Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(Wirginija @ 2007 02 17, 14:32)
O jis vakar nepaskambino man, bet parašė per skype ir pasakė: "nepyk". Kaip man tai suprasti? Lyg niekur nieko klausinėjo, kaip gyvenu...

Žaidžia smile.gif Bėk tu nuo jo ir tiek. Kam tau tokio. Graži, jauna moteris, aukščiau galvą ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2007 02 17, 15:46)
Žaidžia smile.gif Bėk tu nuo jo ir tiek. Kam tau tokio. Graži, jauna moteris, aukščiau galvą ir pirmyn  mirksiukas.gif

Jis sakė, kad visą dieną (per Valentino dieną) buvo ligoninėje, nes labai blogai jautėsi, o paskui jį teta, gydytoja, jį parvežė vėlai vakare namo. Kitą visą dieną buvo darbe - budėjime, bet man nespaskambino. Vakar, penktadienį, tik vakare parašė ir greitai atsisveikino, nes mamą šiandien 5 val. ryto nuvežė į aerouostą, nes ji išvažiuoja pusei metų į JAV. Gal jis koks mamyčiukas? Gal tai jam svari priežastis? Juolab, kad tarp mūsų dar meilės nėra... nžn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 17 vasario 2007 - 15:03
QUOTE(Evi @ 2007 02 17, 12:52)
As pati dabar bendrauju internete su zmogum, su kuriuo susipazinau internete... gyvai dar nesimatem, o as ji jau wub.gif Deja, kartais apturim tokiu visokiu gincu/nesusipratimu, kurie is esmes kyla del musu baimiu susitikus gyvai nepatikti vienas kitam. Bet bus taip, kaip lemta...
Mano auksine taisykle - negalia svaistyti laiko zmogui, kuriam tu nerupi.

Kuo ilgiau tempsite nesusitikę, tuo gali būti vėliau tik blogiau. Žinau kaip sunku susikurtąją iliuziją statyti ant kortos, kai atrodo santykiai tiesiog tobuli, o susitikus daug kas neišvengiamai pasikeis (tiek į gera, tiek gal ir į bloga), bet ar nešvaistai laiko, jei tai visgi tik iliuzija? Jei bendraujate pakankamai ilgai ir jei tik yra galimybė, nebetempkite gumos - susitikit. Internetas - būdas susipažinti, o ne pagrindas, ant kurio verta kurti draugystę, nes, kaip jau sakiau, virtualaus gyvenimo nenugyvensi, o kuo daugiau prisisvajoji, tuo skausmingiau tos svajonės gali sudužti.

Be to, kas dėl ginčų - virtualioje erdvėje jie dažniausiai atrodo reikšmingesni nei realybėje.

Tad, kaip iš to animacinio filmuko, "pirmyn, Drambly". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 02 17, 14:51)
Jis sakė, kad visą dieną (per Valentino dieną) buvo ligoninėje, nes labai blogai jautėsi, o paskui jį teta, gydytoja, jį parvežė vėlai vakare namo. Kitą visą dieną buvo darbe - budėjime, bet man nespaskambino. Vakar, penktadienį, tik vakare parašė ir greitai atsisveikino, nes mamą šiandien 5 val. ryto nuvežė į aerouostą, nes ji išvažiuoja pusei metų į JAV. Gal jis koks mamyčiukas? Gal tai jam svari priežastis? Juolab, kad tarp mūsų dar meilės nėra... nžn...

Aš, ko gero, netikėčiau g.gif Aš irgi bendrauju internetu, tokia situacija. Bet maniškis net į ligoninę ar dar kur papuolęs, bent jau sms parašo kad ir kaip blogai jaustųsi. Mano nuomone, jis tik teisina save. Vis dar manau, kad žaidžia. Todėl, kad kai esi su žmogumi, visad atsiras laiko pranešti jam, kur esi mirksiukas.gif Na, sprendimus vis tiek darysi tu. Kaip ten bebūtų linkiu sėkmės ir aukštyn nosį mirksiukas.gif Esi verta daug geresnio, kuris ras laiko paskambint net ir mirties patale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2007 02 17, 17:05)
Aš, ko gero, netikėčiau  g.gif  Aš irgi bendrauju internetu, tokia situacija. Bet maniškis net į ligoninę ar dar kur papuolęs, bent jau sms parašo kad ir kaip blogai jaustųsi. Mano nuomone, jis tik teisina save. Vis dar manau, kad žaidžia. Todėl, kad kai esi su žmogumi, visad atsiras laiko pranešti jam, kur esi  mirksiukas.gif  Na, sprendimus vis tiek darysi tu. Kaip ten bebūtų linkiu sėkmės ir aukštyn nosį  mirksiukas.gif  Esi verta daug geresnio, kuris ras laiko paskambint net ir mirties patale  cool.gif

Taip, tu teisi. O kokia prasmė jam žaisti? Man skauda širdį todėl, kad aš pajutau, jog jis gali būti mano žmogus. Juk tokius dalykus jaučiame? Bet... apsirikau ... kaip galėjau taip apsirikti dėl žmogaus?
Atsakyti
QUOTE(Wirginija @ 2007 02 17, 17:45)
Taip, tu teisi. O kokia prasmė jam žaisti? Man skauda širdį todėl, kad aš pajutau, jog jis gali būti mano žmogus. Juk tokius dalykus jaučiame? Bet... apsirikau ... kaip galėjau taip apsirikti dėl žmogaus?

Kokia prasmė žaisti? g.gif Nepradėk manyti, kad jūsų bendravime nebuvo nieko apart žaidimo, nes tai greičiausiai netiesa. O išsiaiškinti tėra vienintelis būdas - aiškinantis... Galbūt nežinai apie jį ko nors labai svarbaus. Pasikalbėkit atvirai akis į akį arba parašyk jam laišką - ne kaltinimų ir klausimų virtinę, o apskritai ką manai apie jūsų santykius (neskubėk išsiųsti, kol nebūsi visiškai tikra, jog parašei būtent tai, ką norėjai, ir nei per daug, nei per mažai). Kokia ji bebūtų, tiesa vistiek yra geriausia.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 02 17, 17:01)
Kuo ilgiau tempsite nesusitikę, tuo gali būti vėliau tik blogiau. Žinau kaip sunku susikurtąją iliuziją statyti ant kortos, kai atrodo santykiai tiesiog tobuli, o susitikus daug kas neišvengiamai pasikeis (tiek į gera, tiek gal ir į bloga), bet ar nešvaistai laiko, jei tai visgi tik iliuzija? Jei bendraujate pakankamai ilgai ir jei tik yra galimybė, nebetempkite gumos - susitikit. Internetas - būdas susipažinti, o ne pagrindas, ant kurio verta kurti draugystę, nes, kaip jau sakiau, virtualaus gyvenimo nenugyvensi, o kuo daugiau prisisvajoji, tuo skausmingiau tos svajonės gali sudužti.
Be to, kas dėl ginčų - virtualioje erdvėje jie dažniausiai atrodo reikšmingesni nei realybėje.
Tad, kaip iš to animacinio filmuko, "pirmyn, Drambly". 4u.gif

Viska suprantu, Smalsute, tik ne taip paprasta susitikti verysad.gif Esam suplanave jau susitikima po menesio, o po to dar keliu menesiu turetu pavykti gerokai dazniau matytis ir tuomet viskas paaiskes. Pas mus gal priesingai, as neidealizuoju kadangi pries tai metus ziurejau i ji tik kaip drauga ir jis gan gerai atsiskleide su savo silpnybem, taigi priimu ir jas smile.gif Labiau susinervinau siandien, kai galvojau - kodel jis nuotraukose man atrodo savas, artimas ir pazistamas - siandien suvokiau kadgi panasus i mano teti! Tai ar tik nebus visas tas susizavejimas del sito panasumo. Na, bus matyt....
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 02 17, 22:55)
Labiau susinervinau siandien, kai galvojau - kodel jis nuotraukose man atrodo savas, artimas ir pazistamas - siandien suvokiau kadgi panasus i mano teti! Tai ar tik nebus visas tas susizavejimas del sito panasumo. Na, bus matyt....

juk sakoma,kad renkamės antras puses kažko panašias į tėvus.. tik manau ne išoriškai panašus? mirksiukas.gif dėl spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 18, 01:21)
juk sakoma,kad renkamės antras puses kažko panašias į tėvus.. tik manau ne išoriškai panašus?  mirksiukas.gif  dėl spalvos  ax.gif

Ir charakteriu primena, ir zinok isoriskai panasus g.gif Apvalus veidas, man tai ir nosis ir lupos panasios, na tik kad spalva skiriasi! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikinas irgi panašus į tėtį kai kuriais charakterio bruožais bei išore: veidu, figūra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M & G: 18 vasario 2007 - 13:19
QUOTE(M & G @ 2007 02 18, 14:19)
Mano vaikinas irgi panašus į tėtį kai kuriais charakterio bruožais bei išore: veidu, figūra ax.gif

Taves panasumai negasdina? doh.gif As tai myliu savo teti, nu bet ir trukumus jo zinau, tai jeigu ir cia mano berniukas atspindes teti, tai joptararai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 02 19, 22:40)
Taves panasumai negasdina?  doh.gif As tai myliu savo teti, nu bet ir trukumus jo zinau, tai jeigu ir cia mano berniukas atspindes teti, tai joptararai  doh.gif

Bet tai nereiškia, kad jei turi kažkokią gerą savybę, kad ir blogas tokias kaip tėčio turės biggrin.gif
Atsakyti