QUOTE(gretux @ 2008 05 02, 13:00)
Sveikos mergaites

vel lankausi sitam skyreli. Zodziu buvau jau rasius kad turejau guzeliu,juos tikrino echoskopu,nieko blogo nerado,visa laiminga gryztu i UK bet ir vel...

apciuopiu pas save guza,tik vieta jo ne pacioj kruti o po ja jis kietas,skausmingas ir lyg butu priauges prie krutines lastos,ta prasme visiskai nepaslankus

Po menesio lekiu i Lt ir vel tyrimai,laukimas,nervai ech...
Sveika
norejau paklaust - o kodel tu cia uk nesityrei? As buvau radus guzeli ir nuejau uk. Dare biopsija, nieko blogo nerado, bet kadangi ta fibroadenoma buvo pakankamai didele ir skausminga, paskyre laika operacijai. Apie savo vidine busena geriau patylesiu. Stebiuosi, kaip vyras su manim istvere. Po operacijos praejus menesiui vis dar jauciau skausma operuotoj vietoj. Grizus i LT pasirodziau daktarei, tad rado toj pacioj vietoj ataugusia ir plius 3 toj pacioj kruty ir 2 kitoj. Buvau ir privacioj klinkoj ir Onkologiniame, ir cia uk - liepe stebet, nes tokiu mazu nera tikslo pjaut. Tad taip ir tikrinuosi kas puse metu cia ir LT. Tik pastojus vel nuejau cia pas daktara, apciupinejo, nieko itartino nerado. Nuramino, kad nei vaikiukui, nei zindymui tai netrukdys...
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 24, 12:47)
Aš irgi vakar grįžau po patikros.Radau pas save guzelį,užsirašiau,kantriai laukiau.Bet vakar buvau tikras nervų kamuolys.Laukiau neaišku kokių rezultatų,bijojau,kad nebūtų blogi.Padarė echoskopiją,ėmė iš guzelio kraujo ligtai.Nustatė fibrodenomą,siūlė palaukt su operacija,nes esu labai jauna,bet liepė stebėt tris mėnesius,nenaudot jokių KT,neplanuot

.Kaip daktarė sakė gali būti priežastis būtent mano sveikatoj,kad atsirado toks darinys(liepė pereit visus daktarus).Dar ir šiandien esu šoke,negaliu atsigaut,kad viskas ok,pastoviai verkiu.Neinasi nusiramint dar ir dėl to,kad man atrodė,kad guzelis mažas,pasirodo 16,9mm(daktarės žodžiais sakant didokas).Dar plius guzelis buvo neskausmingas,jo net nejausdavau,bet vakar iš jo ėmė kraują,tai ir šiandien dar skauda,kai pačiupinėju.Ar taip turi būt?
Jei guzelis neskausmingas ir biopsija parodo, kad jis nepiktybinis, tada operuoja tik didesnius kaip 2,5cm.