Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(Simara @ 2007 05 27, 18:50)
O kokiam mieste tavo turkas gyvena? ax.gif Ar neiseitu tau pvz. nuvykti kokiai savaitelei i Marmari ar Antalija atostogu,jis taip pat galetu ten atvaziuoti-pamatytumete vienas kita ir nusprestum ar tai tau skirtas zmogus,ar verta toliau bendrauti,ar tai tik tavo vaizduotes vaisius 4u.gif

Negaliu nepastebeti, kad tu is Turkijos: ten gyveni, ar tik laikinai apsistojai? Ar galiu paklausti, kaip ten atsidurei?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 05 27, 17:36)
Nu tikrai kad ne nieko  rolleyes.gif  Bet ir meile to dar nepavadinciau...  blush2.gif

Iš to kažko gali išaugti didesni jausmai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 18:33)
buvo baisiai sunku man išlaukti pirmus mėnesius iki susitikimo, o jų buvo visi 5, paskiau padažnėjo susitikimai, aišku..bet kiekvieną kartą išvykstant ir žinant ,kad pasimatysim vėl po kelių mėn plyšta širdis.. tačiau, to niekada nesigailiu, tai buvo ir yra geriausi mano metai.

O is kur taviskis? 4u.gif

QUOTE(grange @ 2007 05 27, 18:33)
todėl turi žiūrėti pati, prie kurio širdutė linksta, ir protas mąsto ,su kuriuo ateitį įsivaizduotum realiau...  mirksiukas.gif

Tai va, kad sirdele labiau linksta prie turko. O protas vis kartoja: na gerai, isvaziuociau as ten, istekeciau (nors tiesa sakant jis to man nesiulo schmoll.gif ), o kas toliau? Nei as ju kalbos moku, nei ten mano issilavimas labai praverstu, kuris, be visko dar net nebaigtas doh.gif O islaikytine buti nenoriu schmoll.gif
Gyvena jis, beje, Istambule.
Aj ir dar, kol kas neuzmete kad esu jauna ir kvaila, tai atsakau: as ir esu jauna blush2.gif Mes abu tokie blush2.gif Vos po 22... Nors siuo klausimu tai jauciuosi is vis kaip kokiu 16 lotuliukas.gif

QUOTE(Lane @ 2007 05 27, 19:09)
Iš to kažko gali išaugti didesni jausmai mirksiukas.gif

Zinau ir labai tikiuosi. Todel ir laikau prie sono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 05 27, 17:58)
Negaliu nepastebeti, kad tu is Turkijos: ten gyveni, ar tik laikinai apsistojai? Ar galiu paklausti, kaip ten atsidurei?..  blush2.gif

Mano "pazintinciai" su Turkija-10 metuku,o pastoviai cia gyvenu 7-nis smile.gif Dirbdama gide susipazinau su savo busimu vyru-taip ir likau mirksiukas.gif Kas liecia tavo situacija,tai gal tau kazkiek pades toks vienas rusiskas posakis,kad jei atsidurei gyvenimiskoje situacijoje,kai nezinai ka daryti-nedaryk nieko,palik viska savo eigai,nes likimas uz mus gudresnis-sudelioja viska i reikiamas vietas 4u.gif
Papildyta:
t.b. pazinciai
Atsakyti
o as uz uz internetines pazintis drinks_cheers.gif ( nors anksciau buvau pries ax.gif ), bet butent ten suradau savo mylimaji smile.gif netyciom per skype susirasem ( na jis man parase ax.gif ), puse metu susirasinejom, meileje prisipazinom dar kai nebuvom susitike, o ilgai delsem nes jis buvo ne leituvoj o valstybej kur karai vyksta ( karininkas jis pas mane wub.gif ), ir jam gryzus kai susitikimo tai issiskyrem tik pirma nakties ir tai ryte jau vel susitikom lotuliukas.gif o dabar gyvenam kartu ir dziaugiames vienas kitu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 05 27, 18:24)
O is kur taviskis?  4u.gif

gyvena jis Belgijoje, bet kilęs iš toliau.. Afrikietis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 05 27, 16:29)
Galima, as dabar tokia a la ispazinti parasysiu ir visai noreciau, kad ji issipletotu i diskusija...

Venita, papasakosiu ir as tau savo istorija, kuri gal kiek primins tavaja.
Pernai pries Kaledas issiskyriau su savo exvaikinu ir pradejau artimiau bendrauti su vienu vyruku internetu - kaip draugai chatinom gerus metus, o kai abu patapom vienisi, pradejo atrodyti, kad mums gali kas nors iseiti... Nebuvom matesi gyvai. Puoselejom dideles viltis, abu buvom virtualiai isimyleje, be proto laukem susitikimo, gyvenom laukimo jausmu ir tikejom, kad norint viskas imanoma (taip pat ir santykiai per atstuma su perspektyva). Pasimatem po 4 men vilciu puoselejimo. Jis buvo toks, kaip isivaizdavau, as jam -irgi, zodziu vienas kitam labai patikom ir kartu praleidom nuostabia savaite. Jis isvaziavo zadedamas po 2 menesiu sugrizti......
Kita diena - visai atsitiktinai - susipazinau su vienu vaikinu gyvenanciu tam paciam mieste (Londone). Iskart jam papapasakojau apie pirmaji, ir pasakiau, kad galim buti tik draugai. Tesem draugyste... kol ji neissirutuliojo i daugiau. Is pradziu bandziau ji atstumti, svarsciau kuri pasirinkti, nes pirmajam buvo ispuoseleti jausmai ir svajone buti kartu, o antrasis buvo salia kasdien, bet tuomet jis buvo tik nepazistamasis, rodantis demesi.
Prabego tie du menesiai, buvo skausmingas svarstymas su kuriuo vis tik buti, bet sprendimas atejo savaime - pasirinkau antraji.. o gal likimas man ji isrinko. Nutruko zinutes su pirmuoju, nors znau kad jis kazkada neuzilgo bus mano mieste... bet man tai jau praeitis, nors ir kaip gaila tu 4 menesiu puoseletu svajoniu. Verkiau kai pamaciau kad antrasis ima virsu mano sirdyje... Bet dabar manau, kad pasirinkau teisingai. Pirmiausia, turim galimybe buti kartu visa laika. As praktiskai pas ji ir gyvenu. Antra, as turiu galimybe ji pazinti. Man svarbu, kad jis salia ir visada su manimi.... taigi, artumas nurunge, ir dabar nei kiek del to nesigailiu.... Trecia, zinoma jausmai... galu gale isileidau ir i sirdi smile.gif
Tikiu, kad is internetiniu santykiu gali iseiti kas nors gero, bet mano atveju tai nepasiteisino - buvo labai didelis noras tiketi, kad bus gerai, mylejau ta laukimo jausma ir savo tikejima juo. Bet nugalejo zmogus salia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 27 gegužės 2007 - 20:44
QUOTE(venita @ 2007 05 27, 15:36)
Nu tikrai kad ne nieko  rolleyes.gif  Bet ir meile to dar nepavadinciau...  blush2.gif

O kad reikia mesti turka is galvos tai as ir pati suprantu  doh.gif Tik kad va neiseina to niekaip padaryti  rolleyes.gif Bandau save itikinti, kad jis - mano pacios vaizduotes vaisius, kad matau tik tai, ka noriu matyti ir panasiai. Nu bet neiseina, nors tu ka  doh.gif Patarkit ka nors prasau....  4u.gif

Garbes zodis perskaiciau viska iki galo 4u.gif
Niekam ne paslaptis cia,kad mano nuomone apie arabus, turkus, pakistaniecius ir t.t tikrai nera gera. Bet ziurinti i tavo situacija, patarciau vienodai ar tavo internetis draugas turkas ar vokietis ar amerikietis.
Tu turi sale gyva zmogu, kuris rupinasi tavimi, su kuriuo tau gera, na gal but kol kas nera giliu jausmu, bet juk jie gali ateiti su laiku. Siuo metu tu turi realu gyvenima,be to esi dar labai jauna.
O ka tau gali pasiulyti tavo internetinis draugas? Tu juk jo nepazysti, nezinai, koks jis butu kasdieniniame gyvenime.
Na sakykim, tau vis tik turkas labiau patiktu, ar tu isivaizduoji savo ateiti su juo? Ar isivaizduoji, jei tektu isvykti i tolima sali, kur kultura visai kitokia, kur tu nieko nepazysti, nemoki kalbos, kur nebus ne vieno tau artimo zmogucio(isskyrus tavo drauga) Pabandyk nors sekundei uzsimerkti ir isvaizduoti.
As zinau, ka reiksia palikti namus, artimuosius ir viska kas taip brangu ir isvykti i kita sali. Dabar jau zinau, kad ir liksiu cia, bet net ir turedama mylima zmogu, gera darba, draugu, vis tiek kartais velai vakare atsigulusi nubraukiu asara-pasiilgstu lietuvos nerealiai.
Dziaukis gyvenimu, o internetini romana pasilik giliai sirduteje, kaip grazu prisiminima.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu Evi uz istorija 4u.gif Na isties ji beveik identiska. Tik tiek, kad sutikau turka ne po issikyrimo (su savo simpatija as net nedraugavau. Tiesiog visaip bandziau jo demesi patraukti kol pagaliau suzinojau, kad uzimtas). Ir antra, as lietuviui nieko apie turka nesakiau blush2.gif Ir net nesiruosiu sakyti, nes jis is vis i kompa kreivai ziuri, internetines pazintys jam kazkokia tragedija atrodo, tai ka jau bekalbet apie internetine meile doh.gif

Uztat as turkui pasisakiau apie lietuvi ax.gif Nu nebegalejau jo daugiau apgaudineti. Anksciau ar veliau jis butu suprates, kad praktika jau baiges, o manes online vis kaip nera taip nera... blush2.gif Geriau jau taip suzino, negu po to, kai pats itarineti prades.
Idomu jo reakcija buvo stebeti (ne geraja prasme zinoma rolleyes.gif ). Nervingas juokas... Barbenimas pirstais i stala... Veido dangstymas.... Nu matosi, kad zmogus susinervino siaubingai verysad.gif Idomi detale dar yra tai, kad tai nepirma jo internetine draugyste. Kazkada pasakojo draugaves su tokia lenke. Taip susizavejo, kad net pas ja nuvyko (ir dar be vizos thumbup.gif ) O ta tik jam nuvykus pakeite plokstele ir pradejo suokti esa nieko jiems vistiek neiseitu, jos tevai griezti katalikai, neleistu uz musulmono teketi ir panasiai...

QUOTE(tasha @ 2007 05 28, 00:30)
Niekam ne paslaptis cia,kad mano nuomone apie arabus, turkus, pakistaniecius ir t.t tikrai nera gera. Bet ziurinti i tavo situacija, patarciau vienodai ar tavo internetis draugas turkas ar vokietis ar amerikietis.

Na sitas turkas kazkoks neturkiskas. Nei kabinejasi nei ka lotuliukas.gif Matyt tuo mano demesi ir patrauke wub.gif Tikrai. Visiskai ne tipiskas. Net nuotraukos per pirma pokalbi nepaprase ax.gif

O ka tau gali pasiulyti tavo internetinis draugas? Tu juk jo nepazysti, nezinai, koks jis butu kasdieniniame gyvenime.
Na sakykim, tau vis tik turkas labiau patiktu, ar tu isivaizduoji savo ateiti su juo? Ar isivaizduoji, jei tektu isvykti i tolima sali, kur kultura visai kitokia, kur tu nieko nepazysti, nemoki kalbos, kur nebus ne vieno tau artimo zmogucio(isskyrus tavo drauga) Pabandyk nors sekundei uzsimerkti ir isvaizduoti.

Dabar papriestarausiu ne tiek del to, kad buciau isitikinusi savo teisumu, bet tiesiog is to zmogisko noro kontraargumentuoti... blush2.gif
Taip, kasdieniame gyvenime nezinau koks jis. Taciau teko stebeti kaip jis elgiasi su draugais ir tevais. Na taip, jis zinojo, kad as matau, bet jo tevai uztat ne... rolleyes.gif
Turiu dar viena drauge, mergina, is turkijos, su kuria bendrauju beveik tiek pat laiko kaip ir su juo ir drasiai ja galiu vadinti savo drauge, nes nors budama gan toli, taciau per ta pusmeti ji gan artima patapo. Tokiu budu man turkija tapo dar artimesne blush2.gif Susipazinau ne per ji, bet del jo kaltes.
Kalba galima ismokti. Netgi turku lotuliukas.gif Manau Simara man pritars, kad ji labai jau savotiska. Bent jau man analogu girdet dar neteko biggrin.gif
O del kulturos. Tai gal ir negrazu taip sneketi, bet as lietuviu kultura taip nusivylusi, kad jau nuo kokiu 17 tevam kartoju, kad lietuvoj negyvensiu schmoll.gif O tada dar jokiu turku nepazinojau blush2.gif Jei ilgiau is cia neisvykstu, tiesiog duste pradedu dusti. Dabartinis draugas-lietuvis turbut pirmas mano sutiktas normalesnis bernas. Ir tai pradedu rasti prie ko prikibti... doh.gif
Vienintelis dalykas, mane turbut labiausiai stabdantis, tai tevai. Nezinau, kaip galeciau juos palikti... verysad.gif

As zinau, ka reiksia palikti namus, artimuosius ir viska kas taip brangu ir isvykti i kita sali. Dabar jau zinau, kad ir liksiu cia, bet net ir turedama mylima zmogu, gera darba, draugu, vis tiek kartais velai vakare atsigulusi nubraukiu asara-pasiilgstu lietuvos nerealiai.

Tiesiog is smalsumo iskilo tokie klausimai: kur esi? kaip ten atsidurei? kiek laiko?

Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 05 27, 23:10)
Na sitas turkas kazkoks neturkiskas. Nei kabinejasi nei ka  lotuliukas.gif Matyt tuo mano demesi ir patrauke  wub.gif Tikrai. Visiskai ne tipiskas. Net nuotraukos per pirma pokalbi nepaprase  ax.gif 
Tiesiog is smalsumo iskilo tokie klausimai: kur esi? kaip ten atsidurei? kiek laiko?

Tiesa paskius net nestebina, kad tavo internetinis draugas prie taves nesikabineja, kad foto is pradziu neprase, jie moka apsukti galvas panelems rolleyes.gif
Taip sutinku, kad kalba galima ismokti, as pati per pusmeti emiau siek tiek suprasi vengriskai, nes turiu tokiu savo kolektyve,be to pramokau kalbeti lenkiskai, cekiskai ir slovakiskai.
Del Lietuvos, na as kartais gryzusi atostogu ir gi pastebiu blogu dalyku, bet vis tik LT visada liks mano teviske ir jei kas paklausia, visada sakau, kad nera graziasnio krasto.
As islekiau i Uk, po to kai nusprendziau, kad nebegaliu buti su savo vaikinu, kad nenoriu uz jo teketi, ir jis ir abieju seimos spaude. Galvojau tik metus, na pusantru pabuti ir kai viskas aprims gryzti.Bet likimas matyt kitaip norejo, as jau beveik trys metai UK, vis po truputi kylu karjieros laiptais, gal ir mesciau viska ir vaziuociau namo, bet...sutikau zmogu, kuri pamilau ir kuris man jaucia ta pati.
Dar karta patariu apmastyti viska gerai, nenori gyventi Lietuvoje, kas tave laiko? Tevai turi savo gyvenima ,tu-savo.Vaziuok i uzsieni padirbek, pakeliauk, pazink zmones, pagyvenk ir igavusi patirties nuspresi ko is tiesu troksta tavo sirdis. Manau, kad "nudegsi" , gal but net ir skaudziai, bet taip pat ismoksi vertinti draugus ir seima, labiau vertinsi mazas smulkmenas i kurias anksciau nekreipdavai demesio.
Gyvenk taip kaip troksta tavo sirdis, bet visada isiklausyk ka kuzda tavo protas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 27, 23:30)

Na,noreciau tau kai kur papriestarauti 4u.gif Visu pirma,kalba yra ismokstamas(ir gan greitai) dalykas.Antra,sutinku,kad Anglijoje ar Vokietijoje galima jaustis vienisu,Turkijoje tas neimanoma,jei,aisku,neesi uzkietejes pesimistas ir pats to nenori.Viena pagrindiniu vertybiu Turkijoje-bendravimas.O uzsienieciams apskritai skiriamas ypatingas demesys-visi nori bendrauti,kviecia i svecius,pobuvius,renginius.Ir kultura nera jau tokia skirtinga,isskyrus kai kuriuos niuansus-ir tai normalu.Su artimaisiais galima kasdien bendrauti internetu ir pan.,be to nuo Stambulo iki Vilnius tik 2,5 valandos kelio lektuvu.Ir dar pridursiu,jog nuomone,kad visi turkai vyrai yra melagiai mergisiai-tera tik mitas.Yra milijonai normaliu padoriu vaikinu,cia jau kaip kam pasiseka.Ir Lietuvoje galima ant nevykelio uzsirauti-kai paskaitau kertele sielai sm ir kitas panasias temas-plaukai ant galvos siausiasi....
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 28, 01:47)
Tiesa paskius net nestebina, kad tavo internetinis draugas prie taves nesikabineja, kad foto is pradziu neprase, jie moka apsukti galvas panelems rolleyes.gif

Tu neteisi, paprastai jie prašo nuotraukos tuoj pat ir kabinėjasi, taigi jos turkas atrodo labai normalus.

QUOTE(venita @ 2007 05 28, 01:10)
Taip susizavejo, kad net pas ja nuvyko (ir dar be vizos  thumbup.gif )

Kaip be vizos g.gif
Atsakyti