Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Kartais valgom mieste, bet valgyti gaminu beveik visa laika. Buna, kad tingiu - tada mieste valgom. Manau, kad moters pareiga yra gaminti maista. smile.gif
Atsakyti
Visada stengiuosi gaminti,nera nieko geriau uz namini maista,daznai tiesiog vyro pasiklausiu ko noretu pietums 4u.gif
Atsakyti
kadangi as is darbo pirma pareinu, tai tenka man ''malonumas'' virtuveje pasisukti... taciau ir bunu lepinama savaitgaliais - pusryciai mylimojo galvos skausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Ruosiau...Beveik visada as ruosiu valgyt smile.gif nes man tai laaaaabai patinka... smile.gif
Atsakyti
Tai kad mes kartu prie stalo susėdam tik vakarienei visi. O pietus tenka iš ryto atsikėlus paruošt ir įdėt , nes MB neturi galimybių pietauti namie ar mieste - šildo mikrobangėj darbo vietoj...
Atsakyti
kaip kada - dazniau as 4u.gif ..bet neretai ir kartu, ir is MB sulaukiu siurprizu wub.gif
Atsakyti
darbo dienomis as,o savaitgaliais vyras. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As visada ruosiu savo vyrui pietus, nebent sugalvojame pietauti ne namuose. Esu labai patenkint, kada galiu savo vyra nustebinti imantriais patiekalais.
Atsakyti
kaip kada.jei vyras namie man visada padeda virtuvej.jei as dirbu jis padaro ,jei jis-as padarau. smile.gif
Atsakyti
Pietus ruosiu visuomet, nes maistas namuose gamintas daug skanesnis (skaniai gaminu tongue.gif ) ir zinai ka valgai mirksiukas.gif Gaminu visai seimai, negaliu isskirti vien MB mirksiukas.gif
Buna dienu, kai uzeina tingulys, tuomet pasilepiname kavinukes maistu, arba sekmadieniniais pietumis pas mano mama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 06 kovo 2009 - 19:00
visada darau as smile.gif
Atsakyti
visada gaminu valgyt,retkarčiais vyras pagamina smile.gif
Atsakyti