Kai noriu gaminu, kai tingiu prasisuku su pusfabrikaciais, vyras kiekviena karta labai pagiria gal bijo, kad visai nenustociau gamint, o siaip karta viena pazystama "protino" sake jei taip prie puodu nesistengi pas kita iseis , kuri pasistengs, gryzus vyrui uzsiminiau tai sake " nepergyvenk ne del kugelio isimylejau" nu tai ir nepergyvenu

QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 13:14)
Visi taip sako...bet va mano švogeris jau su trečia gyvena...ta nors "balandėlius" moka išvirt...
"visi taip sako"

o del balandeliu ar ko ten-tai ot nemastantis diedas..kam vargt per tris-vireju lietuvoj maza???

QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 14:14)
Visi taip sako...bet va mano švogeris jau su trečia gyvena...ta nors "balandėlius" moka išvirt...
nu tu matai, a tai kodel jis per darbo birza zmonos neieskojo, kiek laiko vargselis sugaiso
QUOTE(Afroditte @ 2007 07 28, 14:20)
vireju lietuvoj maza???
Mažėja geometrine progresija...statistikos nepateiksiu...bet pamenu tamstai virtuvė irgi baubas?...nešneku apie pasakas apie meilę per vyro skrandį...ale maitintis visą gyvenimą restorane,kavinėj,ar šaldytais maximos koldūnais?...gali pamalšint pradžioj vyro alkį karštais patiekalais lovoj...ale viskas kažkada atšąla...o valgyt norisi kasdien...
Šiaip švogeriui "balandėliai" kasdien jau pabodo...ieško įvairesnio meniu...ir lova čia ne prie ko...
Gal visgi ta virtuvė kažką reiškia...
QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 13:49)
bet pamenu tamstai virtuvė irgi baubas?...

bet gyventi su kazkuom del skaniu pietu

ei dabar tegu varo i kinija,jei balandziai pabodo....kiniskas maistas skanus

QUOTE(GalBut @ 2007 07 28, 14:49)
Mažėja geometrine progresija...statistikos nepateiksiu...bet pamenu tamstai virtuvė irgi baubas?...nešneku apie pasakas apie meilę per vyro skrandį...ale maitintis visą gyvenimą restorane,kavinėj,ar šaldytais maximos koldūnais?...gali pamalšint pradžioj vyro alkį karštais patiekalais lovoj...ale viskas kažkada atšąla...o valgyt norisi kasdien...
Šiaip švogeriui "balandėliai" kasdien jau pabodo...ieško įvairesnio meniu...ir lova čia ne prie ko...
gali vyras ir nesimaitint saldytais koldunais is maksimos, o pats gamint

mano brangusis zino, kad jei jau tingiu nebus nieko valgyti, tai gamina jisai ir tvarkosi tada, ir indus plauna, nes yra toks stebuklingas tas mano zodis "As siandien tingiu"
tik tingiu tai daznai ir labai, tai kartais taip kazkaip jis kencia
sake susitaike su tuo
siaip taip, kad tik as ruosciau viena retai, nes jo darbas buna butinai prilupti bulviu, nes man labai nepatinka
karatis pasiskundzia, kad galeciau dazniau gaminti, bet atsakau, kad nu tingiu

karatis pasiskundzia, kad galeciau dazniau gaminti, bet atsakau, kad nu tingiu

QUOTE(tiekto @ 2007 07 28, 14:03)
Kai noriu gaminu, kai tingiu prasisuku su pusfabrikaciais, vyras kiekviena karta labai pagiria gal bijo, kad visai nenustociau gamint, o siaip karta viena pazystama "protino" sake jei taip prie puodu nesistengi pas kita iseis , kuri pasistengs, gryzus vyrui uzsiminiau tai sake " nepergyvenk ne del kugelio isimylejau" nu tai ir nepergyvenu 

Na jei visai nedaro zmona valgyt ar daro nevalgomai (ir ypac jei kitose srityse nera liuks), tai gal

O as siandien zadejau taip skaniai vyrui padaryt valgyt, dar ir jo megstamiausia tingini padariau, bet susipykom ir neduosiu nieko jam, tegu valgo ka nori

kai turiu laisvadieni tai visada gaminu ka nors skanaus, nes darbo dienomis tai as retas svecias virtuveje. ir ryt laukiu dvi savaites nesimateme tai jau reikes ka nors gardaus sugalvoti

QUOTE(samone @ 2007 08 03, 13:13)
kai turiu laisvadieni tai visada gaminu ka nors skanaus, nes darbo dienomis tai as retas svecias virtuveje. ir ryt laukiu dvi savaites nesimateme tai jau reikes ka nors gardaus sugalvoti 

Man labiausiai patinka kartu gaminti

Pradzioje stengiausi itikti, tai gamindavau ir pusrycius ir pietus ir vakariene. Paskui drauge mane paprotino (aciu jai
). Nuo tada gaminu tik pietus. Pradzioje vyras buvo ziauriai nepatenkintas, paskui apsiprato, nors retkarciais primena, kad va isejau nevalges i darba. As jam visada atkertu, kad saldytuvas neuzrakintas.
o dabar, tikriausiai dar paprotingejau
, tai karta i savaite, kai labai tingiu, liepiu vyrui i valgykla nueiti.

o dabar, tikriausiai dar paprotingejau