Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų mėgėjos

aš labai mėgstu čiobrelių su medumi smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Aš taip pat esu arbatos, ypač žaliosios, gerbėja. Beje, kavos prieš keletą mėnesių atsisakiau visiškai, tad užsukau pas jus pasidairyt kokių nors įdomių arbatų pavadinimų... ax.gif Pati paprastai geriu japonišką žalią (senča), taip pat žaliąją su ženšeniu, mate, o vasarą mėgstu gerti vietoj mineralinio atšaldytą lapačio arbatą. Beje, vertinu tik palaidą, ne pakučiais arbatą. Tiesa, retokai, bet išgeriu ir lietuviškų žolelių arbatos (man geriausios "Jadvygos arbatos", ekologiškos ir naudingos) 4u.gif
Atsakyti
As zaliosios arbatos gerbeja smile.gif dazniausiai etno arbata geriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melita. @ 2008 06 01, 20:41)
O aš susimaišau žalią su juoda arba jau perku tokias  wub.gif  Geriu tik su cukrum, jokio medaus!  schmoll.gif

Aš irgi, kai užsimanau vadinamosios jogų arbatos, susimaišau juodą su žalia ir su pienu bei trupučiu medaus labai mielai išgeriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 07 22, 18:06)
As zaliosios arbatos gerbeja smile.gif dazniausiai etno arbata geriu thumbup.gif

man irgi labai patinka etno thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir ypač žalia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as kavos jau nebegeriu koki pusmeti, tad megaujuosi arbata smile.gif labiausiai patinka zalioji "drakono perlai" thumbup.gif , kuria kartais pasaldinu medumi, bei raudonoji su obuoliukais ir dar visokiais vaisiais bei morkytem biggrin.gif.. taip pat anksciau patiko raudonoji jogurtine arbatele smile.gif
Atsakyti
Mergos,pareklamuosiu,kad Maximoj arbatom nuolaida 20%.sia sav,paskubekite 4u.gif
As jau vakar spejau isigyti kelias rusis arbatos mirksiukas.gif ,ten ir kavai tas pats.
Atsakyti
Atsitiktinai (nes iki šiol gėriau tiktai kavą) pas krikštomamą paragavau arbatos "Etno". Tai lietuviška arbata gaminama Švenčionėliuose. Galima rasti kiekviename prekybos centre.
Man ji taip patiko, kad nusprendžiau gerti tik arbatą, juk geriau ir odai, ir figūrai.
Atsakyti
Labai mėgstu įvairias žalias arbatas. Labiausiai patinka žalia su imbieru. smile.gif
Atsakyti
Ryte geriu Pu-erh arbatą su kokiais nors prieskoniais (su žemuogėm ir panašiai), ji man veikia taip, kaip kitus kava smile.gif O šiaip labai mėgstu žaliąją arbatą, ypač su jazminais bigsmile.gif Tačiau žaliosios arbatos neįsivaizduoju be medaus doh.gif
Atsakyti
Na tada ir as jungiuosi i arbatos megeju bureli smile.gif Kavos dar pati neatsisakau rytais bet likusia diena arbata siurbcioju smile.gif megiamiausia tai zalia su zenseniu ir citrina smile.gif kazkada vienoj parduotuvelej Kaune buvau nusipirkusi su vaisiu gabaliukais thumbup.gif isvis fantastika smile.gif o man arbata turi buti "palaida", o ne tamponais blush2.gif ... ir, kas man svarbiausia, be cukraus. Tada nesijaucia tikrojo skonio, saldumas uzmusa viska smile.gif
Atsakyti
Juodos arbatos beveik negeriu, nebent earl grey. O is visu kitu tai sunku isskirti kazkokia viena megstamiausia. Stengiuos, kad namie visada butu apie 20 rusiu arbatu ir geriu jas pagal nuotaikas ir poreikius smile.gif
Atsakyti