Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Kai noriu gaminu, kai tingiu prasisuku su pusfabrikaciais, vyras kiekviena karta labai pagiria gal bijo, kad visai nenustociau gamint, o siaip karta viena pazystama "protino" sake jei taip prie puodu nesistengi pas kita iseis , kuri pasistengs, gryzus vyrui uzsiminiau tai sake " nepergyvenk ne del kugelio isimylejau" nu tai ir nepergyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 28, 14:03)
tai sake " nepergyvenk ne del kugelio isimylejau" nu tai ir nepergyvenu  ax.gif

Visi taip sako...bet va mano švogeris jau su trečia gyvena...ta nors "balandėlius" moka išvirt...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 13:14)
Visi taip sako...bet va mano švogeris jau su trečia gyvena...ta nors "balandėlius" moka išvirt...

"visi taip sako" lotuliukas.gif doh.gif

o del balandeliu ar ko ten-tai ot nemastantis diedas..kam vargt per tris-vireju lietuvoj maza??? bigsmile.gif ..imi kokia ir gyveni is meiles "balandziams" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 28 liepos 2007 - 13:20
QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 14:14)

nu tu matai, a tai kodel jis per darbo birza zmonos neieskojo, kiek laiko vargselis sugaiso
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 07 28, 14:20)
vireju lietuvoj maza???

Mažėja geometrine progresija...statistikos nepateiksiu...bet pamenu tamstai virtuvė irgi baubas?...nešneku apie pasakas apie meilę per vyro skrandį...ale maitintis visą gyvenimą restorane,kavinėj,ar šaldytais maximos koldūnais?...gali pamalšint pradžioj vyro alkį karštais patiekalais lovoj...ale viskas kažkada atšąla...o valgyt norisi kasdien...
Šiaip švogeriui "balandėliai" kasdien jau pabodo...ieško įvairesnio meniu...ir lova čia ne prie ko...
Gal visgi ta virtuvė kažką reiškia...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 13:49)
bet pamenu tamstai virtuvė irgi baubas?...

lotuliukas.gif ..nu bet salia manes vyras tikrai ne del blyneliu ar kotletu su idaru lotuliukas.gif ..kiekvienas renkasi pagal save..kam reikia mylymosios,kam meiluzes,kam tarnaites rolleyes.gif ...jei tik tai tenkina ir kita puse-tai ura valio biggrin.gif

bet gyventi su kazkuom del skaniu pietu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....

ei dabar tegu varo i kinija,jei balandziai pabodo....kiniskas maistas skanus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 28 liepos 2007 - 13:53
QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 14:49)
Mažėja geometrine progresija...statistikos nepateiksiu...bet pamenu tamstai virtuvė irgi baubas?...nešneku apie pasakas apie meilę per vyro skrandį...ale maitintis visą gyvenimą restorane,kavinėj,ar šaldytais maximos koldūnais?...gali pamalšint pradžioj vyro alkį karštais patiekalais lovoj...ale viskas kažkada atšąla...o valgyt norisi kasdien...
Šiaip švogeriui "balandėliai" kasdien jau pabodo...ieško įvairesnio meniu...ir lova čia ne prie ko...
Gal visgi ta virtuvė kažką reiškia...

gali vyras ir nesimaitint saldytais koldunais is maksimos, o pats gamint flirt.gif
Atsakyti
mano brangusis zino, kad jei jau tingiu nebus nieko valgyti, tai gamina jisai ir tvarkosi tada, ir indus plauna, nes yra toks stebuklingas tas mano zodis "As siandien tingiu" lotuliukas.gif tik tingiu tai daznai ir labai, tai kartais taip kazkaip jis kencia lotuliukas.gif sake susitaike su tuo smile.gif siaip taip, kad tik as ruosciau viena retai, nes jo darbas buna butinai prilupti bulviu, nes man labai nepatinka schmoll.gif
karatis pasiskundzia, kad galeciau dazniau gaminti, bet atsakau, kad nu tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 28, 14:03)
Kai noriu gaminu, kai tingiu prasisuku su pusfabrikaciais, vyras kiekviena karta labai pagiria gal bijo, kad visai nenustociau gamint, o siaip karta viena pazystama "protino" sake jei taip prie puodu nesistengi pas kita iseis , kuri pasistengs, gryzus vyrui uzsiminiau tai sake " nepergyvenk ne del kugelio isimylejau" nu tai ir nepergyvenu  ax.gif

Na jei visai nedaro zmona valgyt ar daro nevalgomai (ir ypac jei kitose srityse nera liuks), tai gal biggrin.gif Bet vien del maisto tai nemanau, kad galetu palikt. O va isimylet uz skanu maista tai galima ax.gif
O as siandien zadejau taip skaniai vyrui padaryt valgyt, dar ir jo megstamiausia tingini padariau, bet susipykom ir neduosiu nieko jam, tegu valgo ka nori bash.gif
Atsakyti
kai turiu laisvadieni tai visada gaminu ka nors skanaus, nes darbo dienomis tai as retas svecias virtuveje. ir ryt laukiu dvi savaites nesimateme tai jau reikes ka nors gardaus sugalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samone @ 2007 08 03, 13:13)
kai turiu laisvadieni tai visada gaminu ka nors skanaus, nes darbo dienomis tai as retas svecias virtuveje. ir ryt laukiu dvi savaites nesimateme tai jau reikes ka nors gardaus sugalvoti smile.gif

Man labiausiai patinka kartu gaminti ax.gif
Atsakyti
Pradzioje stengiausi itikti, tai gamindavau ir pusrycius ir pietus ir vakariene. Paskui drauge mane paprotino (aciu jai 4u.gif ). Nuo tada gaminu tik pietus. Pradzioje vyras buvo ziauriai nepatenkintas, paskui apsiprato, nors retkarciais primena, kad va isejau nevalges i darba. As jam visada atkertu, kad saldytuvas neuzrakintas.
o dabar, tikriausiai dar paprotingejau lotuliukas.gif , tai karta i savaite, kai labai tingiu, liepiu vyrui i valgykla nueiti.
Atsakyti