QUOTE(Elina @ 2008 05 21, 10:38)
Nu nerealūs šunys

. Man jie irgi į ši cu panašūs, tik nosiukas smailesnis
Tikrai nerealūs

Nosiukas ne smailesnis, bet ilgesnis
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 05 24, 17:35)
Galopin, o kaip apsiukai pakelia normalią darbo dieną būdami vieni? Nėra linkę triukšmauti?
Kiek esu skaičiusi, tai jie nėra linkę loti tik tam, kad lot (kaip kad dauguma mažų šunų

)
Normaliai pakelia

Jei keliese, tai išvis puikiai. Triukšmauti yra linkę, bet loja ne be reikalo, t.y. jei girdi triukšmą už durų, "saugo" namus, tai viena šios veislės paskirčių. Jie nėra panašūs į kitus mažų veislių (dekoratyvinius) šunis iš charakterio. Aš savo išmokiusi tyliai gyventi. Suloja, bet puikiai klauso, kai paprašai patylėt
Papildyta:
QUOTE(kliopka @ 2008 05 24, 18:16)
aš ir nepasakiau kad tokia pat o pasakiau kad panašia. tesiog labai tokie patinka ir norečiau įsigyt
Nieko tokio, daug kam šie šunys atrodo panašūs į kažką, na ši cu, havanos bišonus, ar neveislinius šunis. Tokie paprastos išvaizdos šuniukai, maži ir ilgaplaukiai
Gal turi nuotrauką?
Papildyta:
O mes su Skajuku šį savaitgalį buvom Suomijoje ir nuo šiol turim naują Interčempioną, o taip pat pirmą Lietuvoj gyvenantį Interčempioną Lasos apsą
Beje, negaliu susilaikyt nepranešus šitų labai netikėtų ir smagių naujienų

. Labai greitu metu (vasaros gale/rudenį) Lietuvoje turėsim Skajaus šuniukų - bus unikali vada (kadangi Skajus nebus daug naudojamas veisimui).

Daugiau nieko nesakau, kas susidomės - lauryna.pop@takas.lt