Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 02 15, 14:13)
cool.gif
O jei rimtai kalbėti, tai kaip, pvz, reikia pradėti pokalbį? Gal pasiūlytumėt ką nors, nes tos frazės "Labas, kaip sekasi" jau tiesiog žudo. bash.gif

tai tu palauk gal tave kas pakalbins.. pvz mb užsikabino už mano proflio ir užkalbino, kitas iš kart klasuimą paklausė ar daug tokių buvo, kur paliko antspaudus širdy.. na nes žodžiai buvo apie tai.. va taip ir pradedi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 15, 23:21)
tai tu palauk gal tave kas pakalbins.. pvz mb užsikabino už mano proflio ir užkalbino, kitas iš kart klasuimą paklausė ar daug tokių buvo, kur paliko antspaudus širdy.. na nes žodžiai buvo apie tai.. va taip ir pradedi.. rolleyes.gif

Čia irgi problema, nes manęs niekas taip ir niekad neužkalbina verysad.gif Sakau, nepatrauklus tas mano snukutis... nėra prekinės išvaizdos.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 02 15, 21:32)
Čia irgi problema, nes manęs niekas taip ir niekad neužkalbina verysad.gif Sakau, nepatrauklus tas mano snukutis... nėra prekinės išvaizdos.

baik tik.. nebūtina matytio foto,akd užkalbinti.. skype niekas foto nemato, kalbina šiaip 4u.gif
Atsakyti
Mes susipazinom internetu pries 7 metus, uz keliu dienu bus 7 metai kai susitikom, bendravom internetu 4 menesius. tuo metu tai buvo neitiketina, kad zmones gali susipazinti per kompiuteri biggrin.gif
as manau tam kad "uzkibtu" visu pirma turi buti unikalus (vyru manymu) nikas, o nuotraukos nieks nepraso rodyti is pirmo karto, pirmiausia sujaudink vaizduote, veliau rodyk fizinius ypatumus tongue.gif
Atsakyti
Nusivyliau aš tomis pažintimis per internetą verysad.gif , ištryniau savo anketą iš pažinčių svetainės. Buvau keliuose pasimatymuose ir staiga per tris paskutines dienas kažkas pas jį pasikeitė. Jis trumpai pasakė, kad draugavo du metus su moterimi, kuri turėjo vaiką nuo kito vyro, tris mėnesius pagyveno kartu ir tada išsiskyrė todėl, kad ji jį paliko, nieko nepaaiškinusi, pasak jo. Jis pradėjo pasakoti savo abejones, kad labai bijo, jog jį gali įskaudinti kita moteris, kad mato blogus ženklus prieš mūsų draugystę - vieną kartą nepavyko jam išeiti iš darbo ir susitikti vakare koncerte, į kurį nupirko bilietus abiems, kitą kartą negalėjo atvažiuoti pas mane, nes buvo labai slidu ir buvo neįmanoma atvažiuoti. Aš jam į tai pasakiau, kad tai galima interpretuoti ir kitaip, nebūtinai galvojant apie blogą. Paskui aš paklausiau vieno klausimo apie jo buvusią draugę ir jis baisiausiai įsižeidė. Aš juk nežinau, kur yra skaudžiausia jo vieta, dabar sužinojau. Nors jis mane ir pasveikino su Valentino diena žinute telefonu (tikriausiai tą žinutę išsiuntė visiems savo draugams ir pažįstamiems, gal panoms - aš dabar jau abejoju juo, po to, kai jis taip "išnyko"), bet jis nepasirodė ir dingo, kelias dienas iki šiol nei rašo, nei skambina. Beje, aš jam dar paskolinau pinigų, kai sustabdė jo mašiną policiją ir jis turėjo susimokėti baudą, nepasakosiu čia už ką, ir neturėjo daug grynų pinigų. O iš pradžių man net abejoti buvo sunku - jis atrodė geras žmogus ir tarp mūsų yra daug bendrų dalykų. Gal jis turi kitą? jaučiuosi nusivylusi ir man labai skaudu, kad aš taip smarkiai apsirikau dėl žmogaus, kuriuo buvau bepradedanti pasitikėti. Paskui netyčia internete radau vieną psichologės straipsnį ir pabandžiau jį pritaikyti savo situacijoje. Štai jis: http://www_sveikatos...n...284&tid=505
Esu protinga, turiu gerą darbą, nuo nieko nepriklausoma ir savarankiška, ir grožio man netrūksta, ir... aš taip laukiau to jausmo - meilės, bet jos iki šiol man nelemta buvo patirti. Aš dar nežinau, kaip man pasielgti, kai jis apsireikš. Pati jokiu būdu neskambinsiu ir pati jo neieškosiu. Jeigu apsireikš, atsiimsiu savo skolą ir atsisveikinsiu arba nieko nepasakiusi atsistosiu ir išeisiu. Tik man įdomu pažiūrėti į jo akis ir paklausti, kodėl dar jis prišnekėjo tas nesąmones, kad aš neva jį suerzinau ir labai įžeidžiau, kad pakalusiau apie buvusiąją. Dar prikalbėjo, kad bijo dažniau matytis, nes matantis dažniau, galime pradėti vienas kitą erzinti. Visiškas briedas - aš jam pasakiau. Nesuprantu? Jis bailys?
Aš specialiai neieškojau draugo. Užsiregistravau pažinčių skyrelyje šiaip, visiškai nesitikėdama, kad ten galima susidraugauti. Tikiu, kad meilė turi ateiti pati, kad jos nereikia ieškoti. ir jeigu jis yra ta žmogus, kuris man skirtas, jis ateis. Aš šiek tiek nusivyliau ir savimi, kad gal nebemoku atskirti, kas tikra, o kas ne ir kad ne visi žmonės yra geri. Nors iš pradžių viduje jaučiau, kad jis galėtų būti tas mano žmogus. Tad kaip aš galėjau apsirikti? verysad.gif Juolab, kad man jau 28 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 16 vasario 2007 - 17:11
Wirginija, kiek suprantu, draugaujate nebe vien virtuliai, tai kodėl nusivylei būtent internetiniu bendravimu? Lygiai taip pat santykiai galėjo klostytis ir susipažinus kavinėje, darbe, universitete ar dar kur nors. Aišku, kad virtualybėje net ir sutikęs/-usi patį/pačią "iausią", žmogus dažniausiai pasilieka ir "atsarginį variantą", tad linkiu jums išsiaiškinti tuos nesusipratimus ir kiek įmanoma vengti virtualybės 4u.gif , nes ji visada kiek iškreipia tai, kas tikra, o juk ir nenorėtum tikriausiai nugyventi virtualaus gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 02 16, 18:36)
Wirginija, kiek suprantu, draugaujate nebe vien virtuliai, tai kodėl nusivylei būtent internetiniu bendravimu? Lygiai taip pat santykiai galėjo klostytis ir susipažinus kavinėje, darbe, universitete ar dar kur nors. Aišku, kad virtualybėje net ir sutikęs/-usi patį/pačią "iausią", žmogus dažniausiai pasilieka ir "atsarginį variantą", tad linkiu jums išsiaiškinti tuos nesusipratimus ir kiek įmanoma vengti virtualybės 4u.gif , nes ji visada kiek iškreipia tai, kas tikra, o juk ir nenorėtum tikriausiai nugyventi virtualaus gyvenimo.

Gal ir išsiaiškinsim, bet tik tada, jei jis paskambins ir pasirodys, bet gali būti, kad jis ir nepasirodys. O tuos pinigus pasiliks sau už tai, kad kelis kartus kavinėse vaišindavo blink.gif Man bus pamoka, kad negalima pasitikėti žmonėmis, net ir tais, kurie tau atrodo tikrai geri žmonės.
Bet širdyje taip liūdna.. taip negera... tuščia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 16 vasario 2007 - 17:43
Aš nematau nieko blogo, jei žmonės susipažįsta internetu, visgi XXI amžius. Bet nereikia taip aklai tikėti, kad internete visi gražūs ir geri. Kaip ir realybėje, taip ir virtualiame pasaulyje pasitaiko visokių žmonių.

Tačiau aš, asmeniškai, nelabai mėgstu tas pažinčių svetaines. Pasirašinėti, pabendrauti gal ir nieko, bet susitikti ir susitikinėti nelabai. Kažkaip atrodo labai nekaip, kai rašai "noriu aukšto, liekno, išsilavinusio, be žalingų įpročių"... Kaip kokioj parduotuvėj. Nors tas pats galioja ir kokiam nors laikraštyje ar žurnale. Bet, kaip jūs sakot, skaipe susirandate antrąsias puses, tai kaip suprantu viskas įvyksta atsitiktinai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 02 16, 17:00)
Nusivyliau aš tomis pažintimis per internetą verysad.gif , ištryniau savo anketą iš pažinčių svetainės. Buvau keliuose pasimatymuose ir staiga per tris paskutines dienas kažkas pas jį pasikeitė. Jis trumpai pasakė, kad draugavo  du metus su moterimi, kuri turėjo vaiką nuo kito vyro, tris mėnesius pagyveno kartu ir tada išsiskyrė todėl, kad ji jį paliko, nieko nepaaiškinusi, pasak jo. Jis pradėjo pasakoti savo abejones, kad labai bijo, jog jį gali įskaudinti kita moteris, kad mato blogus ženklus prieš mūsų draugystę - vieną kartą nepavyko jam išeiti iš darbo ir susitikti vakare koncerte, į kurį nupirko bilietus abiems, kitą kartą negalėjo atvažiuoti pas mane, nes buvo labai slidu ir buvo neįmanoma atvažiuoti. Aš jam į tai pasakiau, kad tai galima interpretuoti ir kitaip, nebūtinai galvojant apie blogą. Paskui aš paklausiau vieno klausimo apie jo buvusią draugę ir jis baisiausiai įsižeidė. Aš juk nežinau, kur yra skaudžiausia jo vieta, dabar sužinojau. Nors jis  mane ir pasveikino su Valentino diena žinute telefonu (tikriausiai tą žinutę išsiuntė visiems savo draugams ir pažįstamiems, gal panoms - aš dabar jau abejoju juo, po to, kai jis taip "išnyko"), bet jis nepasirodė ir dingo, kelias dienas iki šiol nei rašo, nei skambina. Beje, aš jam dar paskolinau pinigų, kai sustabdė jo mašiną policiją ir jis turėjo susimokėti baudą, nepasakosiu čia už ką, ir neturėjo daug grynų pinigų. O iš pradžių man net abejoti buvo sunku - jis atrodė geras žmogus ir tarp mūsų yra daug bendrų dalykų. Gal jis turi kitą? jaučiuosi nusivylusi ir man labai skaudu, kad aš taip smarkiai apsirikau dėl žmogaus, kuriuo buvau bepradedanti pasitikėti. Paskui netyčia internete radau vieną psichologės straipsnį ir pabandžiau jį pritaikyti savo situacijoje. Štai jis: http://www_sveikatos...n...284&tid=505
Esu protinga, turiu gerą darbą, nuo nieko nepriklausoma ir savarankiška, ir grožio man netrūksta, ir... aš taip laukiau to jausmo - meilės, bet jos iki šiol man nelemta buvo patirti. Aš dar nežinau, kaip man pasielgti, kai jis apsireikš. Pati jokiu būdu neskambinsiu ir pati jo neieškosiu. Jeigu apsireikš, atsiimsiu savo skolą ir atsisveikinsiu arba nieko nepasakiusi atsistosiu ir išeisiu. Tik man įdomu pažiūrėti į jo akis ir paklausti, kodėl dar jis prišnekėjo tas nesąmones, kad aš neva jį suerzinau ir labai įžeidžiau, kad pakalusiau apie buvusiąją. Dar prikalbėjo, kad bijo dažniau matytis, nes matantis dažniau, galime pradėti vienas kitą erzinti. Visiškas briedas - aš jam pasakiau. Nesuprantu? Jis bailys?
Aš specialiai neieškojau draugo. Užsiregistravau pažinčių skyrelyje šiaip, visiškai nesitikėdama, kad ten galima susidraugauti. Tikiu, kad meilė turi ateiti pati, kad jos nereikia ieškoti. ir jeigu jis yra ta žmogus, kuris man skirtas, jis ateis. Aš šiek tiek nusivyliau ir savimi, kad gal nebemoku atskirti, kas tikra, o kas ne ir kad ne visi žmonės yra geri. Nors iš pradžių viduje jaučiau, kad jis galėtų būti tas mano žmogus. Tad kaip aš galėjau apsirikti?  verysad.gif  Juolab, kad man jau 28 metai.

Sveika,Wirginija,tik nepradek kaltinti saves ,is tavo pasakojimo supratau,kad jis sukcius ir apgavikas,o tai jau ne tavo bedos.Tik pinigu gaila,as tavo vietoje irgi buciau davusi,o kad jis kiaule,tai jam su tuo gyventi...
As su savo busimuoju(vestuves gruodzio 5 d.) ir susipazinom internete,kartu gyvenam jau 5 metai...
O kaip tu sakai,kad sedesi ir meile ar mylimasis pats tave suras,tai netiesa.Paprasciausiai neatejo dar tavo laikas.Dziaukis tuo ,ka turi laisve,jaunyste,nerupestingos dienos...Tik nepamirsk,kad ieskai meiles 4u.gif
Tu butinai rasi!!!!!!!!!!!!! Apsisarvuok kantrybe smile.gif
Atsakyti
Wirginija, geriausias poziuris siuo atveju butu - jam taves nereikia, tai ir tau jis nereikalingas! Per daug laiko gaistame su zmonemis, kurie mums nenori duoti to, ka noretume gauti. Apsidairyk, gal kazkur yra zmogus, kurio tu iki siol net nepastebejai, ir kuris nekres tokiu kvailysciu. Viskas, ka pasakei apie saviski - issisukinejimas ir netiesa, jeigu vyras nori - ras laiko, noro ir priezasciu susitikti ir bendrauti. Ieskok kito! Busi laimingesne...
As pati dabar bendrauju internete su zmogum, su kuriuo susipazinau internete... gyvai dar nesimatem, o as ji jau wub.gif Deja, kartais apturim tokiu visokiu gincu/nesusipratimu, kurie is esmes kyla del musu baimiu susitikus gyvai nepatikti vienas kitam. Bet bus taip, kaip lemta...
Mano auksine taisykle - negalia svaistyti laiko zmogui, kuriam tu nerupi.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 02 17, 12:52)
Mano auksine taisykle - negalia svaistyti laiko zmogui, kuriam tu nerupi.

Tikrai - auksiniai zodziai thumbup.gif Man paciai teko sitaip nusvilti, po to isivaryti nepilnavertiskumo kompleksa, ir labai daug laiko tam, kad atsitiesti.... unsure.gif
Ir viskas tik del to, kad zmogus niekaip negalejo apsispresti, skirti mes vienas kitam, ar ne... g.gif
Atsakyti
O jis vakar nepaskambino man, bet parašė per skype ir pasakė: "nepyk". Kaip man tai suprasti? Lyg niekur nieko klausinėjo, kaip gyvenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 17 vasario 2007 - 14:34