Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų mėgėjos

Man tai laaabai skanu mėtų arbata, bet ne iš pakelio, o iš bobučių turguj pirkta ir susidžiovinta smile.gif

Ir dar labai mėgstu žaliosios arbatos rutuliukus su įvyniotu jazmino lapeliu (Dragon Pearls vadinasi) rolleyes.gif
Atsakyti
Labiausiai mėgstu žaliąją. :}
Dar raudonąją kartais geriu, bet žiūrint kokių aromatų...
blush2.gif
Kartais ir juodąją išgeriu. ;DDD
Žiemą daugiausia per tuo sirgymečius tai citrinos arbatą arba paprastą arbatą u vitaminu c. ;D drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dauguma sveriamu dziovintu zoleliu smile.gif Pamirsau kaip tiksliai vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 09 23, 11:38)
Man tai laaabai skanu mėtų arbata, bet ne iš pakelio, o iš bobučių turguj pirkta ir susidžiovinta smile.gif

Ir dar labai mėgstu žaliosios arbatos rutuliukus su įvyniotu jazmino lapeliu (Dragon Pearls vadinasi)  rolleyes.gif

blush2.gif galima paciam metu pasidziovinti,net balkone gali uzsiauginti,savas produktas lieka savas thumbup.gif ,o jei soda turi tevai ar pati,tai isvis super,galima tookiu gerybiu prisiaauginti ir prisidziovinti,sia tema-arbatos..mmm
QUOTE(Kabuki @ 2008 09 24, 10:27)
Dauguma sveriamu dziovintu zoleliu  smile.gif Pamirsau kaip tiksliai vadinasi  ax.gif

reikalui prispirus (prasidejus snargliuko sezonui biggrin.gif )esu pirkusi vaistinej liepziedziu,ramuneliu ziedu arbatas wub.gif ,ten tai naturalumas
Atsakyti
man skanu "Presto", "Gurmans" arbatos, mėgstu jas rinktis parduotuvėje.

Šiaip patinka pačios auginta ir sudžiovinta melisų su mėtomis arbata, vakare išgerti.
Atsakyti
Man labiau patinka zalia arbata, nei juoda (nebent angliska "Earl Grey). Labiausiai megstu mate, zaliaja su citrina ir zenseniu, su imbieru ir apelsinais, "pu-erh". Vaisines arbatos man nepatinka, nes per rugscios. Dar geriu zoleliu arbatas: metu, mnynu. Negaliu pakesti pankoliu ir ramuneliu arbatos schmoll.gif Arbatas daugiausia renkuosi is "Skonio ir kvapo", reciau is "Presto", vaistazoles renku pati arba perku vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 09 23, 12:38)

Ir dar labai mėgstu žaliosios arbatos rutuliukus su įvyniotu jazmino lapeliu (Dragon Pearls vadinasi)  rolleyes.gif

jo jo, ir del naturalios metu arbatos, ir del susuktos jazminines zalios visiskai pritariu 4u.gif O siaip labai skanu elementari juoda arbatyte su citrina. kasdien geriu Svencioniu vaistazoliu ivairiausius zoleliu rinkinius (jie ETNO, berods, vadinasi) smile.gif
Atsakyti
as tai dazniausiai juoda geriu Akbar pilkas pakelis,dar Nirvana patinka sveriama.ir visos arbatos be cukraus.
Atsakyti
Sukuliau puodelio filtra, tai dabar net nesinori gerti 'palaidu' arbatu, nes su paprastais filtrais daug terliojimusi. Tai atradau Lipton kugelius ir Pickwick arbata, skani. Zinau, akd ten tik dulkes, bet kai laiko arbatos megavimuisi neturi, labai tinka.
O kai turejau filtriuka, patikdavo vaisines su obuoliukais, melyniu su cukraus kristalais, imbierine (su medum), ajurvedine tokia astresne. Bandziau ir rooibos su ivairiausiais skoniai, na nelimpa, ir tiek, net su kanapem ir melisom nepatiko biggrin.gif , kazkaip nervina tie pagaliukai visur lendantys ir krentantys is filtro doh.gif
Atsakyti
dažniausiai renkuosi juodą arbatą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Man tai labiausiai vaisines patinka thumbup.gif , dar kartais zalia geriu mirksiukas.gif , na o juodai tai sakau nea schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pirma vieta - Juoda. tongue.gif
Atsakyti