Liko 2 savaitės iki vestuvių. Jaučiau, kad vyksta didelis bruzdesys draugių tarpe, supratau, kad mergvakaris bus, tačiau likus ~1 savaitei iki vestuvių.
O tai tau! kai visai nesitiki, o tave užklumpa vidury baltos dienos gatvėje... Jau pradedu atsigauti nuo vakar mane sukrėtusio labai malonaus šoko;)
Mano istorija:
su sese buvom susitarę šeštadienį nueiti į soliariumą, o paskui - pasidairyti bižuterijos vestuvėms. (Iš namų, kaip savaitgalį - išėjau visai paprastai apsirengus, su sportiniais batais, paprastom kelnėm...) Po soliariumo traukėm link Akropolio, o ji staiga prie sankryžos mane ėmė tempti visai į kitą pusę, sakydama, kad kitoj gatvės pusėj - jos sena kolegė, kurios nenori matyti. Gatvėje stovėjo su kaspinu papuoštas autobusiukas. Atsisukau, sakau "o, žiūrėk, vestuvės!" - ir tuo metu iššoko tuntas (gal net 8) mano kolegių

Stovėjau visiškai pasimetus - juk netikėta

Važiuojantys pro šalį pypsino, tai jos man parodė ant autobusiuko galo priklijuotą gražiausiai išpieštą plakatą "IŠTEKU".
Važiuojant buvo smagu, ošėm, gurkšnojom Martini ir "Gerą", o jos mane vis atkalbinėjo "NETEKĖK". Sakė "šiandien turėsi įvykdyti keletą užduočių, kurios - šventai tikim - padės tau susiprasti, kad tekėti neverta;)" Nuvežė jos mane (ir akis buvo užrišę) į Riešės žirgyną (esu žirgų mylėtoja), pasijodinėjau, tada traukėm toliau.
Atvažiavom į grožio ir terapijos centrą Sugiharos g. - pasodino kirpykloje į kėdę ir išėjo sau kavos gerti. Per tą valandą šukuoseną padarė, merginos vėliau padailino, aprengė... sijonukas, batukai, įteikė raudonus marškinėlius - priekyje užrašas "kam?", nugaroje "visiems" Jaučiausi

Visą tą laiką - euforija ir šypsena mano veide, o jos kurį laiką nežinojo, kaip vertinti mano būseną
Prasukom keletą ratų Vilniaus centre. Visur važiuojant netrūko dėmesio - šypsenos ir automobilių signalai, mojuojančios rankos ... Visi vyrai galėjo būti mano!

Viskas - fiksuojama. Tikslas - kuo daugiau foto su vyrais, per bernvakarį draugai įteiks maniškiui - viliasi - "pavyks atkalbėti".

bet ten tokių nuotraukų bus

(kai tik gausiu - įdėsiu)
Atvykom į FORUM PALACE, kur pasibuvom keletą valandėlių. Čia taip pat vykdžiau kelias užduotis: gavau 5 vaikinų tel. numerius, jei kada "bėda" prispaustų, o tada -kad būčiau saugi, privalėjau vyrų paprašyti prezervatyvo. Sunkiai, bet pavyko! (merginos - atsargiai - arba jie laužosi, arba tikrai daugelis visą atsakomybę už "vakaro" saugumą, nori aiduoti jums).
Prasidėjus vakaro programai su didžiausiais plojimais buvau pakviesta į sceną dainuoti karaoke. Turėjau pačią puikiausią pažįstamų ir visos salės palaikymo komandą. Vėliau scenoje gavau apdovanojimą - keliaraištį

(jį pasiuvo mano sesuo). Pasirodo - tuo viskas nesbaigė!
Nuvažiavom į vienos iš draugių namus... žvakės.. o jau tortas! (sunku nupasakoti -toks geeeras vyriškas daikčiukas...), šalia lėkštėj - irgi kažkas panašaus tik su agurku ir virtais kiaušiniais. Turėjau pradėti valgyti tortą - ba rankų!!! "Gąsdino", kad po vestuvių taip bus

Vėliau iš agurko traukiau pagaliukus (patikėkit, kiek ten jų buvo) ir sakiau, kodėl noriu tekėti, o jos man - kontraargumentus...
Po kiek laiko pradėjome šokti ir staiga mane pasodina į kėdę - atsidaro kambario durys... pasirodo labai neblogas "arabas" ir mane vilioja

3 šokiai, kiekvienas skirtingas, kita apranga, vis karščiau ne tik man, bet ir merginoms, puiki plastika. Po kiekvieno šokio išeina tik priekį prisidengęs

4-ąjį šokį paliko mudviem, intrigos buvo trupučiuką daugiau.
10 val. euforijos ir nuolatinio dėmesio! Kas gali būti geriau? Linkiu visoms tai ptirti
Didelis AČIŪ mano mergvakario organizatorėms!
Dar vienas dalykas, kurį jos papasakojo tik vėliau: mano būsimas turėjo su draugu važiuoti savo reikalų tvarkytis, ir tuo metu, kai išsukinėjo iš kiemo - pro jį pravažiavo autobusiukas su mergaitėm - jos važiavo manęs! Sakė maniškio reakcija ir veido išraiška buvo verta nuotraukos