ruosiu, kai saldytuve nera ko pasisildyti, tai prigaminu kelioms dienoms ir ramu
nes kiekviena diena neturiu kada, supranta maniskis ir nepyksta
taip ,o kas daugiau paruos .
Šiandien vyras paruošė. Bet... Liepsna tokia pakilo, kad aprūko spintelė. Ir kas šveitė? Aš.. Nes vyras kelias dienas ir taip palauktų, bet kaip atrodė baisiai, kad neapsikenčiau.
Laimė, kai paruošia per 2 mėn kartą, bet daug tvarkymo.
Laimė, kai paruošia per 2 mėn kartą, bet daug tvarkymo.
jau tokio kažką įdomaus tai gaminam dažniausiai tik savaitgaliais, dažnai kartu (na tiksliau jis gamina, aš pjaustau ir plaunu
)
o paprastom dienom, tai dažniausiai pietaujam kur papuola...
o paprastom dienom, tai dažniausiai pietaujam kur papuola...
Ruosiu,bet savaitgaliais jei turim laiko,einam kur...
Neruošiu nieko, jis man ruošia
Ruosiu vakariene, nes pietums ne visada grizta. Jei kartais grizta - gauna pasildytus vakarienes likucius
MB pietums namo negrizta, todel kartais idedu pietus i darba
QUOTE(Zvirbliuke @ 2003 10 30, 22:35)
Jei ši tema jau kažkur buvo, prašom informuoti 8)
Savo vyrui pietų nedarau beveik niekada. Va kokia netikusi žmona ;D Virtuvė išvis ne mano amplua
Tiesa, anksčiau stengdavausi, bet mano vyro apetitas... :-/ Jam vis reikia tūkstantį darbų padaryti, o apie maistą dažniausiai prisimenama apie vidurnaktį, tada, kai viskas seniai atšalę ir nebeskanu. Tai nutariau pagailėti produktų ir savo laiko ( juolab, kad mūsų kulinariniai skoniai absoliučiai skiritngi). Laisvu laiku verčiau išeinu su vaiku paisvaikščioti, užsiimu moksliais ar tiesiog bendrauju su jumis šiam forume
O ir vyras šiuo klausimu visiškai "netradicinis", jam labiau reikia manęs kaip įdomios pašnekovės, asmenybės nei geros kulinarės
O kai jau labai norisi ko nors skanaus, užsisakom maisto į namus 
O kaip jūsų šeimose? Ruošiat pietus? O gal einat valgyti į miestą ar užsakinėjat?
Savo vyrui pietų nedarau beveik niekada. Va kokia netikusi žmona ;D Virtuvė išvis ne mano amplua
O kaip jūsų šeimose? Ruošiat pietus? O gal einat valgyti į miestą ar užsakinėjat?
o as dievinu gaminti.man tai ne darbas,o malonumas