Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(Ikulia @ 2008 05 07, 14:44)
Gydytojai nuo kokiu 9 val ryto buna operacineje. Galima paskambinti i skyriu ir pasiteirauti kelinta valanda po operacijos gydytojas bus kabinete.
Sestadieniais neoperuoja, nebent perkelta kokia darbo diena buna.
Operuoja jie visi ten gerai: ir Ostapenko, ir Bruzas, ir Mudenas. Skiriasi ju bendravimo budas. Ir prieziura.
Sekmes  4u.gif

O tai pas ką geresnė priežiūra? Na skystablauzdė aš esu... doh.gif Noriu, kad viskas būtų gerai
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2008 05 08, 10:19)
O tai pas ką geresnė priežiūra? Na skystablauzdė aš esu...  doh.gif Noriu, kad viskas būtų gerai

Mano subjektyvi numone:

Mudenas - toks konkretus, teismukiskas, be jokiu siusi-pusi-musi...
Bruzas - labai korektiskas, inteligentiskas, bet nekalba daug
Ostapenko - nuolat uzsiemes, bet visada su sypsena ir siusi-pusi-musi

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 08 gegužės 2008 - 13:08
QUOTE(Ikulia @ 2008 05 08, 13:57)
Mano subjektyvi numone:

Mudenas - toks konkretus, teismukiskas, be jokiu siusi-pusi-musi...
Bruzas - labai korektiskas, inteligentiskas, bet nekalba daug
Ostapenko - nuolat uzsiemes, bet visada su sypsena ir siusi-pusi-musi

mirksiukas.gif

Ačiū tau labai už informaciją wub.gif . Bandysiu susirast kurį nors. Gavau Ostapenko mobilų, bet kaži ar gražu skamint g.gif jie gi ten pastoviai užimti
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2008 05 08, 14:22)
Ačiū tau labai už informaciją wub.gif . Bandysiu susirast kurį nors. Gavau Ostapenko mobilų, bet kaži ar gražu skamint  g.gif jie gi ten pastoviai užimti

Grazu-grazu smile.gif

Tokiu laiku ir bandyk. Negales kalbet-neatsakys.
Atsakyti
Šiandien grįžau iš ligoninės, jau po operacijos. Operavo sk.vedėjas Ostapenko. Labai paprastai pavyko susitarti. Manau tikrai geras gydytojas, visi ten apie jį tik geru žodžiu mini. Tiesa, tiesiai sako viska kaip yra ir kaip gali būti. Tad prieš operaciją nerimo buvo pilnos kelnes, o dar aplinka tokia... blink.gif Labai patiko, kad nereikėjo ilgai laukti rezultatu. Jau reanimacijoj tik pramerkus akis pamaciau jį, o jis išsisiepes sako - viskas gerai, radom tai ko ir tikėjomės, nieko papildomo biggrin.gif Sako pasnausk dar ir dingo. Po valandos atėjo jau į palatą ir papasakojo detaliau. Dabar aišku dar skauda, bet niekis sugysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2008 05 23, 17:05)
Šiandien grįžau iš ligoninės, jau po operacijos. Operavo sk.vedėjas Ostapenko. Labai paprastai pavyko susitarti. Manau tikrai geras gydytojas, visi ten apie jį tik geru žodžiu mini. Tiesa, tiesiai sako viska kaip yra ir kaip gali būti. Tad prieš operaciją nerimo buvo pilnos kelnes, o dar aplinka tokia... blink.gif Labai patiko, kad nereikėjo ilgai laukti rezultatu. Jau reanimacijoj tik pramerkus akis pamaciau jį, o jis išsisiepes sako - viskas gerai, radom tai ko ir tikėjomės, nieko papildomo  biggrin.gif Sako pasnausk dar ir dingo. Po valandos atėjo jau į palatą ir papasakojo detaliau. Dabar aišku dar skauda, bet niekis sugysim  blush2.gif

Labutis smile.gif Sveikinu kad viskas gerai thumbup.gif Skausmas praeis,svarbiausia kad nerado nieko blogo. Norėjau paklausti kiek laukiai konsultacijos poliklinikoje? Aš paskambinau norėjau užsirašytis pas Stakionį ar Lukšytė tai tik rugsėjui mėnėsiui doh.gif Tau irgi tiek reikėjo laukti? Man prieš keleta metų išoperota fibrodenoma, po porą metų vėl užčiopiau guzelį doh.gif Tyriausiau pas Tutku Centro poliklinikoje.Tai pasakė kad gali būti mastopatija ir cistos? Vėlaiu pastojau maitinau, o dabar labai noriu greičiau pasitikrintis ir kad puncija padarytu.
Atsakyti
Aš irgi vakar grįžau po patikros.Radau pas save guzelį,užsirašiau,kantriai laukiau.Bet vakar buvau tikras nervų kamuolys.Laukiau neaišku kokių rezultatų,bijojau,kad nebūtų blogi.Padarė echoskopiją,ėmė iš guzelio kraujo ligtai.Nustatė fibrodenomą,siūlė palaukt su operacija,nes esu labai jauna,bet liepė stebėt tris mėnesius,nenaudot jokių KT,neplanuot 2.gif .Kaip daktarė sakė gali būti priežastis būtent mano sveikatoj,kad atsirado toks darinys(liepė pereit visus daktarus).Dar ir šiandien esu šoke,negaliu atsigaut,kad viskas ok,pastoviai verkiu.Neinasi nusiramint dar ir dėl to,kad man atrodė,kad guzelis mažas,pasirodo 16,9mm(daktarės žodžiais sakant didokas).Dar plius guzelis buvo neskausmingas,jo net nejausdavau,bet vakar iš jo ėmė kraują,tai ir šiandien dar skauda,kai pačiupinėju.Ar taip turi būt?
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 23, 18:30)
Labutis smile.gif Sveikinu kad viskas gerai thumbup.gif Skausmas praeis,svarbiausia kad nerado nieko blogo. Norėjau paklausti kiek laukiai konsultacijos poliklinikoje? Aš paskambinau norėjau užsirašytis pas Stakionį ar Lukšytė tai tik rugsėjui mėnėsiui doh.gif Tau irgi tiek reikėjo laukti? Man prieš keleta metų išoperota fibrodenoma, po porą metų vėl užčiopiau guzelį doh.gif Tyriausiau pas Tutku Centro poliklinikoje.Tai pasakė kad gali būti mastopatija ir cistos? Vėlaiu pastojau maitinau, o dabar labai noriu greičiau pasitikrintis ir kad puncija padarytu.

Nu jo, pas Lukšytė reikia ilgai laukti. Laukdavau apie porą mėn. O tau taip ilgai, todėl kad vasarą ant nosies. Jie juk atostogaus. Bet ji man ir paskyrė operaciją. Pas mane mastopatija jau 10 metų. Dabar man 30 schmoll.gif Po pirmo vaiko gimdymo ir maitinimo atsirado tas guzelis (cistos), tuomet buvo apie 7mm. Bet aš tuo laiku jau laukiaus antro - pametinukai blink.gif Gyd.Bružas tada patarė nieko nedaryt. Pagimdyt, maitint ir kai baigsiu tada ziuret. Kai baigiau - mano skaudulys buvo jau 2cm diametro. Istyrus sakė, kad tai cistų koglomeratas (sankaupa). Bandė gydyt vaistais apie metus, bet nieks nesikeitė, tai nutarė operuot. Ostapenko irgi sake, kad ner ko laukt. O ir biopsija dažnai būna neiformatyvi. Sako darinys pas tave 2cm, o piktos ląstelės būna susitelkusios ir į 2-3mm. Todėl imant biopsiją, dažnai nepataiko. Viskas paaiškėja operacijos metu. Sakė, kad pavienių nedidelių cistų (aš turiu tokiu - pan.po 5mm) šalinti nereikia. Reikia stebėt kaip jos kinta. Žodžiu, pabuvus ten padariau išvadą, kad reikia kiek galima dažniau tikrintis. Nes paskui gali būti verysad.gif
Atsakyti
aš tikrinaus prieš 2 mėn, dabar vizitas laukia po mėn, turiu cistų, bet esu nestuke.gif tai kol kas tik stebi ir liepė pamasažuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 05 02, 13:00)
Sveikos mergaites 4u.gif vel lankausi sitam skyreli. Zodziu buvau jau rasius kad turejau guzeliu,juos tikrino echoskopu,nieko blogo nerado,visa laiminga gryztu i UK bet ir vel... verysad.gif apciuopiu pas save guza,tik vieta jo ne pacioj kruti o po ja jis kietas,skausmingas ir lyg butu priauges prie krutines lastos,ta prasme visiskai nepaslankus verysad.gif Po menesio lekiu i Lt ir vel tyrimai,laukimas,nervai ech... verysad.gif

Sveika
norejau paklaust - o kodel tu cia uk nesityrei? As buvau radus guzeli ir nuejau uk. Dare biopsija, nieko blogo nerado, bet kadangi ta fibroadenoma buvo pakankamai didele ir skausminga, paskyre laika operacijai. Apie savo vidine busena geriau patylesiu. Stebiuosi, kaip vyras su manim istvere. Po operacijos praejus menesiui vis dar jauciau skausma operuotoj vietoj. Grizus i LT pasirodziau daktarei, tad rado toj pacioj vietoj ataugusia ir plius 3 toj pacioj kruty ir 2 kitoj. Buvau ir privacioj klinkoj ir Onkologiniame, ir cia uk - liepe stebet, nes tokiu mazu nera tikslo pjaut. Tad taip ir tikrinuosi kas puse metu cia ir LT. Tik pastojus vel nuejau cia pas daktara, apciupinejo, nieko itartino nerado. Nuramino, kad nei vaikiukui, nei zindymui tai netrukdys...

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 24, 12:47)
Aš irgi vakar grįžau po patikros.Radau pas save guzelį,užsirašiau,kantriai laukiau.Bet vakar buvau tikras nervų kamuolys.Laukiau neaišku kokių rezultatų,bijojau,kad nebūtų blogi.Padarė echoskopiją,ėmė iš guzelio kraujo ligtai.Nustatė fibrodenomą,siūlė palaukt su operacija,nes esu labai jauna,bet liepė stebėt tris mėnesius,nenaudot jokių KT,neplanuot  2.gif .Kaip daktarė sakė gali būti priežastis būtent mano sveikatoj,kad atsirado toks darinys(liepė pereit visus daktarus).Dar ir šiandien esu šoke,negaliu atsigaut,kad viskas ok,pastoviai verkiu.Neinasi nusiramint dar ir dėl to,kad man atrodė,kad guzelis mažas,pasirodo 16,9mm(daktarės žodžiais sakant didokas).Dar plius guzelis buvo neskausmingas,jo net nejausdavau,bet vakar iš jo ėmė kraują,tai ir šiandien dar skauda,kai pačiupinėju.Ar taip turi būt?

Jei guzelis neskausmingas ir biopsija parodo, kad jis nepiktybinis, tada operuoja tik didesnius kaip 2,5cm.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 24, 14:47)
Aš irgi vakar grįžau po patikros.Radau pas save guzelį,užsirašiau,kantriai laukiau.Bet vakar buvau tikras nervų kamuolys.Laukiau neaišku kokių rezultatų,bijojau,kad nebūtų blogi.Padarė echoskopiją,ėmė iš guzelio kraujo ligtai.Nustatė fibrodenomą,siūlė palaukt su operacija,nes esu labai jauna,bet liepė stebėt tris mėnesius,nenaudot jokių KT,neplanuot  2.gif .Kaip daktarė sakė gali būti priežastis būtent mano sveikatoj,kad atsirado toks darinys(liepė pereit visus daktarus).Dar ir šiandien esu šoke,negaliu atsigaut,kad viskas ok,pastoviai verkiu.Neinasi nusiramint dar ir dėl to,kad man atrodė,kad guzelis mažas,pasirodo 16,9mm(daktarės žodžiais sakant didokas).Dar plius guzelis buvo neskausmingas,jo net nejausdavau,bet vakar iš jo ėmė kraują,tai ir šiandien dar skauda,kai pačiupinėju.Ar taip turi būt?

Kiek žinau fibroadenomas rekomenduoja išsioperuot. Jei palnuoji vakiuką, tai prieš pastojant geriau.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 05 25, 12:49)
Sveika
norejau paklaust - o kodel tu cia uk nesityrei?  As buvau radus guzeli ir nuejau uk. Dare biopsija, nieko blogo nerado, bet kadangi ta fibroadenoma buvo pakankamai didele ir skausminga, paskyre laika operacijai. Apie savo vidine busena geriau patylesiu. Stebiuosi, kaip vyras su manim istvere. Po operacijos praejus menesiui vis dar jauciau skausma operuotoj vietoj. Grizus i LT pasirodziau daktarei, tad rado toj pacioj vietoj ataugusia ir plius 3 toj pacioj kruty ir 2 kitoj. Buvau ir privacioj klinkoj ir Onkologiniame, ir cia uk - liepe stebet, nes tokiu mazu nera tikslo pjaut. Tad taip ir tikrinuosi kas puse metu cia ir LT. Tik pastojus vel nuejau cia pas daktara, apciupinejo, nieko itartino nerado. Nuramino, kad nei vaikiukui, nei zindymui tai netrukdys...
Jei guzelis neskausmingas ir biopsija parodo, kad jis nepiktybinis, tada operuoja tik didesnius kaip 2,5cm.

Kad as cia nelabai pasitikiu gydytojais ax.gif ,greit i Lt skrendu tai ten ir tirsiuos.ACIU uz pastebejima,ateiti gal bandysiu cia eiti pas GP kad nukreiptu pas momologa.
Atsakyti