Labutis
Aš taip pat esu arbatos, ypač žaliosios, gerbėja. Beje, kavos prieš keletą mėnesių atsisakiau visiškai, tad užsukau pas jus pasidairyt kokių nors įdomių arbatų pavadinimų...
Pati paprastai geriu japonišką žalią (senča), taip pat žaliąją su ženšeniu, mate, o vasarą mėgstu gerti vietoj mineralinio atšaldytą lapačio arbatą. Beje, vertinu tik palaidą, ne pakučiais arbatą. Tiesa, retokai, bet išgeriu ir lietuviškų žolelių arbatos (man geriausios "Jadvygos arbatos", ekologiškos ir naudingos)

As zaliosios arbatos gerbeja
dazniausiai etno arbata geriu

QUOTE(Melita. @ 2008 06 01, 20:41)
O aš susimaišau žalią su juoda arba jau perku tokias
Geriu tik su cukrum, jokio medaus!

Aš irgi, kai užsimanau vadinamosios jogų arbatos, susimaišau juodą su žalia ir su pienu bei trupučiu medaus labai mielai išgeriu

QUOTE(Ruttaa @ 2008 07 22, 18:06)
man irgi labai patinka etno

as kavos jau nebegeriu koki pusmeti, tad megaujuosi arbata
labiausiai patinka zalioji "drakono perlai"
, kuria kartais pasaldinu medumi, bei raudonoji su obuoliukais ir dar visokiais vaisiais bei morkytem
.. taip pat anksciau patiko raudonoji jogurtine arbatele

Mergos,pareklamuosiu,kad Maximoj arbatom nuolaida 20%.sia sav,paskubekite
As jau vakar spejau isigyti kelias rusis arbatos
,ten ir kavai tas pats.

As jau vakar spejau isigyti kelias rusis arbatos

Atsitiktinai (nes iki šiol gėriau tiktai kavą) pas krikštomamą paragavau arbatos "Etno". Tai lietuviška arbata gaminama Švenčionėliuose. Galima rasti kiekviename prekybos centre.
Man ji taip patiko, kad nusprendžiau gerti tik arbatą, juk geriau ir odai, ir figūrai.
Man ji taip patiko, kad nusprendžiau gerti tik arbatą, juk geriau ir odai, ir figūrai.
Labai mėgstu įvairias žalias arbatas. Labiausiai patinka žalia su imbieru.

Ryte geriu Pu-erh arbatą su kokiais nors prieskoniais (su žemuogėm ir panašiai), ji man veikia taip, kaip kitus kava
O šiaip labai mėgstu žaliąją arbatą, ypač su jazminais
Tačiau žaliosios arbatos neįsivaizduoju be medaus

Na tada ir as jungiuosi i arbatos megeju bureli
Kavos dar pati neatsisakau rytais bet likusia diena arbata siurbcioju
megiamiausia tai zalia su zenseniu ir citrina
kazkada vienoj parduotuvelej Kaune buvau nusipirkusi su vaisiu gabaliukais
isvis fantastika
o man arbata turi buti "palaida", o ne tamponais
... ir, kas man svarbiausia, be cukraus. Tada nesijaucia tikrojo skonio, saldumas uzmusa viska

Juodos arbatos beveik negeriu, nebent earl grey. O is visu kitu tai sunku isskirti kazkokia viena megstamiausia. Stengiuos, kad namie visada butu apie 20 rusiu arbatu ir geriu jas pagal nuotaikas ir poreikius