Aciu Evi uz istorija

Na isties ji beveik identiska. Tik tiek, kad sutikau turka ne po issikyrimo (su savo simpatija as net nedraugavau. Tiesiog visaip bandziau jo demesi patraukti kol pagaliau suzinojau, kad uzimtas). Ir antra, as lietuviui nieko apie turka nesakiau

Ir net nesiruosiu sakyti, nes jis is vis i kompa kreivai ziuri, internetines pazintys jam kazkokia tragedija atrodo, tai ka jau bekalbet apie internetine meile
Uztat as turkui pasisakiau apie lietuvi

Nu nebegalejau jo daugiau apgaudineti. Anksciau ar veliau jis butu suprates, kad praktika jau baiges, o manes online vis kaip nera taip nera...

Geriau jau taip suzino, negu po to, kai pats itarineti prades.
Idomu jo reakcija buvo stebeti (ne geraja prasme zinoma

). Nervingas juokas... Barbenimas pirstais i stala... Veido dangstymas.... Nu matosi, kad zmogus susinervino siaubingai

Idomi detale dar yra tai, kad tai nepirma jo internetine draugyste. Kazkada pasakojo draugaves su tokia lenke. Taip susizavejo, kad net pas ja nuvyko (ir dar be vizos

) O ta tik jam nuvykus pakeite plokstele ir pradejo suokti esa nieko jiems vistiek neiseitu, jos tevai griezti katalikai, neleistu uz musulmono teketi ir panasiai...
QUOTE(tasha @ 2007 05 28, 00:30)
Niekam ne paslaptis cia,kad mano nuomone apie arabus, turkus, pakistaniecius ir t.t tikrai nera gera. Bet ziurinti i tavo situacija, patarciau vienodai ar tavo internetis draugas turkas ar vokietis ar amerikietis.
Na sitas turkas kazkoks neturkiskas. Nei kabinejasi nei ka

Matyt tuo mano demesi ir patrauke

Tikrai. Visiskai ne tipiskas. Net nuotraukos per pirma pokalbi nepaprase
O ka tau gali pasiulyti tavo internetinis draugas? Tu juk jo nepazysti, nezinai, koks jis butu kasdieniniame gyvenime.
Na sakykim, tau vis tik turkas labiau patiktu, ar tu isivaizduoji savo ateiti su juo? Ar isivaizduoji, jei tektu isvykti i tolima sali, kur kultura visai kitokia, kur tu nieko nepazysti, nemoki kalbos, kur nebus ne vieno tau artimo zmogucio(isskyrus tavo drauga) Pabandyk nors sekundei uzsimerkti ir isvaizduoti.
Dabar papriestarausiu ne tiek del to, kad buciau isitikinusi savo teisumu, bet tiesiog is to zmogisko noro kontraargumentuoti...
Taip, kasdieniame gyvenime nezinau koks jis. Taciau teko stebeti kaip jis elgiasi su draugais ir tevais. Na taip, jis zinojo, kad as matau, bet jo tevai uztat ne...
Turiu dar viena drauge, mergina, is turkijos, su kuria bendrauju beveik tiek pat laiko kaip ir su juo ir drasiai ja galiu vadinti savo drauge, nes nors budama gan toli, taciau per ta pusmeti ji gan artima patapo. Tokiu budu man turkija tapo dar artimesne

Susipazinau ne per ji, bet del jo kaltes.
Kalba galima ismokti. Netgi turku

Manau Simara man pritars, kad ji labai jau savotiska. Bent jau man analogu girdet dar neteko
O del kulturos. Tai gal ir negrazu taip sneketi, bet as lietuviu kultura taip nusivylusi, kad jau nuo kokiu 17 tevam kartoju, kad lietuvoj negyvensiu

O tada dar jokiu turku nepazinojau

Jei ilgiau is cia neisvykstu, tiesiog duste pradedu dusti. Dabartinis draugas-lietuvis turbut pirmas mano sutiktas normalesnis bernas. Ir tai pradedu rasti prie ko prikibti...
Vienintelis dalykas, mane turbut labiausiai stabdantis, tai tevai. Nezinau, kaip galeciau juos palikti...
As zinau, ka reiksia palikti namus, artimuosius ir viska kas taip brangu ir isvykti i kita sali. Dabar jau zinau, kad ir liksiu cia, bet net ir turedama mylima zmogu, gera darba, draugu, vis tiek kartais velai vakare atsigulusi nubraukiu asara-pasiilgstu lietuvos nerealiai.
Tiesiog is smalsumo iskilo tokie klausimai: kur esi? kaip ten atsidurei? kiek laiko?