept moketu

Musu seimoj valgyti darau tik as , nes maniskis nelabai ka ir moka

Kasdien tikrai negaminu, tik kai uzeina noras didelis ar koki recepta ispudinga randu, tai visa diena galiu virtuvej prastovet. Vyrui irgi retkarciais taip buna,tai vos nesusimusam del virtuves
Bet cia taip retai musu seimoj
Nors kai dar nebuvom apsizenije, jis zadejo,kad tik jis valgyt darys visalaik, nes as nemegstu prie puodu stovet 
Papildyta:
Kad man toki vyra

Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 07 26, 17:19)
Kad man toki vyra