Įkraunama...
Įkraunama...

Lhasa apso

QUOTE(Galopin @ 2008 05 20, 16:18)
O, radau temą apie Lasos apsus  thumbup.gif

Aš esu Lauryna, auginu Lasos apsus. Pristatysiu visus po vieną smile.gif

Šiais metais turėsim pirmą (o gal net dvi pirmas) apsiukų vadas  ax.gif wub.gif

Kaiop smagu, kad prisijungei thumbup.gif

O dėl apsiukų vadų, tai labai puiki naujiena thumbup.gif Visi užsakyti? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 05 20, 21:25)
Kaiop smagu, kad prisijungei  thumbup.gif

O dėl apsiukų vadų, tai labai puiki naujiena  thumbup.gif Visi užsakyti?  nestuke.gif

Sveika!
Nei vienas... kad dar nėra ką užsakinėti rolleyes.gif
Atsakyti
Nu nerealūs šunys bigsmile.gif . Man jie irgi į ši cu panašūs, tik nosiukas smailesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 gegužės 2008 - 09:38
Galopin, o kaip apsiukai pakelia normalią darbo dieną būdami vieni? Nėra linkę triukšmauti? g.gif
Kiek esu skaičiusi, tai jie nėra linkę loti tik tam, kad lot (kaip kad dauguma mažų šunų doh.gif ) smile.gif
Atsakyti
labutis visom. biggrin.gif kokie gražus šuniukai. turejau labai panašia mergaite, bet dėja jos jau nebera. norejau paklausti o kur pas mus Lietuvoj galima toki nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2008 05 24, 17:52)
labutis visom.  biggrin.gif  kokie gražus šuniukai. turejau labai panašia mergaite, bet dėja jos jau nebera. norejau paklausti o kur pas mus Lietuvoj galima toki nusipirkti?

Panašią, tai nereiškią, kad lasos apsą. O kur įsigyti, taigi buvo parašyta keliom žinutėm anksčiau. g.gif
Atsakyti
aš ir nepasakiau kad tokia pat o pasakiau kad panašia. tesiog labai tokie patinka ir norečiau įsigyt
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 21, 10:38)
Nu nerealūs šunys bigsmile.gif . Man jie irgi į ši cu panašūs, tik nosiukas smailesnis bigsmile.gif

Tikrai nerealūs wub.gif Nosiukas ne smailesnis, bet ilgesnis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 05 24, 17:35)
Galopin, o kaip apsiukai pakelia normalią darbo dieną būdami vieni? Nėra linkę triukšmauti?  g.gif
Kiek esu skaičiusi, tai jie nėra linkę loti tik tam, kad lot (kaip kad dauguma mažų šunų  doh.gif ) smile.gif

Normaliai pakelia g.gif Jei keliese, tai išvis puikiai. Triukšmauti yra linkę, bet loja ne be reikalo, t.y. jei girdi triukšmą už durų, "saugo" namus, tai viena šios veislės paskirčių. Jie nėra panašūs į kitus mažų veislių (dekoratyvinius) šunis iš charakterio. Aš savo išmokiusi tyliai gyventi. Suloja, bet puikiai klauso, kai paprašai patylėt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kliopka @ 2008 05 24, 18:16)
aš ir nepasakiau kad tokia pat o pasakiau kad panašia. tesiog labai tokie patinka ir norečiau įsigyt

Nieko tokio, daug kam šie šunys atrodo panašūs į kažką, na ši cu, havanos bišonus, ar neveislinius šunis. Tokie paprastos išvaizdos šuniukai, maži ir ilgaplaukiai ax.gif
Gal turi nuotrauką? smile.gif
Papildyta:
O mes su Skajuku šį savaitgalį buvom Suomijoje ir nuo šiol turim naują Interčempioną, o taip pat pirmą Lietuvoj gyvenantį Interčempioną Lasos apsą drinks_cheers.gif
user posted image

Beje, negaliu susilaikyt nepranešus šitų labai netikėtų ir smagių naujienų doh.gif . Labai greitu metu (vasaros gale/rudenį) Lietuvoje turėsim Skajaus šuniukų - bus unikali vada (kadangi Skajus nebus daug naudojamas veisimui). 4u.gif Daugiau nieko nesakau, kas susidomės - lauryna.pop@takas.lt
Atsakyti
QUOTE(Galopin @ 2008 05 26, 18:00)
O mes su Skajuku šį savaitgalį buvom Suomijoje ir nuo šiol turim naują Interčempioną, o taip pat pirmą Lietuvoj gyvenantį Interčempioną Lasos apsą drinks_cheers.gif
Sveikinu Skajuką user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eritrea @ 2006 11 19, 15:34)
Gražūs šunys  thumbup.gif  . Tolimoje ateityje galvoju apie kokį nedidelį ilgaplaukį šuniuką prie senbernaro  smile.gif  . Tas kur labai tamsus įspūdingai atrodo  wub.gif  .

Aš jau prie senbernaro prijungiau šį nuostabų augintinį. Neįtikėtinas šuniukas biggrin.gif
Atsakyti
Prikeliu temą 4u.gif

Tai ką, Ukmergėje laukia pirmosios vados mini meetas? biggrin.gif Gaila tik kad dar dviejų bernų nebus smile.gif O dar ir tokia mini proga nusimato, liks truputi daugiau nei savaitė iki 9 mėnesių, užaugo mažieji 4u.gif

O čia mažasis Rio (Mano Karmos Superior Rush) ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueBelton: 16 liepos 2009 - 17:52
blink.gif Koks gražumėlis blink.gif
Atsakyti