Suzinojau, kad mano vyras vartoja narkotikus. Gydesi, bet nepadiejo. Noras pas ji yra, bet apsisprendimo turbūt ne. Nes yra jaunas ir negali suvokti, kad iki gyvenimo pabaigos gyvens net be alkoholio. Jis kai vartoja tampa visai kitu žmogumi be jokiu dvasiniu vertybiu. O kai atsigauna ir buna geru vyru ir geru tevu. As jau nebegaliu kentiet, bet man toks jausmas, kad as turieciau jam padiet ir stengtis iki paskutiniuoju. Atrodo ,kad paliksiu zmogu, kada jam sunkiausia, Jo tevai irgi tikysi mano pagalbos.O man toks jausmas, kad laiduoju gyva zmogu. Bet vistiek dar viltis yra kad jis dar pasveiks
Papildyta:
Jis dabar ligoninej. Ryt , poryt turi paleist. Turiu Minty neileist ji i namus, Nors butas ir uzrasytas ant jo mamos. Siuoj situacijoj jo tevai mane palaiko, bet nzn ar ilgai palaikys. aisku kol vartoja, tai jie mums su vaikeliu kazkiek padieda. Bet as jau nebe zinau, net jei jis pasveiks noriesiu but su jo. NEs visa gyvenima reiktu gyvent su baime, kad viskas vel gali pasikartot. Jei as jo neileisiu jis turies du kelius ar vaziuot gyditis ar vel sugrizt prie narkotiku.Jei pasirinks 2 tai greiciausiai jo laukia mirtis.O as taip norieciau kad vaikas nors turietu